HAMİLELİK BELİRTİLERİ? ?

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.

Kızlar benim adetime 3 gun var asırı belim agrıyo idrar testi yaptirdim negatif cikti yarin hastaneye gitcem kan testi yaptircam acaba hamiliyimi mi

Bugün kan tahlili yaptırdım ve 7 gün geçiyor hala sonuç 2.0 sizce ne olabilir
Bende 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 11mayısta silik çizgi 13 mayısta nerdeyse çizgi hiç belli olmuyordu 16 mayısta idrarda koyuca ikinci çizgiyi gördüm o gün kan verdim 0.100 çıktı negatif dedi anasağlıkta vermiştim idrarında birley gözüküyor geldiğinde tekrar kan ver dedi.

Anlicağın geç döllenme olabilir benimde bat yarın...

Canını sıkma yorma kendini ağır kaldırma yukarlara uzanma inşallah bebişin seninledir idrar yaptınmı

Inşallah canim rabbim nasip eder bize bu arada geç dollenme ney ben inan bilmiyorum aslında okuyunca anlamiyorum

Normalde adetin 14.günü yumurtlaman gerekirken 20.günğ yumurtluyosun onun için beklenen günde belli olmuyor
Himmm anladım demek ki ondan kan testinde çıkmıyor ya of ya stres yaptım ne kadar moralim bozuk bir şekilde eve geldim dedim yine olmadi olmayacak ama ilk gebeligim böyle olmadı adet günün 2 gün geçti öğrendim bunda 7 gün geçti hala birşey ogrenemedim ve bugün bal agrisindan ölecem

Burdan biri idrarda öğrenmiş kanda çıkmamış kaçgünde öğrenmiş onu bir öğreneyim

Ayyy kızlar sürekli tuvalete gidip geliyorum, Normel de hastalığımın 3 üç günü olması lazım ama daha gelen giden Yok göğüs uçlarım çok sivrı ve koyu renk acıyor ayyy bilmiyorum eşim zorluyor yarın test alıp bakalım diye, Ama çokkk korkuyorum hafta sonuna kadar bekliceksem artık dua eselim birbirimize Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Canim birsey soracam ara ara böyle adet olacak isim gibi karnima agri giriyor bide gogus ucu kenarlarında küçük kabarcıklar oldu bide akintim vardı 1 hafta öncesine kadar ama oda yok şimdi acaba gebelik oluyormu

Vallahi bilemedim bende beyaz akıntı var başkada birşey yok dünden beri inşallah tutunuyordur..Düşünmemeye çalaış ben şuan kendimi olmazsayada alıştırdım rabbim büyük inşallah hüsrana uğramayız biraz dyanalım haftayada test yaparız...

Elinde test varsa hergün yap
Va

Hayırlısı olsun insallah ama bende umutlar tükendi artık hasta olmayı beklicem

Hayırlısı olsun insallah ama bende umutlar tükendi artık hasta olmayı beklicem
Hayırlısı diyelim eltimin ilk çocuğu tedaviyle oldu çatlatma iğnesi vurulmuş oda adetinden 15 gün sonra belli olmuş geç döllenmeymiş onunkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…