Hamileliğinizi ne zaman ailelere söylediniz?

Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın maalesef insanlar çok düşüncesiz

Valla arkadaşlar ben bu konuda cok hassasım ve cok kolay nazar değdiginede cok eminim...bende ilk bebegimde test yaptığım saat eşim butun ailesine gidip haber verdi hepsi kahvaltiya geldiler daha ne oldugunu anlayamadan...ardından da bütün sülale duydu velhasıl 12.haftada kalp atışları durdu yavrumun...ve allahın hikmeti olan bir durum olmasına rağmen kayınvalidem tarafından suçlandım nerdeyse sanki ben düşürdüm gibi bi tavır takındıbir kadın bir anne olarak beni anlamasını,yanımda olmasını beklerdim neyse...
Kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım...test yaptım eşime soylediğim ilk şey asla kimse bilmiycek oldu...3 ayım bitene kadar hiç kimseye soylemedim...kanama atlattım evde 15 gün yattım yinede arayıp gelin bana bi corba kaynatın demedim...bu bebekte düşerse kimseye laf anlatma savaşına girecek gücüm yoktu gidip sessiz sedasız kürtaj olucaktımneyseki hersey yoluna girdi...ve bebegim tutundu...ve 4.ayın başında söyledik...çemkirdiler falan ama umrumda değildisözün özü eşinizi bu konuda ikna edin,her türlü moral bozukluğunun özellikle bu dönemde bebeği etkileyeceğini söyleyin ..moralinizi çok yüksek tutmanız gereken bir dönem...mümkünse sorunlu insanlardan uzak kalıp bol bol dinlenin

Idrar testinde pozitifi görür görmez direk arayıp söyledim isim konusunda eşimde dâhil kimse karışmadı 3 çocuğuma da kendim isim koydum hatta 4. ye niyetim olursa onun bile ismi hazır

Bende hemen söylemiştim pişman oldum nasip olurda tekrar hamile kalabilirsem söylememeyi düşünüyorum

Ben söylemiştim demeyin kimseye diye. Sonra duyuldu kendim söyledim zaten düşük yaptığımı ama o psikolojik süreç geçmişti. Akrabalar söylenmişti yine sonra da ama hiç umrumda olmadı şükür zaten duyulduğu süreçte tekrar hamileydim

Evet zaten insan siniri bozuk oluyor bir de öyle olaylar yaşamak çok üzücü. Ben düşürdüğüme üzülemedim bile açıkçası.

O da iyi olmuş aslında en azından kimse diyemez çocuğu olmuyor vs. Çok etkiliyor insanı baskı. İnş sağlıkla doğurun sizde

Isimlerini belirle 2 cins icinde açıklarken erkek olursa du kız olursa bu de . Ay sizene istediğini koyar ya bende buna cok karşıyım.

Evet düşünemiyorum anne oluyorsun ama isim koymaya hakkın yok neymiş baba adı konacak anne adı konacak illa. İnsanı kendi çocuğundan soğutuyorlar

O da iyi olmuş aslında en azından kimse diyemez çocuğu olmuyor vs. Çok etkiliyor insanı baskı. İnş sağlıkla doğurun sizde
Eveet biz 10 ay korunduk. Kısır muamelesi yapıyolardı bize insanlar değişik insanlar hep konuşur boşver. Teşekkür ederim canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşAllah

Idrar testinde pozitifi görür görmez direk arayıp söyledim isim konusunda eşimde dâhil kimse karışmadı 3 çocuğuma da kendim isim koydum hatta 4. ye niyetim olursa onun bile ismi hazır
Eşinizin hakkı yok mu...kabalik ediyorsunuz birakin o koysun artik

Aslında ben kendi ailemde de çocuk baskısı görmedim çok terbiyezce geliyor bana. Eşimin ailesi daha imza atılınca başladılar. Çok kavga ettik. Bana kısır bile dediler 3 ayda. Doğur ben bakarım sen emzirme diyor kv. Bunlar tamamen iyi niyetten uzak ifadeler. En güzeli sorup soruşturmamak.

Evet heyecan duyuyorsun ama olmuyor işte. O zaman da ben istememiştim söylemek. Eşimi kıramadım ama kendim kırıldım.

Bilemiyorum ki ölümlü dünya diye korkudan söyleyebilirim.
Sonuçta yarn anne babalarımız vefat filan etse tüh keşke bilseydi mutlu olurdu diye pişmanlık yasarm ben bu kez.

Ay çok zor bı karar bilmiyorum.daraldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…