- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.701
- 278
- Konu Sahibi Rainbow354445
-
Kaç gün vardı ki regle?Kızlar bugün beta HCG baktırdım negatif çıktımorelim çok bozuldu gerçekten
3 gün vardıKaç gün vardı ki regle?
Değerin 0 falan mı çıktı3 gün vardı
Değer 0.0 çıktıDeğerin 0 falan mı çıktı
O yükselmez balım ya bildiğim kadarıyla. İnşallah bi sonraki ayı değerlendirip tutturursunDeğer 0.0 çıktı
Yükselmez inşallah bakalım şimdi omepa var onu baslicam eşimede kullandiricamO yükselmez balım ya bildiğim kadarıyla. İnşallah bi sonraki ayı değerlendirip tutturursun
Şuan kaç aylık hamilesinYaptım kuzum pozitif cıktı çok şükürsen yaptın mı
canım seni forumda çok görüyordum bayadır hamilelik için uğraşıyordun bu ay hamile kalmışsın çok sevindim senin adına ne kullandın acabaa var mı takviye olarak aldığın ya da uyguladığın bişey :))İnşaAllah canım Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitte
Çok teşekkür ederim canım Rabbim bekleyen isteyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versincanım seni forumda çok görüyordum bayadır hamilelik için uğraşıyordun bu ay hamile kalmışsın çok sevindim senin adına ne kullandın acabaa var mı takviye olarak aldığın ya da uyguladığın bişey :))
bencede tamamen kısmet sanırım kuzumm yaa..Çok teşekkür ederim canım Rabbim bekleyen isteyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinAcıkcası takviye kullanmadım, hatta o ay kullanıcaktım birde 1 ay önce doktor pco için proxyfemin diye bir ilaç vermemişti onu 1 ay öncesi kullanmıştım. Cok fazla yogun işim vardı o ay cok umutsuzdum nasipmiş oldu
Aynen. Birde bir mesguliyet olunca oluyor diyorlar ya dogru galiba 2 kere hamile kaldım ikisinde de o ay çok işim vardı ya ev taşıdım yada Baska bir değişik durum vardı hayatımda. Allah hayırlı işler cıkarsın karsımızabencede tamamen kısmet sanırım kuzumm yaa..
amin canım bende kendimi çok kaptırdım bu foruma işlerim aksıyor iş yerimde de evde de.. biraz uzaklaşmayı düşünüyorum ama her seferinde kendimi yine burda buluyorum çok garip, bende bu ay iki kez yumurtladım ovulasyonla fark ettim ama daha çok kafam karışıyo sanki bırakıcam sanırım.. benim değerlerim normal ultrasonda pko var sadece 2 3 aydır bekliyorum daha da 4 aylık evliyim gerçi :) folik asit içtim ama içinde b12 yüksek olduğu için alerji yaptı bıraktım şimdi inofolic combi kullanmaya baslıycam inş..Aynen. Birde bir mesguliyet olunca oluyor diyorlar ya dogru galiba 2 kere hamile kaldım ikisinde de o ay çok işim vardı ya ev taşıdım yada Baska bir değişik durum vardı hayatımda. Allah hayırlı işler cıkarsın karsımıza
Canım öncelikle bu konu için kendini telkin et biraz umursamamaya calıs inan bana üstüne düştükçe daha cok hamilelik belirtisi yasıyoruz ben ne belirtiler yasadım her ay bir görsen kesin hamileyim derdim deli gibi arastırdım herseyi sonra pat diye ev tasındık tadilattır temizlik toplama yerlesme derken hiç ilgilenemedim hatta degerlendirme lerim bile saçma sapan günlerde oldu. Ama şöyle ki düşünme deyince olmuyor illa birsey olması lazım çünkü düşünmicem dedikçe ben daha cok takıntı yaptım. Daha cok yeni evlisin inşaAllah tez vakitte sende güzel haberler alırsınamin canım bende kendimi çok kaptırdım bu foruma işlerim aksıyor iş yerimde de evde de.. biraz uzaklaşmayı düşünüyorum ama her seferinde kendimi yine burda buluyorum çok garip, bende bu ay iki kez yumurtladım ovulasyonla fark ettim ama daha çok kafam karışıyo sanki bırakıcam sanırım.. benim değerlerim normal ultrasonda pko var sadece 2 3 aydır bekliyorum daha da 4 aylık evliyim gerçi :) folik asit içtim ama içinde b12 yüksek olduğu için alerji yaptı bıraktım şimdi inofolic combi kullanmaya baslıycam inş..
çok haklısın canım amin inş Rabbim gönlüne göre versin hepimizin :*Canım öncelikle bu konu için kendini telkin et biraz umursamamaya calıs inan bana üstüne düştükçe daha cok hamilelik belirtisi yasıyoruz ben ne belirtiler yasadım her ay bir görsen kesin hamileyim derdim deli gibi arastırdım herseyi sonra pat diye ev tasındık tadilattır temizlik toplama yerlesme derken hiç ilgilenemedim hatta degerlendirme lerim bile saçma sapan günlerde oldu. Ama şöyle ki düşünme deyince olmuyor illa birsey olması lazım çünkü düşünmicem dedikçe ben daha cok takıntı yaptım. Daha cok yeni evlisin inşaAllah tez vakitte sende güzel haberler alırsın
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama benimde yumurtlama günümden beri kasık ağrısı hafif adet olacam gibi ağrı bel ağrısı var eklem ağrıları var benimde adetime 12 gün var sizin sonuç ne oldu acaba?Bende ayni batakligin icindeyim ve benimde reglime 10 gün var, birliktelikten 3 gün sonra( yumurtlama dönemimde) gögüs agrisi, kasiklarda agri ve batma eklem agrilari, akinti ara sira bas dönmesi ve tuhaf bir his var. Kasıklarım hala agriyor bugün birde eklem agrisi cok fena corona bile olabilirim ama hamilelik olurmu emin degilim.
Bu kadar süre varken birşey hissetmezsin henüz canım, ilişkiye bağlı olarakta kasık ağrısı yapar. Kafana ne kadar çok takarsan bi o kadar düşüyor ihtimal. Biz 1 ay burda yırtındık her günü değerlendirdik ettik tık çıkmadı hayatımıza bakıyoruz. Keyfine bak günlük yaşantına daha fazla önem göster hamilelik ihtimalini daha az düşün ne kadar az düşünürsen ne kadar çabuk kafandan çıkarırsan o kadar çabuk kalırsın inşallahMerhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama benimde yumurtlama günümden beri kasık ağrısı hafif adet olacam gibi ağrı bel ağrısı var eklem ağrıları var benimde adetime 12 gün var sizin sonuç ne oldu acaba?
Testler negatif ama hala adetim yok acik renkli bi akinti var hafif pembe gibi ama kan yok adet belirtileri var ama pazar gününden beri böyleMerhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama benimde yumurtlama günümden beri kasık ağrısı hafif adet olacam gibi ağrı bel ağrısı var eklem ağrıları var benimde adetime 12 gün var sizin sonuç ne oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?