- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Cnm merhaba test yaptin mi sonucun ne cikti ins hamilesindirArkadaşlar benim de adetim çok düzenlidir normalde, hiç gecikmez aksine 1-2 gün erken olurdu fakat 2 gün gecikti. Rahmimde bulunan hafif bir enfeksiyon için Biteral antibiyotik kullandım bu ay içinde, onun etkisi olabilirmiş diye okudum. 24 Ağustosta başlayan adetim 3 Eylül'e kadar kesik kesik devam etmişti. Belki de uzun sürdüğü için henüz başlamamıştır diye düşündüm ama daha önce de uzun sürdüğünde gecikme olmadı. Bu yüzden esas ihtimali düşünmeye başladım. Daha önce adet öncesi hiç yaşamadığım göğüs ucu sızlaması var, çok değilse de sızlıyor hafiften. Sağ ve sol olarak yön değiştiren kasık batmaları var. Adet olacakmışım gibi ağrı oluyor zaman zaman. Ayaklarım ısınmıyor bir türlü ki ayaklarım hiç böyle üşümezdi. Özellikle günün ilk saatleri mide bulantısı yaşıyorum. Dün akşam çok sevdiğim yaş pastadan bir dilim aldım zor yuttum tiksintiden. Sigaradan soğuma var sanki vücudum tiksiniyor sigaradan. Nadiren de midemde kaynama hissi oluyor. Normalde adetlerimde ishal olurum fakat adet olmam gereken gün basur ve kabızlık yaşadım. Şimdiyse -çok afedersiniz- yediklerim nerdeyse bir bütün olarak çıkıyor yani açıkça görüyorum bunu daha önce hiç yaşamadım. Karnımda gurultular ve gaz var sanki adet olacakmışım gibi. Göğüs halkasında genişleme son bir kaç gündür dikkatimi çekiyor yalnız göğüslerimde sertleşme, hassasiyet hiç yok hatta göğüslerim çok yumuşak sadece uçlarında hafif hassasiyet var. Yarın kafamı rahatlatmak için eczaneye gidicem.
Az önce testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım, bulantı da var korkmaya başladım. Randevu alıp doktora gidicem.Cnm merhaba test yaptin mi sonucun ne cikti ins hamilesindir
belki daha idrara gecmemistir kanda baktirsan korktma kendini umarim hamilelik belirtisidir tum bunlar. benimde bugun adet olmam gerekiyodu ama daha olmadim test yapmayada korkuyrm belki normal gecikmedir diye.gögus disinda belirtilerm seninkiyle ayniAz önce testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım, bulantı da var korkmaya başladım. Randevu alıp doktora gidicem.
Erken hamilelik testi alıp yapıcam öğlen, sonucu yazarımBelki
belki daha idrara gecmemistir kanda baktirsan korktma kendini umarim hamilelik belirtisidir tum bunlar. benimde bugun adet olmam gerekiyodu ama daha olmadim test yapmayada korkuyrm belki normal gecikmedir diye.gögus disinda belirtilerm seninkiyle ayni
Hadi hayirlisi ins olumlu sonuc alirsin hber beklyrm cnmErken hamilelik testi alıp yapıcam öğlen, sonucu yazarım
Tatlım ne yapıyorsun ?Günaydın tatlım az önce test yaptım negatif tek çizgi çıktı mlsf ama halen belim agrıyor azda olsa bulatı hissi var bende anlamadım gitti neyse olmadı hadtaneye giderim bişey varsa çıkar yoksada muhane olmuş olurum
Ama bu kadar belirti oldu gerçekten hamileymiş gibi hissettim iki hafta boyunca ya bir insan bu kadar belirtiden sonra hamile olmaması koyuyor insana be
kan testi de negatif çıktı ve bunu şu an 3 aylık hamile olan iş arkadaşıma söylediğimde kendi yaptığı testleri anlattı. Adetinden önce kan testi yaptırmış negatif, adeti 5 gün geçince yine kan testi yaptırmış negatif, iki üç gün sonra idrar testinde belli belirsiz çıkmış ve hemen arkasından da kan testinde çıkmış. Bilemiyorum yaniHadi hayirlisi ins olumlu sonuc alirsin hber beklyrm cnm
Canim bende bugun kan testi yaptirdim 259.1 cikti bir haftalik gorunuyo dedi doktor 2gun sonra bidaha gel 500lere yukselirse sevinebilirsin dedi geç döllenme olmuş. Benim tahminim seninde geç döllenme oldu bence bir kac gun daha beklekan testi de negatif çıktı ve bunu şu an 3 aylık hamile olan iş arkadaşıma söylediğimde kendi yaptığı testleri anlattı. Adetinden önce kan testi yaptırmış negatif, adeti 5 gün geçince yine kan testi yaptırmış negatif, iki üç gün sonra idrar testinde belli belirsiz çıkmış ve hemen arkasından da kan testinde çıkmış. Bilemiyorum yani
Canım benim baharozkese123 digerinin şifresini unutum çıkış yapınca oyizden giremedim k.b yeni kurmak zorunda kaldım bendeTatlım ne yapıyorsun ?
Kan testi yaptın mı
Ben test yaptım negatif cıktı ve adetime 3 gün var
ama sanırım bu ay da olmadıbenim önümüzde ki maçlara bakacam Allah nasip etsin inşAllaj isteyen herkese
Al benden de o kadar kan testi yapmadım ne yalan söyleyim kimligimi kaybettim dışarda düşürmüş olmayım bulamadım yok hastane için randevu alacaktım bulamayınca ne oraya gide bildim nede kan testi yapa bildim sağlık ocagın da aynen önümüzdeki maçlara inşlh hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın tez zamanda vede hayırlı evlatlar olsun (aminnnnnn)Tatlım ne yapıyorsun ?
Kan testi yaptın mı
Ben test yaptım negatif cıktı ve adetime 3 gün var
ama sanırım bu ay da olmadıbenim önümüzde ki maçlara bakacam Allah nasip etsin inşAllaj isteyen herkese
Aynen Can'ım ben zaten adet oldum ve kırmızılar erkenden geldiAl benden de o kadar kan testi yapmadım ne yalan söyleyim kimligimi kaybettim dışarda düşürmüş olmayım bulamadım yok hastane için randevu alacaktım bulamayınca ne oraya gide bildim nede kan testi yapa bildim sağlık ocagın da aynen önümüzdeki maçlara inşlh hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın tez zamanda vede hayırlı evlatlar olsun (aminnnnnn)
Sorun değil Can'ım benim sen adet oldun mu??Canım benim baharozkese123 digerinin şifresini unutum çıkış yapınca oyizden giremedim k.b yeni kurmak zorunda kaldım bende
Yok olmadım hasta cnm yaSorun değil Can'ım benim sen adet oldun mu??
Hadi ya doktora gittin mi peki ??Yok olmadım hasta cnm ya
Kimlik çıkartmam gerekiyor onun içinde işe gidip geliyorum bu hafta yada öbür hafta hastaneye gidecem kısmet olursa ama egilince belim agrıyor ne yalan söyleyimHadi ya doktora gittin mi peki ??
Can'ım benim ya cok geçmiş olsun inşAllah hamilesindir.Kimlik çıkartmam gerekiyor onun içinde işe gidip geliyorum bu hafta yada öbür hafta hastaneye gidecem kısmet olursa ama egilince belim agrıyor ne yalan söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?