- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Eveet biz 10 ay korunduk. Kısır muamelesi yapıyolardı bizeinsanlar değişik insanlar hep konuşur boşver. Teşekkür ederim canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşAllah
Üzücü herturlu üzücü.Ortak karar almak güzel aslında. Ben isme yanaşmayan babaya da şüpheyle bakarım. Sanki elin çocuğu yani. Bir de hep kız diye böyle yapıyorlar.
ayy onaneymis isiminin ne olacagindan bh sacma sapan davranislar yuzunden insana dogru durust bir hamilelikde gecirtmiyorlar
Ben de düşük yaptım.ikinciyi 3.ay geçene kadar söylemedikArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Bir de duyar duymaz daha cinsiyet belli değilken adını ben koyacağım filan demişti. Sanki ben sormuşum gibi. Yine aynı cümleyi duymak, bu dönemde laf dalaşına girmek istemiyorum. Direkt kız olursa x, erkek olursa y diye geçiştirsem mi acaba?
Ne alakası var kabalikla kendisi karışmıyor ben karıştırmiyor değilim. Ayrıca kabada değilim oğluma mesela kayinbabam genç yaşta vefat ettiği ve evin tek erkek torunu da oğlum olduğu için onun ismini koydum yanına başka isim ekledim sadece ama ek ismini değil kayinbabamin ismi ile sesleniyorum.Eşinizin hakkı yok mu...kabalik ediyorsunuz birakin o koysun artik
ilk 4 ay söylenmemesi çok iyimiş zaten eşinle anlaş söylemeyin 4 aya kadar isimleride şimdiden bul aynen dediğin gibi yapArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Bir de duyar duymaz daha cinsiyet belli değilken adını ben koyacağım filan demişti. Sanki ben sormuşum gibi. Yine aynı cümleyi duymak, bu dönemde laf dalaşına girmek istemiyorum. Direkt kız olursa x, erkek olursa y diye geçiştirsem mi acaba?
o nasıl saçmalık "doğur emzirme ben bakarım" madem çocuk bakmak istiyor kendi doğursun senin doğurduğuna sen varken niye baksınAslında ben kendi ailemde de çocuk baskısı görmedim çok terbiyezce geliyor bana. Eşimin ailesi daha imza atılınca başladılar. Çok kavga ettik. Bana kısır bile dediler 3 ayda. Doğur ben bakarım sen emzirme diyor kv. Bunlar tamamen iyi niyetten uzak ifadeler. En güzeli sorup soruşturmamak.
12.hafta kontrolünden sonra söyledim.Arkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
ay cok sevindim panda simdi gordum rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Kayınvalidemler yapmadı da bizim tarafın akrabaları yaptı daha çok. Torun göstermemek de biraz fazla olmaz mıOo bana da 3 ayda yaptılar onu :) Bunların bedelini torun yüzü göstermeyerek çıkartmak lazım.
Kızla alakası yok benim oğlumda da kızımda da ayni şekilde karışmadı eşim ben bu ismi koymak istiyorum ne diyorsun dedim tamam sen bilirsin dedi. Elin çocuğu gibi görmeklede alakası yok benden çok sever çocuklarını. Bide zaten kendi babasının ismini koydum yok diyecek değildi sanirimOrtak karar almak güzel aslında. Ben isme yanaşmayan babaya da şüpheyle bakarım. Sanki elin çocuğu yani. Bir de hep kız diye böyle yapıyorlar.
o nasıl saçmalık "doğur emzirme ben bakarım" madem çocuk bakmak istiyor kendi doğursun senin doğurduğuna sen varken niye baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?