- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi Rainbow354445
-
Ee test yapmadın mı hiç?her ay 25 günde bir regl olurum bugn 24. günüm halimi düşünebiliyor musunuz nerdeyse doğuracak kadar belirtim var sanırsın 9 aylığım
yapmaz olur muyum bat 10 gün kala bi yaptım 8 gün kala yaptım tabi negatifEe test yapmadın mı hiç?
Sağlık ocağı randevusuz Alıyor kalkti en son randevuyapmaz olur muyum bat 10 gün kala bi yaptım 8 gün kala yaptım tabi negatifkan veriym diyorumda sağlık ocağından randevu alamadım yer yok randevusuz da almazlar dmi ya
Eki Görüntüle 3136707
Aynen aile hekimine gidince randevusuz alıyor.yapmaz olur muyum bat 10 gün kala bi yaptım 8 gün kala yaptım tabi negatifkan veriym diyorumda sağlık ocağından randevu alamadım yer yok randevusuz da almazlar dmi ya
Eki Görüntüle 3136707
Yarın olmazsan c. Tesi sabah ilk idrarla test yapalım bende daha fazla sabremiycem c. Tesi yapıcamher ay 25 günde bir regl olurum bugn 24. günüm halimi düşünebiliyor musunuz nerdeyse doğuracak kadar belirtim var sanırsın 9 aylığım
Yarın olmazsan c. Tesi sabah ilk idrarla test yapalım bende daha fazla sabremiycem c. Tesi yapıcam
Ben bugün yaptım merakımdan 5 gün geçti yumurtlama sonrası negatif çıktı modum düştü idrarda 10 gün sonra belli oluyormuşBende ayni batakligin icindeyim ve benimde reglime 10 gün var, birliktelikten 3 gün sonra( yumurtlama dönemimde) gögüs agrisi, kasiklarda agri ve batma eklem agrilari, akinti ara sira bas dönmesi ve tuhaf bir his var. Kasıklarım hala agriyor bugün birde eklem agrisi cok fena corona bile olabilirim ama hamilelik olurmu emin degilim.
Kuzum gölge gibi cıkmıs hemde ilk idrar olmamasına ragmen
Bazen bacağa vuruyormus bel ağrısı da oluyormuş benim bel ağrım ve sırt ağrım oldu dün felaket yattım taşikardi oldum biraz nefes darlığı yaşadım karnimda bir şişlik var sanki dünyaları yemiş gibiyimBende ayni batakligin icindeyim ve benimde reglime 10 gün var, birliktelikten 3 gün sonra( yumurtlama dönemimde) gögüs agrisi, kasiklarda agri ve batma eklem agrilari, akinti ara sira bas dönmesi ve tuhaf bir his var. Kasıklarım hala agriyor bugün birde eklem agrisi cok fena corona bile olabilirim ama hamilelik olurmu emin degilim.
Yok deli yok bak biz test yapa yapa hayali çizgiler görüyoruzKuzum gölge gibi cıkmıs hemde ilk idrar olmamasına ragmenvar bence canım hayırlı olsun şimdiden bu kadar erken testte anca bu kadar cıkar ben görüyorum yakınlasmadan bile
Var diyorum kız yemin ederim görüyorum 2 gün sonra sabah ilk idrarla yapYok deli yok bak biz test yapa yapa hayali çizgiler görüyoruz
Iyi görüsrz pazar yapip yazacam regl gelmzseVar diyorum kız yemin ederim görüyorum 2 gün sonra sabah ilk idrarla yap
C. Tesi yap ben de c. Tesi yapıcamIyi görüsrz pazar yapip yazacam regl gelmzse
OkeeeyyyC. Tesi yap ben de c. Tesi yapıcam
Kız cıkmaz ki 8 gün kala falan max 5 gün kala cıkar oda mucize gibi birsey kuzum bu test ne zamanyapmaz olur muyum bat 10 gün kala bi yaptım 8 gün kala yaptım tabi negatifkan veriym diyorumda sağlık ocağından randevu alamadım yer yok randevusuz da almazlar dmi ya
Eki Görüntüle 3136707
Acmadan gördüm dedigin bu aksam 3 saat önce yaptm onuKız cıkmaz ki 8 gün kala falan max 5 gün kala cıkar oda mucize gibi birsey kuzum bu test ne zaman
Kaç gün var bata Allah aslına kaset testte en iyi ihtimal 5 gün kala cıkıyo kuzucum. Acınca gözükecek sekilde cıkması bile mucize 8. Gün rahme en erken yerlesme zamanı senin hesabına göre 6 gün gecmiş yumurtlamadan böyle bile cıkmazdı olmasaAcmadan gördüm dedigin bu aksam 3 saat önce yaptm onu
Bat 1 ekim beybi göreceğiz ben cok testlerde hayal cizgiler görüyorum malesef cmrtsi belli olr az net bsi gorsem kan verecemde işteKaç gün var bata Allah aslına kaset testte en iyi ihtimal 5 gün kala cıkıyo kuzucum. Acınca gözükecek sekilde cıkması bile mucize 8. Gün rahme en erken yerlesme zamanı senin hesabına göre 6 gün gecmiş yumurtlamadan böyle bile cıkmazdı olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?