Hamilelik belirtisi mi bilmiyorum

İnş gebeyizdirr tamam bekliyorum
Valla ben dayanamadım yaptim yanlış görmüyorsam var

Eklentiler

• 20220318_152355.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 158
Yok 7gün var daha test yapmadım umutlanınca insan herseyi hamileymiş gibi yoruyor normalde yumurtlamadan sonra benim gögüslerim genel olarak ağrırdı bu sefer sadece uçları sıkınca çok acıyor ve akıntım hiç geçmedi öyle olunca bende süphelendim ama test alıp yapma cesareti bulamıyorumm

Ay evet var gibi hayırlı olsun inş keşke bende de olsa :))

İnanır mısın benim öyle bir ağrıdı ki yani çok kötüydü adet zamanı bu kadar cekmiyordum ama ben en son damgayı vuran mide bulantısı oldu çok kötüydü tiksinmeye başladım yemeklerden ama şimdi var gibi kimyasal gebelikten korkuyorum bu sefer

Geçen hafta yemek yaparken mutfaktan öğürerek çıktım ondan sonraki sabah da hafif midem bulandı o devri öyle kapattım arada kasığıma sancı girdi adet olcakmş gibi gitti şimdi meme ucu ve akıntı var bakalım inşallah dayanamayp yapabilirim olursa yazarm sende kan ver cnm bence :)

Cok kotu bir duygu seni anlıyorum göğüs uclarim benimde öyle ama büyüdü gibi sanki sağlık ocağı gidemem ama yarın bi acile gidip baktırırim bakarlar mi öyle bilmiyorum ama

Merhaba hanımlar, bu konuda benim de kafam karışık ben de takvim uygulamasına göre gebelik şansı yüksek görünen günleri değerlendirdim. Ve adetime 3 4 gün kala 2 3 gün kahve telvesi gibi siyaha yakın kahverengi akıntı geldi, herhangi bir kanama olmadı. Yaklaşık 2 gün sürdü 3.de baya azalarak bitti. Yerleşme kanaması olabilir yazıyor bazı dr yazılarında. Normal adet günüm salı idi. Goguslerimdw sislik ve hassasiyet var. Genelde de düzenli gelir. Bugün 4. Günü olması gerekmesine rağmen hala gelmedi. Dün test idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Test için erken mi davrandım acaba? Daha önce benzerini yaşayan var mı?

Bende daha öyle bir yerleşme kanamasina benzeyen gelmedi daha çok yumurta akina benziyor bekle bakalım olmadı kan ver bende vercem benimkinde var gibi gözüküyor ama kan testinde çıkarsa çıkar inşallah doğrudur sende bebeğini kucağına alırsın hayırlısı ile

Aaaa canim tebrik ederim bize de dua et bata kac gun vardi , yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin acaba
Yumurtlamadan 10 veya 11 gun olmuş olabilir valla kafam karıştı adetten sonra başladık da hangi güne denk gelirse diye. Ama şuan böyle birsey var gündüz yaptım birde şimdi şimdi yok gözüküyor ☹☹ üzüldüm suan

Eklentiler

• 20220318_201427.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 20220318_152355.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 86
Canim gunduz ilk idrarla yaptiysan daha cok yeni oldugu icin cikmistir , aksam yaptigin idrar da seyrelms o yuzden cikmamis olabilir

Canim gunduz ilk idrarla yaptiysan daha cok yeni oldugu icin cikmistir , aksam yaptigin idrar da seyrelms o yuzden cikmamis olabilir
Evet ilk idarardi sonra tekrar deneyim dedim eşim dedi yap tekrar dedi bende dayanamadım yaptim yarın kan vercem bu böyle belirsizlikle olmuyor ilk sabah yaptığım test doğru ozmn uzulduydum yok kimyasal gecirecegim diye

Birde kan testini herhangi saat versek herhalde sonuç aynı çıkar dimi bata yarın 4 gün kalacak ve şuan tekrar baktım hayalet çizgi gibi çıkmış soluk bir çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…