Yoo evet igg bagisiklik kazanmissin demekmis ama oglunuz buna mi kaynakli bikemem doktorunuz daha iyi bilgi verir. İnşaallah bundan sonra sorun çıkmaz.bir daha gebelik olsa cmv igm olarak yükselmez degilmi
Canim benim avidite de yuksek 90 geldi cok şükürCanim iyi aksamlar aksamustu cikmis benim sonuclar. Avidite yuksek 87. Insaallah seninkide yuksek olur.
Eger bu cmv igm pozitifken siz hamileligin basindaysaniz bebek etkilenirse anne karnında olme ya da yuksek oranda engelli dogma olasılığı olurmus.şayet belki cmv igm olarak yükseldi mi acaba 1 ay önce bebeğim karnimda oldu belki hamilelikte igm olarak yükseliyor oğlum işitme sikintili bebeğim oldu olabilirmi
Eger bu cmv igm pozitifken siz hamileligin basindaysaniz bebek etkilenirse anne karnında olme ya da yuksek oranda engelli dogma olasılığı olurmus.
Canim benim avidite de yuksek 90 geldi cok şükür
Eger bu cmv igm pozitifken siz hamileligin basindaysaniz bebek etkilenirse anne karnında olme ya da yuksek oranda engelli dogma olasılığı olurmus.
Goren olmadi sanirim.İnşaallah canim. Zaten bi sen bi ben varız koca forumda :)
Cok sukurrrrr canim benimm hadi hayirli olsun. Cok sevindim. Bu arada bizde bugun kontrol gunumuzdu. Kalp atislarini dinledik cok guzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsinCanim benim avidite de yuksek 90 geldi cok şükür
şuan gebe degilim igg pozitif bebek karnımdayken igm mi pozitifti acba tedavisi yokmu bunun gebelikte igm olmasin
Gözün aydın canım amin. Senin doğum ocak mi aralık miGoren olmadi sanirim.
Cok sukurrrrr canim benimm hadi hayirli olsun. Cok sevindim. Bu arada bizde bugun kontrol gunumuzdu. Kalp atislarini dinledik cok guzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin
Ocak gorunuyor canim. Nasip tabi erken gelmezseGözün aydın canım amin. Senin doğum ocak mi aralık mi
Merhaba doktorunuz cmv enfeksiyonu için ne söyledi acaba? Bebege bir zarar veriyor mu? Bağışıklık kazanilmis olsa da bu virus tekrar aktiflesebiliyormusCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kayıplarına
Canım igg geçmişte gecirdigin anlamına geliyor yüksek olması
Şuan hamileyim testlerde cmv IgM negatif igg pozitif çıktı 200 kusurlu bir değerle rubellada aynı şekilde igg yüksek Dr um geçmişte gecirmissin bağışıklık kazanmissin demek dedi
Merhaba, igg daha önce geçirildiğini gosteriyor. Ama bu virus vucudumuzda gizli olarak sessiz kaliyormus. Ayrica bu virus tekrar aktiflesebilirmis.Hatta anne sütü ile bebeğe geçebilirmis. Dr bununla ilgili bir bilgi verdi mi size?Canim benim avidite de yuksek 90 geldi cok şükür
İlk 4 hafta sonrasinda gecirilmisse bebege ciddi problemler verir dedi. O yuzden onceden mi yoksa simdi mi geçirmişim diye avidite testi yaptı. Teste gore onceden geçirmişim. Sorun yok gebelige devam dedi.Merhaba doktorunuz cmv enfeksiyonu için ne söyledi acaba? Bebege bir zarar veriyor mu? Bağışıklık kazanilmis olsa da bu virus tekrar aktiflesebiliyormus.Bir de nette anne sütü ile bebeğe geçme durumu var diye okudum . Böyle birşeyı doktorunuz söyledi mi?
Merhaba, igg daha önce geçirildiğini gosteriyor. Ama bu virus vucudumuzda gizli olarak sessiz kaliyormus. Ayrica bu virus tekrar aktiflesebilirmis.Hatta anne sütü ile bebeğe geçebilirmis. Dr bununla ilgili bir bilgi verdi mi size?
Afedersiniz mesajinizi cok gec gordum. Gecirmemek icin sanirim yapacak pek bir sey yok. Cunku nasil ne zaman bulasir belli degil. Kapi kolundan soluduğumuz havaya her sekilde bulaşabilirpeki geçirmemek için ne yapılır
Canim merhaba senin cinsiyet belli oldumu? Nasil gidiyor hamilelikAfedersiniz mesajinizi cok gec gordum. Gecirmemek icin sanirim yapacak pek bir sey yok. Cunku nasil ne zaman bulasir belli degil. Kapi kolundan soluduğumuz havaya her sekilde bulaşabilir
Hayir canim daha belli degil 12 haftaligim. Bulantı vs disinda iyi gidiyor senin nasil belli oldu mu cinsiyetiniz?Canim merhaba senin cinsiyet belli oldumu? Nasil gidiyor hamilelik
Bende 12. Haftamdayim canim. Ay sonu gidicem bakalim insaAllah ogrenirim cinsiyeti. Allahim hayirlisini nasip etsin. Nasil mide bulantin kusman var miHayir canim daha belli degil 12 haftaligim. Bulantı vs disinda iyi gidiyor senin nasil belli oldu mu cinsiyetiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?