HAMİLELİK BELİRTİLERİ? ?

kızlar sabah yaptigım test bata 3 gün var yorumlarmisiniz sizde görüyorsunuz dimi ?
bende gördüm valla inşallah hamişsindir canım, seni üzmek istemem ama adetten öncede hormonsal bir yükselme olabiliyormuş yaşadığım için biliyorum:) bize mutlu haberi ver inşallah

kızlar kızlar ne duydum diş macunu ile hamilelik testi yapılıyormuş kesin olmamakla birlikte int. den bi bakın derim benim dikkatimi çekti

yani kuzu hamile misin ne dedi doktor? çok yeni olduğu için mi böyle çıktı acaba? bat a var mı yoksa geçtimi canım ? çok sordum kusura bakma :)

gece gittigim icin dr a göstermedim sonucu sadece test yaptirdim 2 gun var adetime 5.1 ustu hamile diyo nette ama bilemedim

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. 15 gündür hamilemiyim değilmiyim diye kıvranırken erken gebelk testinde hamile çıktım. muhtemelen 15-20 günlük daha kuzum. benim belirtilerim ateş basması, belimde ve kasıklarımda bir hafta süreyle bitmeyen ve hala ara ara devam eden ağrı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Selam kızlar uzun zamandır girmiyorum birazcık uzak durmak istedim çocuk konusunda çok üzülüyordum çünkü, bende takvim uygulaması var kızlar hiç gününü şaşmaz adet günlerim Pazartesi günü adet olamam lazım normel de bügün Çarşamba henüz olmadım hiç bir belirti de Yok aslında sadece göğüs uçlarım çok hassas oldu, onun dişinda bişey Yok bügün epilasyonrandevum vardı şuan beklemedeyim test yapmaktan da korkuyorum bişey çıkmıcak diye ne yapmalıyım , ??? Lütfen yardım

Valla olabilir dedigine göre canım bi test yaptır derim garantiye al işini

Kızlarrrrr duramadim test yaptım bugün ve hayalet bir çizgi çıktı daha 2gün geçti ben ne yapacağımı bilmiyorum testi bi atım de bakın yahu

Çıkmıcak diye çok korkuyorum yani bu takvim uygulamasını indirmeden önce ne zaman olduğunu bile bilmiyordum, 3-4 Aydın bu uygulamayı kuşanıyorum hepde günümde olurum ama bakalım canım normelde hastalığımın 3 cü günüm de olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…