- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Amin inşallahHerkese laf anlatmak zorunda kalmak ne acı. Bilmiyorum biz mi ince düşünceliyiz yoksa insanlar mı fazla meraklı, şimdiye kadar kimseye gebeliğin akıbetini sormadım şahsen, annem de soruşturup durmaz mesela. Aradan aylar geçtiği halde karnı büyümemişse bişeyler yolunda gitmedi demek ki, kişi kendisi konusunu açmadığı sürece illa aslına ermeye ne gerek var çok ayıp bişey.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ben söylemiştim demeyin kimseye diye. Sonra duyuldu kendim söyledim zaten düşük yaptığımı ama o psikolojik süreç geçmişti. Akrabalar söylenmişti yine sonra da ama hiç umrumda olmadı şükür zaten duyulduğu süreçte tekrar hamileydimYani aile de sıkıntı iyi bari dememişler kimseye. Benim kv komşulara, akrabasının komşusuna bile duyurdu. Bir de o zamana kadar habire bebek soruyorlardı, kesildi neyse ki. Yine başladı çene yapma hani bebek diye. Evleneli 10 ay olmadı oysa. İsim için ben de öyle düşünüyorum. Anne söz sahibi olmalı yani.
Valla arkadaşlar ben bu konuda cok hassasım ve cok kolay nazar değdiginede cok eminim...bende ilk bebegimde test yaptığım saat eşim butun ailesine gidip haber verdi hepsi kahvaltiya geldilerdaha ne oldugunu anlayamadan...ardından da bütün sülale duydu velhasıl 12.haftada kalp atışları durdu yavrumun...ve allahın hikmeti olan bir durum olmasına rağmen kayınvalidem tarafından suçlandım nerdeyse sanki ben düşürdüm gibi bi tavır takındı bir kadın bir anne olarak beni anlamasını,yanımda olmasını beklerdim neyse...
Kürtajdan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım...test yaptım eşime soylediğim ilk şey asla kimse bilmiycek oldu...3 ayım bitene kadar hiç kimseye soylemedim...kanama atlattım evde 15 gün yattım yinede arayıp gelin bana bi corba kaynatın demedim...bu bebekte düşerse kimseye laf anlatma savaşına girecek gücüm yoktu gidip sessiz sedasız kürtaj olucaktımneyseki hersey yoluna girdi...ve bebegim tutundu...ve 4.ayın başında söyledik...çemkirdiler falan ama umrumda değildi sözün özü eşinizi bu konuda ikna edin,her türlü moral bozukluğunun özellikle bu dönemde bebeği etkileyeceğini söyleyin ..moralinizi çok yüksek tutmanız gereken bir dönem...mümkünse sorunlu insanlardan uzak kalıp bol bol dinlenin
Bende hemen söylemiştim pişman oldum nasip olurda tekrar hamile kalabilirsem söylememeyi düşünüyorum
Ben söylemiştim demeyin kimseye diye. Sonra duyuldu kendim söyledim zaten düşük yaptığımı ama o psikolojik süreç geçmişti. Akrabalar söylenmişti yine sonra da ama hiç umrumda olmadı şükür zaten duyulduğu süreçte tekrar hamileydim
Öncelikle tebrik ederim ❤
Ben olsam 3 aydan sonra söylerdim.net acele etmeyin
Isimlerini belirle 2 cins icinde açıklarken erkek olursa du kız olursa bu de . Ay sizene istediğini koyar ya bende buna cok karşıyım.
bu durum karı koca beraber karar vermeliler ama son sözü kadın söylemeli çocuk onun karnında
Eveet biz 10 ay korunduk. Kısır muamelesi yapıyolardı bizeO da iyi olmuş aslında en azından kimse diyemez çocuğu olmuyor vs. Çok etkiliyor insanı baskı. İnş sağlıkla doğurun sizde
Eşinizin hakkı yok mu...kabalik ediyorsunuz birakin o koysun artikIdrar testinde pozitifi görür görmez direk arayıp söyledimisim konusunda eşimde dâhil kimse karışmadı 3 çocuğuma da kendim isim koydum hatta 4. ye niyetim olursa onun bile ismi hazır
Herkese laf anlatmak zorunda kalmak ne acı. Bilmiyorum biz mi ince düşünceliyiz yoksa insanlar mı fazla meraklı, şimdiye kadar kimseye gebeliğin akıbetini sormadım şahsen, annem de soruşturup durmaz mesela. Aradan aylar geçtiği halde karnı büyümemişse bişeyler yolunda gitmedi demek ki, kişi kendisi konusunu açmadığı sürece illa aslına ermeye ne gerek var çok ayıp bişey.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ilk gebeliğimde heyecandan öğrenir öğrenmez herkese duyurduk.Sanki her gebelik mutlu sonla bitiyormuş gibi. Sonra kaybettik, o acılı günlerimde bir de herkese laf anlatmak benim için çok yıpratıcı oldu. Şimdi tekrar gebeyim, anne baba ve kardeşler dışında kimse bilmiyor onlara da kimseye soylememek şartıyla duyurduk. 3 ay dolmadan bence de söylemeyin kimseye
Eşinizin hakkı yok mu...kabalik ediyorsunuz birakin o koysun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?