Hamilelik belirtileri?

İyi akşamlar hanımlar bnm bi sorum olacak.. regl tarihim 28 eylül. 16 ekimde kan verdim 19.18 çıktı iki gün sonra yine yaptım 15.18 çıktı. Bu sabh itibariyle gogus uclarim sizliyor. Kaşık ve bel ağrıları var. Karnın alt tarafindada gaz gibi Şişkinlik var.. sizce normal mi bu lütfen biri cvp yazsn

Kızlar merhaba, yıllardır okuyorum burada yazılanları ve sonunda ben de cesaretlendim ve uye oldum. Bu ay reglim 6 gun gecikti ve ben de ilk defa gidip pyro clinice diye bir gebelik testi aldım yaptım ve sonuc asagıdaki gibi. Ne oldugunu anlayamadım. Yorumu olan var mı?? Cok tesekkurler

Merhaba. benimde ilk böyle silik çizgi çıkmıştı. sonra kan verdim beta 65 çıktı. şimdi Elhamdülillah 9 haftalık gebeyim. geç döllenme benimde adetten 10 gün sonra böyle silik çıkmıştı. bence sizde kan verin :)

Bnede çift çizgiyi hasretle bekleyenlerdenim. her ay kendime farklı farklı hamilelik belirtisi buluyordum ta ki bu aya kadar sanırım artık ümidim kalması hamile kalmak hayal ötesi geliyor.. çok yoruldum artık T tontisimibekliyorum çok tebrik ederim seni. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Merhabalar. Maalesef yanlıs alarm sabahına adet oldum. Bahceci'nin yolunu tuttum. Bakalım bu seferki denemem basarılı olacak mı? Allah'tan hayırlısı, mutlaka bir zamanı var ve ben de o zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum...Allah yardımcımız olsun..

Üzülme canım dediğin gibi hayırlı zaman da hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. tek ilacımız dua...

Merhaba hanımlar ben 17 Aralık günü doktora gittim ve yumurtamın çatlamak üzere olduğunu söyledi 19 21 23 Aralık önemli tarihlerin dedi bende buna uydum eğer hamileysem ki hiç ümidim yok tahminen ne zaman kanda görebilirim

Merhaba. Neden hiç ümidiniz yok öyle demeyin. Her zaman kendinizi iyisine alıştırın güzel olanı düşünün. Kanda gözükmesi yumurtlamadan 15 gün sonrayı bulur. Yani ocağın 7 si gibi falan test yapabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Merhaba Arkadaslar ben araniza yeni katildim gunlerdir hamilelik belirtileri okuyorum adetime daha 1 hafta var ama merak iste bide gecikmeden once de ogreniliyomus oyle okudum bugun sol kasigimda siddetli agri var ve yaklasik 4-5 gundur gaz problemi her zamankinden farkli ve yataktan kalkmak istemiyorum bu konuda dusuncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…