hamileliğinde GNC Fish Body Oil 1000 kullananlar

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
merhaba kızlar,
17 haftalık hamileyim balığın adını bile duymak istemiyorum, doktoruma sordum herhangi bir marka önermemekle beraber balık yağı kullanabilirsin dedi, eczacı da bana GNC önerdi, ama hamilelerin balığın vücudundan yapılmış olan yağları tüketmesi gerekiyor, ciğerinden olanlarda A vitamini var, ve bu da bebek için tehlikeli, bu ürün de balığın vücudundan yapılıyor ama ben yine de sormak istedim, kullananlar olduysa kaç haftalıkken ne sıklıkta kullandınız, doktorunuz bizzat mı bu ürünü önerdi? bir de emzirme döneminde devam ettiniz mi? çok soru sordum galiba

Canım ben 8 aylık hamileyken başladım doktorumun tavsiyesiyle bana doktorum gnc yani bahsettiğini önerdi içinde yanlış hatırlamıyorsam 100 tane vardı emzirme dönemindede devam ettim hatta şimdi yine aldım kullanıyorum çünkü benimde pek balıkla alakam yok besin desteği olarak kullanmaya devam ediyorum ama sen yinede bir dr daha tavsiyesini al çünkü ben son aylarda kullanıldığını biliyorum şimdiden hayırlı,kolay doğumlar...

canım çok sagol, evet son 3 ay daha önemli, benimkinin içinde 180 tane var, gunde 1 mi alıyordun?

günde 2 adet ceviz veya badem içi omega 3 ihtiyacını karşılar
kimyevi maddeler zarar verebilir dikkat

ben de bu ürünü araştırıyordum şimdi....
aslında opustotonus haklı kimyasalları mutlaka var....ilaç sonuçta
günde 2 ceviz de omega ihtiyacımızı karşılasa da haftada iki kere de balık tüketmeliyiz....
balığı çok severim.....çiğ bile yiyebilirim ama bu mevsimde balık çeşidi az....olsa bile evimin yakınında taze olduğuna inandığım balık satan bir yer yok....
bu markayı doktoruma sorup haftada 1 tane(balık yiyemediğim hafta) içmeyi düşünüyorum....

evet haklısınız, ama omega 3 her balıkta da bulunmuyor, sevdigim balıklarda yok, zaten su an hiçbirini yiyemiyorum
doktoruna sorunca beni de bilgilendirirsen çok sevinirim canım

Bende gnc kullanıyorum direk doktorum gnc yi önerdi balık yağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…