Ayın 20si 21i gibi adet olmam gerekiyor geçen ay bugün yani 17 haziranda adet olmustum.dogum kontrol hapı 3ay kullandim o 3 ay içinde 28 güne bir oluyordum.hapi bıraktığım için de gecikmiş olablr bilemiyorumaynen ben de öyle düşünmüştüm :) inşaALLAH yüzümüz güler :)
Insallah canim Allahim tez zamanda nasip etsin insallah .ama sen kendini hic strese sokma vakti nezamansa ozaman olucaktir :)Ay kızlar valla umut oldunuz bana.ben hala elim yüreğimde bekliyorum adet olurum diye hop hop bugün 33. Gun oldu. Ben pek adet belirtisi yaşayan bi insan da değilim sadece ve sadece bir tane sivilcem çıkar sonra adet olurdum. Dün sivilcem çıktı ama daha tık yok İNSAALLAH hamişimdir lütfen dua
Ay elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum canım ama sanırım elimde değil ilk deneme olunca bir heyecanlandım bekliyorum Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH ÇOK teşekkür ederimInsallah canim Allahim tez zamanda nasip etsin insallah .ama sen kendini hic strese sokma vakti nezamansa ozaman olucaktir :)
Doktorlar 10 gün de idrara geçer diyor ama hcg ne baktırır san hemen belli Olur kan ver hayırlısı olsun öptümBugün 35.gün.. dayanamadım ve idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozulduacaba erken mi yaptım:/
Bende 35.gunumde yapmistim idrar testini ikinci cizgi silik cikmisti .hemen gecmiyor idrara bencede kan testi yaptrsan daha iyi olur canmBugün 35.gün.. dayanamadım ve idrar gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozulduacaba erken mi yaptım:/
Daha ilk denemen :) ben bi yil bekledim sabrettim cok agladim ama bak uzuldugume degmemis Allah buyuk :)Silik çıksa keşke benimki de:) ya en ufacık minicik bir belirti yaşasam da kendimden şüphe etsem ya da hamile miyim diye:) çok sagolun destekleriniz için canlarr:) sabredip birkaç gün daha bekleyeyim diyorum
Malesef olmadı bu sabah adet oldumDaha ilk denemen :) ben bi yil bekledim sabrettim cok agladim ama bak uzuldugume degmemis Allah buyuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?