Hamilelik belirtileri

her ay 25 günde bir regl olurum bugn 24. günüm halimi düşünebiliyor musunuz nerdeyse doğuracak kadar belirtim var sanırsın 9 aylığım

Bende ayni batakligin icindeyim ve benimde reglime 10 gün var, birliktelikten 3 gün sonra( yumurtlama dönemimde) gögüs agrisi, kasiklarda agri ve batma eklem agrilari, akinti ara sira bas dönmesi ve tuhaf bir his var. Kasıklarım hala agriyor bugün birde eklem agrisi cok fena corona bile olabilirim ama hamilelik olurmu emin degilim.

Ben bugün yaptım merakımdan 5 gün geçti yumurtlama sonrası negatif çıktı modum düştü idrarda 10 gün sonra belli oluyormuş

Bazen bacağa vuruyormus bel ağrısı da oluyormuş benim bel ağrım ve sırt ağrım oldu dün felaket yattım taşikardi oldum biraz nefes darlığı yaşadım karnimda bir şişlik var sanki dünyaları yemiş gibiyim

Acmadan gördüm dedigin bu aksam 3 saat önce yaptm onu
Kaç gün var bata Allah aslına kaset testte en iyi ihtimal 5 gün kala cıkıyo kuzucum. Acınca gözükecek sekilde cıkması bile mucize 8. Gün rahme en erken yerlesme zamanı senin hesabına göre 6 gün gecmiş yumurtlamadan böyle bile cıkmazdı olmasa

Bat 1 ekim beybi göreceğiz ben cok testlerde hayal cizgiler görüyorum malesef cmrtsi belli olr az net bsi gorsem kan verecemde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…