Hamilelik belirtileri

Amiiin canım. Belki geç yumurtlamıs sındır ondan reglin gecikmiştir bence 3-4 güne adet olmazsam testi tekrarla inşaAllah bebiş vardır
Amin inşallah normalde niyetim yoktu bu ay ufak bir kaza yaşadık malum ondan sonra acaba mi dedim. Bu durum beni baya da heyecanlandirdi. İstiyorum galiba şu an belirtiler hep var ama bu kadar da kolay değil diye düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz pazartesi gününe kadar olmazsam tekrar yapcam

Allah gönlüne göre versin canım insan acaba deyince o kuyuya düşüyor zaten

Alıkoymak zor oluyor seninde hastalığına 6 gün var sanırım bana da pazar veya pazartesi günü ilk idrarla yap demişlerdi.burdaki arkadaşlar.Belirtiler oldunu gösteriyor hayırlı olsun inşallah
Bazı insanlara çok kolay geliyor ama herkesin yaşadığı kendşne benim için evlat sahibi olmak başka Bi dünya benim için. Yaşamak için Bi sebebe ihtiyacım var. Bazı yorumlar çok kırıcı oluyor. Sizin samimiyetinize inandım iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim aynıları sizin içinde geçerli hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…