Canim merhaba bende cok korkuyorum cmv img 1.03 cmv igg 210.3 benimde simdi aviditeyi bekliyorumBilgisi olan yok mudur
Ay ben sonucu mu da bilmiyorum. Pozitif diyip baska test aldilar avudite aldılar siz ne zaman verdiniz ben aviditeyi bugun verdimCanim merhaba bende cok korkuyorum cmv img 1.03 cmv igg 210.3 benimde simdi aviditeyi bekliyorum
Bende avidite verdim ayin 14 unde. 10 gu icinde sonuclanir dediler.Ay ben sonucu mu da bilmiyorum. Pozitif diyip baska test aldilar avudite aldılar siz ne zaman verdiniz ben aviditeyi bugun verdim
Allah korusun aksi halde kurtaj dedi mi doktorunuz size de? İnşaallah sağlıklı olurlar da kavusuruz.Bende avidite verdim ayin 14 unde. 10 gu icinde sonuclanir dediler.
Arzu hanim bir de ozelde mi devlette mi yaptirdiniz?Bende avidite verdim ayin 14 unde. 10 gu icinde sonuclanir dediler.
Hayir bana doktorum kurtaj demedi tam aksine hicbisiy olmaz sorun yok sakin ha buyutmeyin kafanizda dedi. Ozel hastanede yaptirdim testlerimi.lutfen sizde kafaniza bu kadar takip uzmeyin kendinizi. Suan sadece dua etmeliyiz Rabbim bizi sag salim kavusturacak bebislerimize inaniyorumAyrica size kim kurtaj dedi. Lutfen boyle bisiye musade etmeyin.
Ben 8. Haftadayim. Siz kac haftaliksiniz? Sanirim ileri haftalarda olursa bebek fazla etkilenmiyormus. Ben riskli haftalardayım ilk 3 ay riskmis.Ben test sonuclarimi gittiyim hastanenin internet sitesinden ogrendim
Takip eden doktorum dedi. İlk 3 ay cok onemli dedi. Bu virus bebege gecerse Bebekler sagir kor ve beyinsel ozurlu doğuyormuş.Ayrica size kim kurtaj dedi. Lutfen boyle bisiye musade etmeyin.
Simdi hastaneden sonucu aldi esim 1.94 cikmis
Nasip artik bekleyecegiz...Olsun hic uzulme lutfennn. Tek doktorla kalma derim. Hatta benim doktorum. Testler yaniltici cikabilir hatali sonuclarda olabilir dedi
Ben 6. Haftamdayim. InsaAllah hayirli sonuclarimizi aliriz. Doktor akvidite sonucumun yuksek olmasi gerektigini soylediBen 8. Haftadayim. Siz kac haftaliksiniz? Sanirim ileri haftalarda olursa bebek fazla etkilenmiyormus. Ben riskli haftalardayım ilk 3 ay riskmis.
Evet yuksek olursa sorun olmazmis. İnşaallah yuksektir hayırlısı ne ise o olsunBen 6. Haftamdayim. InsaAllah hayirli sonuclarimizi aliriz. Doktor akvidite sonucumun yuksek olmasi gerektigini soyledi
BUgun gittigim bir baska doktor korkmamam ge rektigini soyledi. Bebege gecme olasiligi yuzde 1 dedi. Aklim cok karistı Insaallah bir problem olmadan dogururuzHayir bana doktorum kurtaj demedi tam aksine hicbisiy olmaz sorun yok sakin ha buyutmeyin kafanizda dedi. Ozel hastanede yaptirdim testlerimi.lutfen sizde kafaniza bu kadar takip uzmeyin kendinizi. Suan sadece dua etmeliyiz Rabbim bizi sag salim kavusturacak bebislerimize inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?