Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

Ne güzel ...
Benim de igm pozitif bugün kan verdim hafta içi çıkar dediler , tüp bebek benim ki cidd moralim bozuk benim de , inş benim de avidite yüksek çıkar
İnşallah cok zor bir bekleyiş doktorum hatta bana bugun de çıkmamış p. Tesi konuşalım dedi cok kızdım bozuldum ağladım ama 1 saat sonra çıktı diye aradi raporlamayi atlamislar nasil atlaniyorsa inanamadim hastaneden sonucu istemedim psikopat oluyor insan bazen

Hanımları küçük çekmece kanunı sultan Süleyman egıtım araştırmada parvovırus testı yapılıyor. Ben orda yaptırdım bu hafta.

Küçükçekmece kanunı eah hastanesı yapıyor ben orda yaptırdım bende hidropstan kaybettım bebegımı 18. Haftada

Küçükçekmece kanunı eah hastanesı yapıyor ben orda yaptırdım bende hidropstan kaybettım bebegımı 18. Haftada
Merhaba daha once hidropsla ilgili baska bi baslik altinda denk gelmistik suanda hangi doktorda tedavi goruyorsunuz bnde hala arastrmadayim sizi merak ettim

Çok sevindim darısı başıma. Benim cmv ıgg pozitif cıktı. İmg olanını yapmamıslar yarın yaptıracağım o kadar korkuyorum ki

Çok sevindim darısı başıma. Benim cmv ıgg pozitif cıktı. İmg olanını yapmamıslar yarın yaptıracağım o kadar korkuyorum ki
Avidite testi yapıyorlar ona göre önce mi şu an mi geçirdiğinizi söylüyorlar. Korkmayın lütfen

Ben narkoz almadan alttan uyuşturularak kürtaj oldum başka sebepten 10.haftada kürtaj bitti giyindim çıktım zorlanmadım hiç. Agrı sızı da olmadı. Ama panik atağınız varsa kürtaj anı zor geçiyor o yüzden uyutulmak en mantıklısı.

Testte yanlışlık olacak birsye yok makineler yapıyor testleri siz avidite baktırın ona göre içiniz rahatlar
Zaten toxoplazma img pozitif çıkmasına rağmen avidite testinde bir şey göremediler Hem testi hem aviditeyi bugün başka hastanede yaptırdım sonuç inşallah çarşamba çıkacak Hayırlısı artık Oradaki doktor da test yanlış yapıldıysa aviditeyi görememişlerdir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…