Hamilelik belirtisi yaşamadan hamile.kalanlar

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Merhabalar sevgili anneler ve anne adayları sizlere sorularım olacak bende 5 cm kist vardı doktorum doğum kontrol hapı verdi kistin erimesi için. 3 ay kullandım. Çok şükür kistim eridi bişey kalmadı. Doktorum gebelik düşünüyorsan folik asit vereyim dedi.ben de aldım kullanmaya başladım. Bu arada doğum kontrol hapini bırakır bırakmaz korunmayı bıraktık bebiş istiyoruz bu daha ilk ayımız ilk denememiz. Yumurtlama günlerini takip ettim ovulasyon testleriyle ve ona göre ilişkide bulunduk.ovulasyon testm 7 temmuzda pozitif çıkmıştı. Yani 8 gün filan oldu. Sanırım daha erken ama çok heyecanlanıyorum ilk ay da olunca şuan için hiç bir belirti yok.belirti yaşamadan ve ilk denemesinde hamile kalan var mı? Ayrıca doğum kontrol hapini bırakır bırakmaz hamile kalan var mı

Mrb canım öncelikle tez zamanda alırsın güzel haberi allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın bende iki ay yumurtlama günlerimi takip ettim olmadı sonra bıraktım bu arada eşimin iş nediyle ayrıyız üç ayda bir görüşüyoruz her zaman yumurtlama gününe denk gelmiyor izini neyse son izninde benim adetim bitti temizlendim çok üzülmüştüm yumurtlama gününe denk gelmedi gelmeyecekti neyse eşim gitti benim hiç umudum yok tabi adet günüme üç hün kala karnım ağrımaya başladı aynı zamanda da nasıl gurulduyor anlatamam adet oluyorum dedim günüm geldi olmadım akşamına ümitsiz olarak test yaptım çift çizgi hamileyimmm dünyalar benim oldu bu arada çok uzun yazdım tek belirtim karın ağrımdı halada öyle

Canim ya çok teşekkür ederim ne güzel sevindim RABBİM sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin insaALLAH:) Darısı da isteyen tüm annelere olsun sanırım sabırlı olmak lazım yani umudum yok ilk aydan tutacağını nedense düşünemiyorum ama hiç belli de olmuyormuş:) ben de heycanli bekliyorum İNSAALLAH güzel haberler veririm ben de

Ben canım benim benimde kistim vardı cok şükür doğum kontrol hapını kullandım eridi ve tekrar adet olmadan hamile kaldım hiç belirtim de yok Rabbim hepimizin kucağını doldursun

Brnimde tek belirtim iliskiden 1hafta sonra kasigima giren kramp oldu ozaman acaba dedim birde bat a 4 gun kala sık idrara cikar oldum usuttum sandim ama kafamda acabalar varfi beklenen adet gunumde 2. Cizgiyi gordum gerci hcg dusuk isallah sorunsuz devam eder

aynen ben de tekrar adet olmadan korunmayı bıraktım inşaALLAH söyledikleriniz çok güzel umut oldu benim için :) RABBim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaALLAH

Yumurtlama gunumuz ayniymis ben de belirti yolu gözlüyorum cok erken gerci ama bi yandan da umutlanmym diyorum beklemek cok sıkıcı inşallah bu ay ümitler boşa çıkmaz

Yumurtlama gunumuz ayniymis ben de belirti yolu gözlüyorum cok erken gerci ama bi yandan da umutlanmym diyorum beklemek cok sıkıcı inşallah bu ay ümitler boşa çıkmaz
inşaALLAH ya ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım :)

Kizlar hic belirtim olmadi benim daha çok yeni öğrendim gebeliği. Şuan 5+5 iz hala belirtim yok belirti aramayin lütfen
ay hadi inşaALLAH bende de hiç suan belirti yok en ufak bişey olsa da hamileliğe yorsam diyorum :) sadece bazen sabahları agzımın içi garip bi tat oluyor ama o önceden de olabiliyrdu hemen hamileliğe yoramıyorum :)

Bende de hiç belirti olmadı;hala da yok.sadece sol kasıkta batmalar sıklaşmıştı;adet olucam diye düşünüyodum.Belirti aramayın bence;akışına bırakın...

ay hadi inşaALLAH bende de hiç suan belirti yok en ufak bişey olsa da hamileliğe yorsam diyorum :) sadece bazen sabahları agzımın içi garip bi tat oluyor ama o önceden de olabiliyrdu hemen hamileliğe yoramıyorum :)
Rahat ol canim inan belirti olmuyor kişiden kişiye değişiyor sadece bu sabah az mide bulantim oldu ve ben hic bu ay stres yapma din çocuk için cabalamadim.hep okuyordum hic beklemediğimiz anda geldi diye gerçekten doğruymuş yumurtlama günümde sadece birkez değerlendirme bildim. Ve Rabbim bu mutlu haberi verdi bize . en yakin zamanda inş.sende alirsin bu haberi

kistim yoktu ve doğum kontrol hapı kullanmadım hiç ama ovulasyon testiyle pozitifi gördüğüm ay hamile kaldım.hiç bir belirtim de olmadı.

ilk ayda ilk iişkide kalan binlerce şanslı kadın var doğum kontrol hapını bıkrkır bırakmaz kalanda çok var inşallah sennde olurr

Bende warım.. Göğüs ağrımdan başka bi belirtim yok.. İnş sorunsuz hamileliğim geçer.. Sende bizde sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim
amin inşaALLAH kardeşim valla ne güzel dua etmişssin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…