İnşallah cok zor bir bekleyiş doktorum hatta bana bugun de çıkmamış p. Tesi konuşalım dedi cok kızdım bozuldum ağladım ama 1 saat sonra çıktı diye aradi raporlamayi atlamislar nasil atlaniyorsa inanamadim hastaneden sonucu istemedim psikopat oluyor insan bazenNe güzel ...
Benim de igm pozitifbugün kan verdim hafta içi çıkar dediler , tüp bebek benim ki cidd moralim bozuk benim de , inş benim de avidite yüksek çıkar
Duzenledim sonradan yanlis yazdigim icinİgm güncel olan
İgg önceden gerilmiş demek
Kanunı sultan egıtım araştırmada yapılıyotirÇok teşekkür ederim ben İstanbuldayım ama özel hastaneler de dahil hiç bir hastanede bulamadım bu testi parvovirus avidite olarak geçiyor İstanbulda yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Merhaba daha once hidropsla ilgili baska bi baslik altinda denk gelmistik suanda hangi doktorda tedavi goruyorsunuz bnde hala arastrmadayim sizi merak ettimKüçükçekmece kanunı eah hastanesı yapıyor ben orda yaptırdım bende hidropstan kaybettım bebegımı 18. Haftada
Merhaha siz doğurdunuz mu son durumunuzu merak ettimB
BUgun gittigim bir baska doktor korkmamam ge rektigini soyledi. Bebege gecme olasiligi yuzde 1 dedi. Aklim cok karistı Insaallah bir problem olmadan dogururuz
Merhaba doğurdum nerdeyse 1 yıl olacak maşallah sağlıkla doğdular bir problem olmadı. Sizde varsa lütfen telaş yapmayınMerhaha siz doğurdunuz mu son durumunuzu merak ettim
Avidite testi yapıyorlar ona göre önce mi şu an mi geçirdiğinizi söylüyorlar. Korkmayın lütfenÇok sevindim darısı başıma. Benim cmv ıgg pozitif cıktı. İmg olanını yapmamıslar yarın yaptıracağım o kadar korkuyorum ki
Korkmayın takipte olun benim depoz çıktı avidite yapıldı bebeğim saglikli sukurÇok sevindim darısı başıma. Benim cmv ıgg pozitif cıktı. İmg olanını yapmamıslar yarın yaptıracağım o kadar korkuyorum ki
Sizin hangisi pozitif ti igg ni igm mi acabaKorkmayın takipte olun benim depoz çıktı avidite yapıldı bebeğim saglikli sukur
İgmSizin hangisi pozitif ti igg ni igm mi acaba
Ben de şimdi aynı durumdayım igm pozitif özel hastanede avidite testini yapamadılar şimdi de tekrar devlete eğitim araştırmaya gidicem Allahım inşallah daha önce geçirmişimdir
Genelde üniversite de filan yapıyorlar büyük hastane lazimBen de şimdi aynı durumdayım igm pozitif özel hastanede avidite testini yapamadılar şimdi de tekrar devlete eğitim araştırmaya gidicem Allahım inşallah daha önce geçirmişimdir
Eğitim araştırma gideceğim hastane de Belki testi de yanlış yaptılar her şeyden iyice şüphelendim artıkGenelde üniversite de filan yapıyorlar büyük hastane lazim
Testte yanlışlık olacak birsye yok makineler yapıyor testleri siz avidite baktırın ona göre içiniz rahatlarEğitim araştırma gideceğim hastane de Belki testi de yanlış yaptılar her şeyden iyice şüphelendim artık
Zaten toxoplazma img pozitif çıkmasına rağmen avidite testinde bir şey göremediler Hem testi hem aviditeyi bugün başka hastanede yaptırdım sonuç inşallah çarşamba çıkacak Hayırlısı artık Oradaki doktor da test yanlış yapıldıysa aviditeyi görememişlerdir dediTestte yanlışlık olacak birsye yok makineler yapıyor testleri siz avidite baktırın ona göre içiniz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?