Hamilelik belirtisi mi bilmiyorum

Birde kan testini herhangi saat versek herhalde sonuç aynı çıkar dimi bata yarın 4 gün kalacak ve şuan tekrar baktım hayalet çizgi gibi çıkmış soluk bir çizgi
Canim icini ferah tut bence olmasa cikmaz hic yarin kan ver saati fark etmez canim muhdeli haneri bekliyorz

Birde kan testini herhangi saat versek herhalde sonuç aynı çıkar dimi bata yarın 4 gün kalacak ve şuan tekrar baktım hayalet çizgi gibi çıkmış soluk bir çizgi
O testlerde yanılmıyorsam 20 dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir diyor. İlk 5 10 dk da doğru sonuç veriyor galiba.

Tamam tatlim doğru dedin olmazsa zaten çıkmaz inşallah tuttunur da sağlıklı kucağıma alırım sende var mı sevindirici haber
Valla cumartesi kontrole gittim 21mm yumurtam vardi yarin tam 1 hafta oluyor. Bugun beyaz kremsi akinti geldi.. bakalim ay sonu belli olacak

Belki geç döllenme vardır cnm
Tatlim sen hiç bu durumla karsilastin mi tekrar test yapayım dedim inanamadım test bozuk olabilir mi
canım hiç karşılaşmadım, az önceki test daha netti ama sanırım?

Valla cumartesi kontrole gittim 21mm yumurtam vardi yarin tam 1 hafta oluyor. Bugun beyaz kremsi akinti geldi.. bakalim ay sonu belli olacak
Ben onu bir kere gördüm çok sasirdiydim simdi de çok akintim var doktora gittim de eğer bir gebelik varsa rahmin iyi demişti ne zaman olacağı belli olmuyor o yüzden tam kestiremiyorum zamanını bakalım bende yarin gitcem kan vercem olumsuz alırsam sonucu diye de pek bağlanmak istemiyorum çoğu kişi kimyasal gebelik yaşıyor ya da kese boş çıkıyor insallah olmaz diye dua ediyorum sivilce de çıktı mı sende

Evet canim normalde cenemde olur hep ama alnimda vr gogus bolgemde feci bi sivilce var

Böyle birsey çıkmış acaba ne olduğunu biliyor musun tatlim kadın doguma gitmiştim gebelik öncesi kontrol diye
Beta hcg olmasi lazim bunlar baska değerler canim özel hastaneye git eger pazartesiyi beklemiceksen onlar bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…