Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

Benimde toxoplasma igg negatif igm pozitifti. Avidite testi verdim sonuc vucudumda o virus yokmus saptanmamis. Yalanci pozitiflik diye bisey olabiliyormus bazen. Egitim arastirmada yaptirmistim. Dr gebelikte bagisiklik baskilandigi icin boylesi durumlarda yalanci pozitiflik gozukebiliyor demisti. Umarim sizinde sorun olmaz.

İnşallah benimki de yalancı pozitifliktir yoksa diğer durumları olasılıkları aklıma getirmek bile istemiyorum şimdiden Stresle sonucu bekliyorum Halimden ancak aynı durumu yaşayanlar anlar

İnşallah benimki de yalancı pozitifliktir yoksa diğer durumları olasılıkları aklıma getirmek bile istemiyorum şimdiden Stresle sonucu bekliyorum Halimden ancak aynı durumu yaşayanlar anlar
Avidite de hastalığı ne zaman gecirdiginiz ortaya çıkıyor gebelikten inceyse bir şey olmuyor

Testte yanlışlık olacak birsye yok makineler yapıyor testleri siz avidite baktırın ona göre içiniz rahatlar
Ohhh şükürler olsun özel hastanede yaptırdığım testim yanlışmış Eğitim ve araştırmada tekrar yaptırdığım testte toxoplazma img negatif çıktı dolayısıyla aviditeye gerek kalmadı.Çok mutluyum

Cok sevindim. Dedigim gibi yalanci pozitiflik oluyor. 24 haftamda bu testleri yeniledi toxoplazma negatif geldi. Saglikli dogumlar :)

Ozelden yazmaya calistim ama problem verdi sistem. Benim aviditede saptanmadi yaziyordu. Daha sonra dr testi tekrarladi. Igg ve igm negatif cikti. Sonra belli araliklarla toksoplasma testini yapti. Hep negatif geldi sonuc.

Merhabalar benımde aynı sekıl ıgm pozitif ıgg negatif cıktı ve kaç defa avıdıte testı yapıldıysa sonuc cıkmadı e nabızda hep saptanmadı olarak gozuktu detaylı ultrason yaptılar bır saat kadar baktılar saglıklı denıldı ıstersen karnından sıvı alalım dedıler kabul etmedım yalancı pozıtıflık tanısı koydular sızde de mı aynısı oldu acaba sağlıkla mı dunyaya geldı bebegınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…