Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Benim dun bebegin kesesini gordukten sonra baslamisti kaygilarim ic sıkıntım gecer diye dua ettim fakat bugun yine ic sıkıntısı ile uyandim erkenden hala cok içim sıkılıyor iştahım tamamen gitti mide bulantim basladi aglama yok simdilik sanirim erkenden onlem almazsam icinden cikilmaz bir hal alacak eger gecmezse yarin yada ertesi gune psikolog randevusu almayi düşünüyorum kendi doktorum devlet has.malesef virusten dolayi poliklinik yok o yuzden kac aydir kontrolede gidemiyorum aslinda poliklinik olsa doktorumdan isteyecektim psikoloğa yonlendirmesink fakat isler planladigim gibi gitmedi lütfen benim için dua edin ilerlemeden gecsin atagim

İnşallah geçeçek canım tüm dualarım seninle diikatini başka bir yere toplasan bebeğinle ilgili yapılacaklar listesi yap mesela oda yapmayı düşünüyorsan başka şeylere yoğunlaşman lazım bu olay çok zor biliyorum

Ah o iç sııkıntısı gitmiyor bendede var uyuyamama sorunuda var bende bebiş düşünüyorum ama cesaret edemiyorum sekiz aydır antidepresan ilaçta içmiyorum Allah yardımcımız olsun Allah sağlıkla kucağın â almayı nasip etsin

Benim bthcg 1460 cikti iki gun once 886 cikti kese yok ama hala.Korkum su ben t..n 30mg isimli antideprasini aldim bazen uyumak icin .E..r 37.5 en dusuk dozunu da bir kac kere aldim birakma asamasindaydim.Digerini uyumak icin mecbur aldim arada.Dra soramadim daha unutmusum.ilk ogrendigimde cok endiselendim sonra rehavete kapildim sanki birsey olmaz gibi unutmusum bile sormayi..Sorun olur mu acaba Yarin gidecem dra.Boyle yeni hamilelikte bilmeden killanmis olup saglikla dogum yapan oldumu?

Ansiklopedisinde bakar doktor sor doktora inşallah canım endişe etme ilaç isimleri ne

Ansiklopedisinde bakar doktor sor doktora inşallah canım endişe etme ilaç isimleri ne
Nerde bakar dediniz?Tolvon 30mg 3 haftalik hamileysem yarisinda almisimdir uyumak icin
EFEXOR 37.5 DA birakiyordum arada kotu oluyorum diye arada ictim tabi bilmeden.Yasim itibariyle cabuk hamile kacagimi dusunmemistim ilk olacak bu.

Amin ins tesekkur ederim

Hangi ilacı verdi banada yardımcı olurmusunuz lütfen

Nerde bakar dediniz?Tolvon 30mg 3 haftalik hamileysem yarisinda almisimdir uyumak icin
EFEXOR 37.5 DA birakiyordum arada kotu oluyorum diye arada ictim tabi bilmeden.Yasim itibariyle cabuk hamile kacagimi dusunmemistim ilk olacak bu.
Cnm ikinci ilaç kullaniliyo diye duymuştum birincisini hiç bilmiyorum nasıl gidiyor mesajı yeni gordum

Merhabalar..doğum yaptınız mı acaba bebeğiniz nasıl?ben de artık dayanamıyorum bugün başladım

Herkese merhaba, yıllardır panik atağım var belirli aralıklar ile ilaç kullandım. Şimdi 24 haftalık hamileyim ve tansiyon yükselmem paniklerim başladı psikiyatrist ve kadın doğum doktorunun kararıyla cipralex 10 mg başlamamı istediler ama bebeğe bişey olucak diye ilaca başlamayı bile sürekli erteliyorum

Cnm doktorlara sorsaydinya zararı varmı falan 10 mg neki zaten etki bile etmez yani

Cnm doktorlara sorsaydinya zararı varmı falan 10 mg neki zaten etki bile etmez yani

her iki doktorda hiç bi sorun olmaz çok kullanan gebe olduğunu doğan bebeklerde de herhangi bir sorun olmadığını söylediler ama yine de tedirginim canım

Slm. 5 yil anksiyete tedavisi gordum kullandigim ilaç cedrina 200mg. 6 aydir ilac kullanmayi biraktim. Hamile kalmak istiyorum. Şu an kendimi hazir hissediyorum cok sukur bi sikintim yok. Hamilelik esnasinda bir sorun yasarmiyim. Tekrar ilac kullanmak istemiyorum. ne yapabilirim. Hamilelik icin biraz daha beklemeli miyim. Yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…