Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

şayet belki cmv igm olarak yükseldi mi acaba 1 ay önce bebeğim karnimda oldu belki hamilelikte igm olarak yükseliyor oğlum işitme sikintili bebeğim oldu olabilirmi

şayet belki cmv igm olarak yükseldi mi acaba 1 ay önce bebeğim karnimda oldu belki hamilelikte igm olarak yükseliyor oğlum işitme sikintili bebeğim oldu olabilirmi
Eger bu cmv igm pozitifken siz hamileligin basindaysaniz bebek etkilenirse anne karnında olme ya da yuksek oranda engelli dogma olasılığı olurmus.

isteyenlerin basında bu kadar cocuk ölümüne rağmen kimse bana bundan vmbakmadi kan pihtilasmasi var dedim doza baktilar sadece acaba şimdi igg olan o zaman igm miydi bebekler ölünce ben kendim bir yoka ciktim dün gittim patoloji aldim tahliller yaptirdim sonuçlar pazartesi bakılacak

şuan gebe degilim igg pozitif bebek karnımdayken igm mi pozitifti acba tedavisi yokmu bunun gebelikte igm olmasin

Olabilir. Doktorunuz daha iyi bilgi verecektir. Bu cmv boyle bir virüsmus iste. İnşaallah bağışıklık kazanmışsınızdır.

Gebelikte tedavisi yokmuş
.
şuan gebe degilim igg pozitif bebek karnımdayken igm mi pozitifti acba tedavisi yokmu bunun gebelikte igm olmasin

Goren olmadi sanirim.
Cok sukurrrrr canim benimm hadi hayirli olsun. Cok sevindim. Bu arada bizde bugun kontrol gunumuzdu. Kalp atislarini dinledik cok guzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin
Gözün aydın canım amin. Senin doğum ocak mi aralık mi

Merhaba doktorunuz cmv enfeksiyonu için ne söyledi acaba? Bebege bir zarar veriyor mu? Bağışıklık kazanilmis olsa da bu virus tekrar aktiflesebiliyormus.Bir de nette anne sütü ile bebeğe geçme durumu var diye okudum. Böyle birşeyı doktorunuz söyledi mi?
Canim benim avidite de yuksek 90 geldi cok şükür
Merhaba, igg daha önce geçirildiğini gosteriyor. Ama bu virus vucudumuzda gizli olarak sessiz kaliyormus. Ayrica bu virus tekrar aktiflesebilirmis.Hatta anne sütü ile bebeğe geçebilirmis. Dr bununla ilgili bir bilgi verdi mi size?

İlk 4 hafta sonrasinda gecirilmisse bebege ciddi problemler verir dedi. O yuzden onceden mi yoksa simdi mi geçirmişim diye avidite testi yaptı. Teste gore onceden geçirmişim. Sorun yok gebelige devam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…