- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.575
- 83
- Konu Sahibi Rainbow354445
-
C. Tesi büyük gün kaç kişi test yapıcaz kuzum valla suan için 3 kişiyiz birimizinde silik gölge gibi cıktı bugun ondanda Koyulasma takip Edince kI cok heyecanlıBat 1 ekim beybi göreceğiz ben cok testlerde hayal cizgiler görüyorum malesef cmrtsi belli olr az net bsi gorsem kan verecemde işte
Benim 8 gün var hastalıgima c.tesi belli olur muC. Tesi büyük gün kaç kişi test yapıcaz kuzum valla suan için 3 kişiyiz birimizinde silik gölge gibi cıktı bugun ondanda Koyulasma takip Edince kI cok heyecanlıtoplu test günü c.Tesi
Sen pazartesi yada pazar yap en erken canım ilk idrarla yapBenim 8 gün var hastalıgima c.tesi belli olur mu
İnşallah hepimizin pozitif çıkarSen pazartesi yada pazar yap en erken canım ilk idrarla yap
Yaa bende gördüm gibi amaYok deli yok bak biz test yapa yapa hayali çizgiler görüyoruz
Ohaaaaaaaaaaaa (Özür dilerim size değil) şuan görüyorum 3 senedir test yapiyorm ilk kez böyle b cizgi görüyorum sabahin 6si aglicam smdi yoksa oldu mu yaYaa bende gördüm gibi ama
Hatta efekt yaptım fotoğrafa paylaşıyorum şimdi
İnşallah hamilesindir
Hemen ümitlenmeyin ama inşallah olmuşturOhaaaaaaaaaaaa (Özür dilerim size değil) şuan görüyorum 3 senedir test yapiyorm ilk kez böyle b cizgi görüyorum sabahin 6si aglicam smdi yoksa oldu mu ya
Hadi test yap öğrenelimOhaaaaaaaaaaaa (Özür dilerim size değil) şuan görüyorum 3 senedir test yapiyorm ilk kez böyle b cizgi görüyorum sabahin 6si aglicam smdi yoksa oldu mu ya
Ben eylül 9 da adet oldum normal Bi şekilde. Eşimle yeni başladık çalışmalara geçen ay. Hemen olmaz diye düşünüyordum ama sanırım oldu adetime 12 gün kala mide bulantısı kasık ağrısı sırt ağrısı başladı ayın 30 u bu gün ve ben hala kasık ağrısı çekiyorum bide bu gün imlantasyon kanaması sanırım kahverengi ve pembe renk arası Bi akıntı oldu hâlâ kasık ağrısı çekiyorum evde ablamın zoruyla test yaptım negatif çıktı zaten bende öyle bekliyordum zamanında başka bir sorun için doktora gitmiştim ve bazı kadınlarda bthcg idrara hemen geçmiyormuş. Bu yüzden 1 hafta sonra tekrar test yapacağım ya da doktora gideceğim. Araştırmaktan bıktım ama kendimi alıkoyamıyorumMerhaba arkadaşlar yumurtlama dönemlerimde gün aşırı birlikte olduk eşimle tam yoğun güne denk getirdim.yumurtlama dönemim bittikten sonra 2. Gün süt beyazı akıntım geldi . hastalıgima 10 gün kaldı ama akşam hafif bir mide bulantısı var ve 2 gundir baş ağrısı oluyor.Bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi.alt karında ve kasıklarda ağrı başladı.
Aynısını bende yaşadım 30/09 da regl olmam lazımdı olmadım su an ara ara sol kasıkta batma ve yüzümde yanma var. Sık idrara çıkıyorum ve gazim var. Normalde en fazla 1 gün gecikir yarın adet olacak miyim merakla bekliyorumBende ayni batakligin icindeyim ve benimde reglime 10 gün var, birliktelikten 3 gün sonra( yumurtlama dönemimde) gögüs agrisi, kasiklarda agri ve batma eklem agrilari, akinti ara sira bas dönmesi ve tuhaf bir his var. Kasıklarım hala agriyor bugün birde eklem agrisi cok fena corona bile olabilirim ama hamilelik olurmu emin degilim.
Alıkoymak zor oluyor seninde hastalığına 6 gün var sanırım bana da pazar veya pazartesi günü ilk idrarla yap demişlerdi.burdaki arkadaşlar.Belirtiler oldunu gösteriyor hayırlı olsun inşallahBen eylül 9 da adet oldum normal Bi şekilde. Eşimle yeni başladık çalışmalara geçen ay. Hemen olmaz diye düşünüyordum ama sanırım oldu adetime 12 gün kala mide bulantısı kasık ağrısı sırt ağrısı başladı ayın 30 u bu gün ve ben hala kasık ağrısı çekiyorum bide bu gün imlantasyon kanaması sanırım kahverengi ve pembe renk arası Bi akıntı oldu hâlâ kasık ağrısı çekiyorum evde ablamın zoruyla test yaptım negatif çıktı zaten bende öyle bekliyordum zamanında başka bir sorun için doktora gitmiştim ve bazı kadınlarda bthcg idrara hemen geçmiyormuş. Bu yüzden 1 hafta sonra tekrar test yapacağım ya da doktora gideceğim. Araştırmaktan bıktım ama kendimi alıkoyamıyorum
Canım test yaptın miC. Tesi yap ben de c. Tesi yapıcam
Yaptım kuzum pozitif cıktı çok şükürCanım test yaptın mi
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaptım kuzum pozitif cıktı çok şükürsen yaptın mı
Amiiin canım Allah razı olsunHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlısı ile kucağına da al inşallah. Ben 2 gün geciktim bu sabah test yaptım negatif. Ama normalde yıllardır günüm hiç şaşmaz şaşırdım kaldım. Öyle çok bir belirtim yok şu an akıntım var. Meme ucu dokununca acıyo ve koku hassasiyeti var bugün eşimin sigara kokusundan var kahvaltıda yumurta kokusundan nefret ettim. Normalde olmazdı böyle şaşırdım kaldımYaptım kuzum pozitif cıktı çok şükürsen yaptın mı
Amiiin canım. Belki geç yumurtlamıs sındır ondan reglin gecikmiştir bence 3-4 güne adet olmazsam testi tekrarla inşaAllah bebiş vardırHayırlısı ile kucağına da al inşallah. Ben 2 gün geciktim bu sabah test yaptım negatif. Ama normalde yıllardır günüm hiç şaşmaz şaşırdım kaldım. Öyle çok bir belirtim yok şu an akıntım var. Meme ucu dokununca acıyo ve koku hassasiyeti var bugün eşimin sigara kokusundan var kahvaltıda yumurta kokusundan nefret ettim. Normalde olmazdı böyle şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?