Arkadaşlar herkese merhaba,
Neredeyse tüm sayfadalardaki yazılanları okudum.Sırf kendimi rahatlatmak için.Yazılan herşeyi ama herşeyi aynı yaşıyouz.Ben bir önceki gebeliğimde talihsiz bir olay yaşadım şimdi bunu yazıp sizi kaygılandırmak istemiyorum.Yaşadığım kötü olaydan sonra anksiyete başladı ilaç kullandım çok iyiydim.Şimdi telrar hamileyim ilaç kullanamıyorum.Boynumda kasılmalar,nefes alamama problemi,baş dönmesi vb bir sürü şey yaşıyorum.Çevremdekiler ben anlamıyor.Eşim her şey senin elinde diyor aynı sizin eşleriniz gibi.Ben buna çare bulamadım.Psikaytri doktorum 3 aydan sonra kullanabileceğim ilaçlar lduğunu söyledi ama biliyoum ki o ilaçları kullandığım süre içinde de ya bebeğe bieşey olursa kaygısı olacak.Dışarı çıkmak istemiyorum,evimden soğudum ,evde durmak istemiyoum.Hiç bir yere sığmıyorum.Ağlamaktan korkuyoum daha kötü şeyler olur diye (saçma bir düşünce) ama ağlamamak daha çok kasıyor beni.Bundan kurtulan ilaç kullanan var mı ? Burdan birbirimize yardımcı olalım ben ,benimle aynı hisseden kişinin bana yardımının dokunacağına inanıyorum.Bebbğim olacak ama hamileliğimin keyfini yaşayamıyorum ,başkalarını görüyorum nasıl mutlular nasıl güzel hamilelik geiriyorlar,özeniyorum resmen...