- 22 Eylül 2016
- 84
- 35
- 8
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
İnşllh ya degilse bike hayırlısı olsun ikimiz için deCan'ım benim ya cok geçmiş olsun inşAllah hamilesindir.
Aminnnnnn bu ay inşAllah olurİnşllh ya degilse bike hayırlısı olsun ikimiz için de
AmiiiiinnnnnnAminnnnnn bu ay inşAllah olur
İnşllh hamilesindir cnm hayırlısı neyse o olsunBu arada lavaboya çok gdiorum
İnnsallah ya. Cok istiyorz.1 yildir cok ugrastik. Ama sonuc yok. Erkn gebelik testindede ikincisi silik cikti. Bkalm artikİnşllh hamilesindir cnm hayırlısı neyse o olsun
Merhaba. benimde ilk böyle silik çizgi çıkmıştı. sonra kan verdim beta 65 çıktı. şimdi Elhamdülillah 9 haftalık gebeyim. geç döllenme benimde adetten 10 gün sonra böyle silik çıkmıştı. bence sizde kan verin :)Eki Görüntüle 1923864
Kızlar merhaba, yıllardır okuyorum burada yazılanları ve sonunda ben de cesaretlendim ve uye oldum. Bu ay reglim 6 gun gecikti ve ben de ilk defa gidip pyro clinice diye bir gebelik testi aldım yaptım ve sonuc asagıdaki gibi. Ne oldugunu anlayamadım. Yorumu olan var mı?? Cok tesekkurler
Aminn inşallah hamişsindir sende. sonucu banada yaz merak ettim bende :)cok tesekkur ederim cok heyecanladım, sabah ilk iş gidip kan vericem, allahım inşallah bana da hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır! :)
Üzülme canım dediğin gibi hayırlı zaman da hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. tek ilacımız dua...Merhabalar. Maalesef yanlıs alarmsabahına adet oldum. Bahceci'nin yolunu tuttum. Bakalım bu seferki denemem basarılı olacak mı? Allah'tan hayırlısı, mutlaka bir zamanı var ve ben de o zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum...Allah yardımcımız olsun..
Merhaba. Neden hiç ümidiniz yok öyle demeyin. Her zaman kendinizi iyisine alıştırın güzel olanı düşünün. Kanda gözükmesi yumurtlamadan 15 gün sonrayı bulur. Yani ocağın 7 si gibi falan test yapabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba hanımlar ben 17 Aralık günü doktora gittim ve yumurtamın çatlamak üzere olduğunu söyledi 19 21 23 Aralık önemli tarihlerin dedi bende buna uydum eğer hamileysem ki hiç ümidim yok tahminen ne zaman kanda görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?