- 12 Nisan 2019
- 83
- 26
- 8
- 42
Gordun mu canim benim kafan karismasin. InsaAllah bisiy olmadan dogumlarimizi yapicaz. Avidite sonucunu ogrenince banada soyle olur mu?B
BUgun gittigim bir baska doktor korkmamam ge rektigini soyledi. Bebege gecme olasiligi yuzde 1 dedi. Aklim cok karistı Insaallah bir problem olmadan dogururuz
Tamam canm seninki once çıkacak sen de yaz lutfen. Ne ilk doktorun dedigini yabana atiyorum ne de ikincinin dedikleirni arada kaldim..Gordun mu canim benim kafan karismasin. InsaAllah bisiy olmadan dogumlarimizi yapicaz. Avidite sonucunu ogrenince banada soyle olur mu?
Cok sevindim gözun aydın canim darısı başıma :))Canim iyi aksamlar aksamustu cikmis benim sonuclar. Avidite yuksek 87. Insaallah seninkide yuksek olur.
Aminnn canim insaAllah. Ozelde yaptirdiysan internete veriyorlar sonucu. Sende bak. Sendende hayirli haberler bekliyorumCok sevindim gözun aydın canim darısı başıma :))
İnşaallah canim. Zaten bi sen bi ben varız koca forumda :)Aminnn canim insaAllah. Ozelde yaptirdiysan internete veriyorlar sonucu. Sende bak. Sendende hayirli haberler bekliyorum
Takip eden doktorum dedi. İlk 3 ay cok onemli dedi. Bu virus bebege gecerse Bebekler s
Takip eden doktorum dedi. İlk 3 ay cok onemli dedi. Bu virus bebege gecerse Bebekler sagir kor ve beyinsel ozurlu doğuyormuş.
Canim cmv igm bir virusmus. Bizler icin onemli degil ama bebek.icin cok onemliymis anne karninda gecermis bebek engelli dogarmis. Simdi hamile misin? 221 cok yuksek doktorun ne diyorbenim oğlum 5 yaşında geçen sene öğrendik işitme engelini karnimda bebekler oluyor nisan ayında oldu bugün kan tahlili verdim cmv igg pozitif 221 cmv igg aktivite 96 ne demek bu oglumda mi bundan oldu yoksa
Bu virusu simdi mi geçiriyorsun yoksa daha once mi gecirdin diye avidite iseyebilirler. Yani daha kesin cevap veren bir test. Sizin kagitta referans araliklari kac da cmv igg 96 cikmis?cmv igg aktivite 96pozitif cvm igg 221pozitif gebelik kayıplarım oldu karnimda öldüler 5 kez en son nisanda kürtaj oldum sonuçlarım bu çıktı bugün çok korkuyorum doktara da gösteremedim henuz nedir bu ne olur yardim
Canim cmv igm bir virusmus. Bizler icin onemli degil ama bebek.icin cok onemliymis anne karninda gecermis bebek engelli dogarmis. Simdi hamile misin? 221 cok yuksek doktorun ne diyor
Bu virusu simdi mi geçiriyorsun yoksa daha once mi gecirdin diye avidite iseyebilirler. Yani daha kesin cevap veren bir test. Sizin kagitta referans araliklari kac da cmv igg 96 cikmis?
5 Yaşındaki oglunuzda isitme harici baska bir problem var mi?
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kayıplarınayok başka problem cmv igg aktivite 96 cmv igg 221 cıkmış pozitif yaziyor ne olur bilen arkadaşlarım birşeyler yazın daha önce bu kadar doktora gittim para döktüm karnimda olduğunu soyledim kim se yapmadı dün ben gittim hematoloji enfeksiyon romatoloji tam.25 tup kan verdim lupus antikor antifosfolip bakılacak dün bu sonucları listemde görünce çok üzüldüm bana bu nerden geçmiştir
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kayıplarına
Canım igg geçmişte gecirdigin anlamına geliyor yüksek olması
Şuan hamileyim testlerde cmv IgM negatif igg pozitif çıktı 200 kusurlu bir değerle rubellada aynı şekilde igg yüksek Dr um geçmişte gecirmissin bağışıklık kazanmissin demek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?