bende gördüm valla inşallah hamişsindir canım, seni üzmek istemem ama adetten öncede hormonsal bir yükselme olabiliyormuş yaşadığım için biliyorum:) bize mutlu haberi ver inşallahkızlar sabah yaptigım test bata 3 gün var yorumlarmisiniz sizde görüyorsunuz dimi ?
bende gördüm valla inşallah hamişsindir canım, seni üzmek istemem ama adetten öncede hormonsal bir yükselme olabiliyormuş yaşadığım için biliyorum:) bize mutlu haberi ver inşallah
yani kuzu hamile misin ne dedi doktor? çok yeni olduğu için mi böyle çıktı acaba? bat a var mı yoksa geçtimi canım ? çok sordum kusura bakma :)dun aksam kan testi yaptirdim 10.68 cıktı kızlar
yani kuzu hamile misin ne dedi doktor? çok yeni olduğu için mi böyle çıktı acaba? bat a var mı yoksa geçtimi canım ? çok sordum kusura bakma :)
Ovulasyon testi kullan ben o şekilde aldım güzel haberiKolay hamile kalabilmek icin neyapmak lazim acaba? Artik strese girmeye basladim.
Yumurtlama donemimmde akintm olur anlarm yani programda gozukenden iki gun sonra oluyo. Bilmiyorm bu ay nolcak?Ovulasyon testi kullan ben o şekilde aldım güzel haberi
Sen bilirsin Cnm öyle diyorsan rabbim nasip etsin kısa zamandaYumurtlama donemimmde akintm olur anlarm yani programda gozukenden iki gun sonra oluyo. Bilmiyorm bu ay nolcak?
Amin cumle isteyene insallahSen bilirsin Cnm öyle diyorsan rabbim nasip etsin kısa zamanda
Tebrikler Cnm bnm gözün aydınKızlar ben bugün hamile olduğumu keain öğrendim
Benim belirtilerim yumurtlamadan 5 gün sonra başladı kasık batması halsizlik çok hafif miğde bulantısı idrar koyulaşması
Saolasın canım darısı isteyen herkezeTebrikler Cnm bnm gözün aydın
Valla olabilir dedigine göre canım bi test yaptır derim garantiye al işiniSelam kızlar uzun zamandır girmiyorum birazcık uzak durmak istedim çocuk konusunda çok üzülüyordum çünkü, bende takvim uygulaması var kızlar hiç gününü şaşmaz adet günlerim Pazartesi günü adet olamam lazım normel de bügün Çarşamba henüz olmadım hiç bir belirti de Yok aslında sadece göğüs uçlarım çok hassas oldu, onun dişinda bişey Yok bügün epilasyonrandevum vardı şuan beklemedeyim test yapmaktan da korkuyorum bişey çıkmıcak diye ne yapmalıyım , ??? Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?