Rica ederim parvovirus kelimesini ilk kez duyuyorum. Kac haftaliksinizÇok teşekkür ederim ben İstanbuldayım ama özel hastaneler de dahil hiç bir hastanede bulamadım bu testi parvovirus avidite olarak geçiyor İstanbulda yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Merhaba Aviditeniz yuksek gelir inşaallah saglikla sihhatle dogurursunuz korkmayin. Bazi doktorlar bunlari istemiyor bile.Benim kan testi sonucum cok feci
Cok korkuyorum tedirginim doktor adivite sonucu cikmadan hicbirsey söylemiyor sonuc hatali da olabilir dedi
Eki Görüntüle 2301694
Ben de beklemedeyim ve korkuyorum inşallah sonuçlarımız temiz çıkarKızlar benimde cmv ıgm ilk 0.96 şüpheli pozitif 10gun sonra ise 1.25 cıktı ve avidite istedi doktor dun verdim kan 10 gun sonra denildi çok korkuyorum sizin
Inşallah ya düşünmeden edemiyorum allahım sen sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin inşallah sen ne zaman verdin kanBen de beklemedeyim ve korkuyorum inşallah sonuçlarımız temiz çıkar
Bence test sonucunda hata var. Bunlarin tumunu su an geciriyor olamazsin.Merhaba
Benim kan testi sonucum cok feci
Cok korkuyorum tedirginim doktor adivite sonucu cikmadan hicbirsey söylemiyor sonuc hatali da olabilir dedi
Eki Görüntüle 2301694
Bence test sonucunda hata var. Bunlarin tumunu su an geciriyor olamazsin.
Bir de igg mi simdi igm mi daha once onu da bilmiyorumİgm ise bir sorun yok daha once gecirilmis demek oluyor. Ama su an geciriyorsaniz bebege cok zRari var.
İgg once gecirilen bagisiklik kazanilan demek. İgm su an gecirdiginiz demek.Bir de igg mi simdi igm mi daha once onu da bilmiyorum
O zaman toksoplazma suan geçiriyorumİgg once gecirilen bagisiklik kazanilan demek. İgm su an gecirdiginiz demek.
Toksoplazma hamilelikte bayagi ciddi sonuclari olabilen bir bakteri ama toksoplazma icin dikkat etmeniz lazim. Yediginize ictiginize kediye topraga... umarim hafif atlatirsiniz.O zaman toksoplazma suan geçiriyorum
İnşallah cuma belli olacakToksoplazma hamilelikte bayagi ciddi sonuclari olabilen bir bakteri ama toksoplazma icin dikkat etmeniz lazim. Yediginize ictiginize kediye topraga... umarim hafif atlatirsiniz.
İgm ise bir sorun yok daha once gecirilmis demek oluyor. Ama su an geciriyorsaniz bebege cok zRari var.
Avidite testi istediler artık araştırmaktan kafam karıştı tamamen benim
Gözünüz aydin hadi cok sevindimBenim sonucum çıktı sukur %90 3 aydan daha uzun surede geçirmişim benim gibi sonuc bekleyen herkes güzel haberler alir inşallah
İgm güncel olanİgm ise bir sorun yok daha once gecirilmis demek oluyor. Ama su an geciriyorsaniz bebege cok zRari var.
Benim sonucum çıktı sukur %90 3 aydan daha uzun surede geçirmişim benim gibi sonuc bekleyen herkes güzel haberler alir inşallah
Evet Igg hic takilmadi doktor. toksoplazma igm 1,6 cikmisti sadece onun icin advite yaptırmışİgm güncel olan
İgg önceden gerilmiş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?