- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 23
- 35
Yukselme sansi var yanii insallah canm cok saokcanım daha yeni gebelik seninki 2 günde bir artışına dikkat et eğer düzenli artış gösteriyorsa ki inşallah Rabbim öyle gösterir bir sorun olmaz canım. benim de gecikmenin 9. günü değerim 108 di
Canm iki gunde bir artmasi onemli iki gunde iki kati artarsa zaten sknti yoktr cnm:)Yukselme sansi var yanii insallah canm cok saok
Dayanamadım ne bilim moral yerlerdeCanm adetn gecmeden keske yapmasaydn cnm adetn gecsn oke yapsaydn
Canm onceden yapmak bence iyi degl morl bozlyr adetn gecsn ondan snra yap cnm daha iyi sonc alrsn bilyrm merklanyrsn ama bole morln duser cnm dilerm ki adet olmszsn cnmDayanamadım ne bilim moral yerlerde
İnş kuzum sende nası var mı bi belirti falanCanm onceden yapmak bence iyi degl morl bozlyr adetn gecsn ondan snra yap cnm daha iyi sonc alrsn bilyrm merklanyrsn ama bole morln duser cnm dilerm ki adet olmszsn cnm
Yok canm hic birsey yok adet olmadm bugun 2.gun olcak geceliİnş kuzum sende nası var mı bi belirti falan
İNş güzel haberlerin gelir cnım inş adet olmazsın :)Yok canm hic birsey yok adet olmadm bugun 2.gun olcak geceli
Ya benimde 3 gün var ne karin agrisi ne bisey hicbisey yok test yapiorum negatif delircem yaaaİNş güzel haberlerin gelir cnım inş adet olmazsın :)
Idrarda cikiomu pekiCanm benim.adetime 1 gun var dun kan testi yaptm 12.39 cikti senin nasildi bu degerlerin..cokmu dusuk degerim
Evet cnm cok silik cikiyor idrardaIdrarda cikiomu peki
Gectimi adetinEvet cnm cok silik cikiyor idrarda
Yarin adet gunuGectimi adetin
Peki cnm birgun oncesi cikiomuydu testte ya 3 gunum var agrim sizim.adet olcak hissim hic yok negatif hep yaaYarin adet gunu
Canm cok detayli bakinca adetime 3 gun kala cikmisti ama silikti baya...supheye dustum dun kan verdim 12 cikti istePeki cnm birgun oncesi cikiomuydu testte ya 3 gunum var agrim sizim.adet olcak hissim hic yok negatif hep yaa
Canm ben pek sanmyrm umudm yok cnku ins hepimiz alrz cnm:)İNş güzel haberlerin gelir cnım inş adet olmazsın :)
Canm benomde yok adetn gecerse bence hemen kan ver :)Peki cnm birgun oncesi cikiomuydu testte ya 3 gunum var agrim sizim.adet olcak hissim hic yok negatif hep yaa
İnş canımCanm ben pek sanmyrm umudm yok cnku ins hepimiz alrz cnm:)
İnşallah canımBende bekliyorum kizlar klomen kullandim bu ay iki yumurtam vardi 19.8 mm biri digeri 17 kusurdu catlatma ignesi vuruldum 31 mart ovulasyon gunumdu 30 martta iliski oldu inanilmaz bir sancim oldu 2 saat sonra 15 dakika kadar sonra gecti bende bekliyorum 6 gun kaldi adet olmama duzenli 28 gunde bir oluyorum 9 yasinda bir kizim var ikinci bebek icin calisiyorum umarim hamile kalirim ilk denemem bu ay ama kizima da klomen tedavisiyle hamile kalmistim burdan hep okuyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah nisan bize ugurlu gelsin rabbim kimseyi bos cevirmez vakit ve saatimiz gelmistir insallah
Bende bekliyorum kizlar klomen kullandim bu ay iki yumurtam vardi 19.8 mm biri digeri 17 kusurdu catlatma ignesi vuruldum 31 mart ovulasyon gunumdu 30 martta iliski oldu inanilmaz bir sancim oldu 2 saat sonra 15 dakika kadar sonra gecti bende bekliyorum 6 gun kaldi adet olmama duzenli 28 gunde bir oluyorum 9 yasinda bir kizim var ikinci bebek icin calisiyorum umarim hamile kalirim ilk denemem bu ay ama kizima da klomen tedavisiyle hamile kalmistim burdan hep okuyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah nisan bize ugurlu gelsin rabbim kimseyi bos cevirmez vakit ve saatimiz gelmistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?