Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

Çok teşekkür ederim ben İstanbuldayım ama özel hastaneler de dahil hiç bir hastanede bulamadım bu testi parvovirus avidite olarak geçiyor İstanbulda yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Rica ederim parvovirus kelimesini ilk kez duyuyorum. Kac haftaliksiniz

Merhaba
Benim kan testi sonucum cok feci
Cok korkuyorum tedirginim doktor adivite sonucu cikmadan hicbirsey söylemiyor sonuc hatali da olabilir dedi

Kızlar benimde cmv ıgm ilk 0.96 şüpheli pozitif 10gun sonra ise 1.25 cıktı ve avidite istedi doktor dun verdim kan 10 gun sonra denildi çok korkuyorum sizin

Kızlar benimde cmv ıgm ilk 0.96 şüpheli pozitif 10gun sonra ise 1.25 cıktı ve avidite istedi doktor dun verdim kan 10 gun sonra denildi çok korkuyorum sizin
Ben de beklemedeyim ve korkuyorum inşallah sonuçlarımız temiz çıkar

İgm ise bir sorun yok daha once gecirilmis demek oluyor. Ama su an geciriyorsaniz bebege cok zRari var.

Inan ben de ayni seyi düşünüyorum doktor da hatalı olabilir dedi formda da arkadaşları okuyorum ya cmv ya kizamikcik ya da toksoplazma yüksek benimki hepsi coşmuş
Bence test sonucunda hata var. Bunlarin tumunu su an geciriyor olamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…