Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliğiniz boyunca size verilen en saçma nasihatlar :)
Ciğer yiyip bir yerimizi ellersek de bebeğin aynı yerinde ben ya da leke olurmuş. Bunu kanıtlarla söyleyenler var. Mesela komşum hamileyken ciğer ellediği eliyle kalçasını ellemiş şimdi oğlunun aynı yerinde ben varmış.:uhm:
eskiden toksoplazmanin ne oldugu bilmiyorlarmis toksoplazmasi negatif olan bir insan cig ete dokunmamasi gerekir cunku enfeksiyon falan olabiliriyor oda bebegin suratinda veya vucudunda ben gibi lekeler oluyor onun hangi ete degdinle degil toksoplazmaya bagisikligin olup olmadigiyla alakasi var diye biliyorum ki cogu insaninda yok sanirim
çok sular akmış konunun üstünden ama bende bir tane yazayım.ilk kızıma hamileyken marketten geliyorum.komşum üzerine uzun hırka giy göbeğin kapansın yoksa çocuk edepsiz olur demişti.kızım 4 yaşında şuan gayet normal bir çocuk
çok sular akmış konunun üstünden ama bende bir tane yazayım.ilk kızıma hamileyken marketten geliyorum.komşum üzerine uzun hırka giy göbeğin kapansın yoksa çocuk edepsiz olur demişti.kızım 4 yaşında şuan gayet normal bir çocuk