Arkadaşlar benimde 26 sı adet tarihim bu ay ama 15inden beri göğüs uçlarım fena ağrıyor sızlıyor göğüslerimde şişti baya adetimede var daha sarımsı bi akıntım geliyor bugün sol kasığımada hafif bi ağrı girdi böyle belirti yaşayan varmı
Daha birşey yok canım bakalım belki de değildir hayırlısı olsun inşallahHadi yaaneyse Cnm bnm gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin içinde
Canim allahim sağ salim kucağına nasip eder insallah hamilesin canim benim de ilk gebeligimde öyle oldu zaten 2 sonra da hamile oldugumu öğrendimEki Görüntüle 1998105 kızlar sonunda yukleyebildim ikinci çizgiyi sadece ben mi görüyorum artıyor muyum yoksa bi bakar mısınız?
İnşallah kuzum ya varya öyle inanmak istiyorum ki bu dediklerine çünkü eşimde çatılırken problemi var ve üzgünüm uzun süredir güzel haberler duymayı bekliyorum. İnşallah net haberi de veririmCanim allahim sağ salim kucağına nasip eder insallah hamilesin canim benim de ilk gebeligimde öyle oldu zaten 2 sonra da hamile oldugumu öğrendim
Cokkk hafif görünüyor Cnm adet tarihin geçmiş miydi seninEki Görüntüle 1998105 kızlar sonunda yukleyebildim ikinci çizgiyi sadece ben mi görüyorum artıyor muyum yoksa bi bakar mısınız?
Geçti canım bugün 5.gün olacak az önce karbonat testi yaptım evde ona göre hamileyimCokkk hafif görünüyor Cnm adet tarihin geçmiş miydi senin
Canim eğer erken geldiyse ilk defa demekki çocuk yer arıyor dikkat et kendine ama yine de rahat etmiceksen doktora gorunKizlar Adetime 4 gün var (normalde hiç erken gelmez) bugün kahverengi bı akindi geldi ne aceba bu doktora gitmelimiyim düşük olabilir mı bide bu ay cyclo-progynova kullandım onun etkisi de olabilir
Inşallah guzel haberlerini bekliyorum ama hamilesindir allahin izniyleİnşallah kuzum ya varya öyle inanmak istiyorum ki bu dediklerine çünkü eşimde çatılırken problemi var ve üzgünüm uzun süredir güzel haberler duymayı bekliyorum. İnşallah net haberi de veririm
Canim eğer erken geldiyse ilk defa demekki çocuk yer arıyor dikkat et kendine ama yine de rahat etmiceksen doktora gorun
Eşim askeri personelmiAllh razı olsun cvp için insall hayırlısı olur esimin görevden gelmesini bekliyorum doktora gidiyim bı diyorum ama ne dicem bilmiyorum daha bat günün geçmemiş derler
Eşim askeri personelmi
ben de gördüm cnımEki Görüntüle 1998105 kızlar sonunda yukleyebildim ikinci çizgiyi sadece ben mi görüyorum artıyor muyum yoksa bi bakar mısınız?
İnşallah hepimiz öğreniriz canım biraz erken belirtiler için sanki ama hiç belli olmaz herkes farklıkızlar ben de 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum en son ilişkimizde o kadar canım acıdı ki hala da devam ediyor acıma 3-4 gündür bu akşam da oturduğum yerde başım döndü çok acaba gerçekten mi var bebek demeye başldım içten içe ay hamile olduğumu hayırlarla sağlıcakla öğrensem sevinçten ağlarım heralde bata 7-8 gün var
öyle canım ne diyim ki 3 senedir her ay bana bir belirti var gibi geldiğinden bazen aman dediğim de oldu ama işte zaman çok olunca da geçse de umut hep tazeydi ama bu ay da hep belirtilerle kendimi kandırırsam artık tedavi şart canımcım tedaviye devam yani..İnşallah hepimiz öğreniriz canım biraz erken belirtiler için sanki ama hiç belli olmaz herkes farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?