Hamilelik belirtisi yaşamadan hamile.kalanlar

inşaALLAH canım benim RABBim isteyen herkese versin ben de artık kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ama ilk denem olunca heycanlanıyorum

ınsallah fazla denemene gerk kalmaz canm 2 yıldr bebek ıstıyorz ve nasıp olmadı daha rabbım en hayrlısını versn en ıyısını o bılır

Arkadaşlar ikinci gebeligim 6 haftaligiz hiçbir belirti yok birinci gebeligimde goguslerime dokunamazdim şimdi adet gecikmesi dışında çok rahatım ben ilk gebeligimde düşük yaptım iki yıl çocuk için ugrastik bu forumda anne olmak isteyen birçok kişi ole tanıştım öncelikle kafayı rahatlatmak lazim ve düşünmemek lazım bana bunu hep söylediklerinde sinirlenidim ama gerçekten de öyleymis ne zaman vazgeçtim o zaman oldu inşallah bu duyguyu uzun zamandır bekleyen hekes yaşar herkese sağlıklı evlat nasip etsin Rabbi.m

Valla kızlar haklısınız sanırım kafayı rahat tutmak lazım ama ben bunu şuan başaramıyorum ilk ayın verdiği heyecanla zaman geçse de test yapsam diyip duruyorum ama olmazsa da artık Allahını takdiri biz de çalışmalara devam edeceğiz Rabbim hayırlı zamanda kucağımıza doldurur insaALLAH

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum bu arada hem söylediklerinizle rahatlattiginiz için hem güzel dualarınız için

aynen ben de öyle düşünmüştüm :) inşaALLAH yüzümüz güler :)
Ayın 20si 21i gibi adet olmam gerekiyor geçen ay bugün yani 17 haziranda adet olmustum.dogum kontrol hapı 3ay kullandim o 3 ay içinde 28 güne bir oluyordum.hapi bıraktığım için de gecikmiş olablr bilemiyorum hap kullanmadan önce 33-35 güne 1 adet olurdum.oyuzden ayın 20sini bekliyorum

kizlar ben ikiyillik evliyim.Bizde esimle bebek istiyorduk bir yil denedik olmadi doktora gttigimde ikitane kistimin oldugunu soyledi rahim filmi cekelim bakalm kistinin cinsine dedi.cikolata kistinden korkuyordu tuplerime yapistysa diye.esimin sperm testi normal cikmisti cunku.filmi cekindikten bir ay sonra hamile kaldigimi ogrendim ogrendigimde dort bucuk haftaliktim. Ama hic bir belirtim yoktu.cok sasrmistim.ayni heray yasadigim adet belirtilerim gibiydi bel agrisi ,goguste sislik.tek fark kasik agrim birazdaha fazlaydi.suan 14haftalik hamileyim.ve gayette saglikli oldugunu soyledi kistiminde zararsiz kistlerden ve her kadinda olan kistlerden oldugunu soyledi.arastrdigimda ise rahim filminden sonrasi %80gebelikmis oyle yaziyorlar.Allahimmm tum isteyenlere nasip etsin insallah tez zamanda hamile oldgnzu ogrenip saglikla kucagina alirsinz :)

Bende bebek dusundugum ay bir suru hanilelik belirtisi yasamama ragmen kesin derken adet oldum :) ikinci ay (bu arada ovi testiyle takipteyim) kesinlikle belirti yok hamilelik adina bu seferde olmadi die dusunuyodum son adete 4 gun kalaya kadar hic umrumda.olmadi dusunmedim bile o gun icime bi kurt dustu cok sabirsizim aldim erken gebelik testi pansiyondayi tatildeyiz bu arada amac olmadigini gorup rahatlamak öbür aya motive olmak ama pozitif cikti cok sükür insallah herkesin kucagi dolar tez zamanda . Clear blue digital gebelik testi ile hamile kaldim belki yardimci olur sizlerede gülücük attigi gunun gecesi ve bir sonraki gun iliski oldu ve tuttu.

Ay kızlar valla umut oldunuz bana.ben hala elim yüreğimde bekliyorum adet olurum diye hop hop bugün 33. Gun oldu. Ben pek adet belirtisi yaşayan bi insan da değilim sadece ve sadece bir tane sivilcem çıkar sonra adet olurdum. Dün sivilcem çıktı ama daha tık yok İNSAALLAH hamişimdir lütfen dua

Insallah canim Allahim tez zamanda nasip etsin insallah .ama sen kendini hic strese sokma vakti nezamansa ozaman olucaktir :)

Insallah canim Allahim tez zamanda nasip etsin insallah .ama sen kendini hic strese sokma vakti nezamansa ozaman olucaktir :)
Ay elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum canım ama sanırım elimde değil ilk deneme olunca bir heyecanlandım bekliyorum Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH ÇOK teşekkür ederim

Bugün 35.gün.. dayanamadım ve idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu acaba erken mi yaptım:/

Bugün 35.gün.. dayanamadım ve idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu acaba erken mi yaptım:/
Bende 35.gunumde yapmistim idrar testini ikinci cizgi silik cikmisti .hemen gecmiyor idrara bencede kan testi yaptrsan daha iyi olur canm

Silik çıksa keşke benimki de:) ya en ufacık minicik bir belirti yaşasam da kendimden şüphe etsem ya da hamile miyim diye:) çok sagolun destekleriniz için canlarr:) sabredip birkaç gün daha bekleyeyim diyorum

Silik çıksa keşke benimki de:) ya en ufacık minicik bir belirti yaşasam da kendimden şüphe etsem ya da hamile miyim diye:) çok sagolun destekleriniz için canlarr:) sabredip birkaç gün daha bekleyeyim diyorum
Daha ilk denemen :) ben bi yil bekledim sabrettim cok agladim ama bak uzuldugume degmemis Allah buyuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…