Aynn cnm ya ama aralk annesj olcsz ben aralk annesi acarm gelrsnz benim topigime ben olmadm bugn3. Gun;bkalam arkadaslarAmin canim insallah bu mutlulugu hep birlikte yasariz nisan gebeleri diyo forum acar orda konusuruz
ayy ne güzel olur ben de gelirim topiğine :) sabırsız bekleyiş devam bat a son 1 gün :)Aynn cnm ya ama aralk annesj olcsz ben aralk annesi acarm gelrsnz benim topigime ben olmadm bugn3. Gun;bkalam arkadaslar
Canm aslnda bende bu ay olmam sanyrdm hatta aderm gelsn dyordum biran once yumurtlama zamanini kacrdm dye bugun 4.gun olcak cnm ne gelen var ne giden hicbr yerim agrmyr bende belrti aramyrdm cnm ama gecince sorim dedim ilk defa oldu bu ay ummuyodum ilk defa gogslerm agrmyr yarn kan veecm bakalm:) sonc ne ckcakevet canım hamile olduğumu öğrendikten sonra yavaş yavaş agrıdı sonra şişti şuan agrı yok tabi ama bastırınca ağrıyor. bence acele etme ve kafanı ona yoğunlaştırma ben beklediğim aylarda hep kendimi dinledim ve bir ton belirti buldum beklemediğim ayda hiç belirti olmadı garipo ay hamile olduğumu öğrendim. umarım sende bu ay hamile kalırsın canım çok stres yapma dualarım seninle
Adet mi oldun cnm yaayy ne güzel olur ben de gelirim topiğine :) sabırsız bekleyiş devam bat a son 1 gün :) dedi ve 10 dk sonra battan 1 gün önce hiç bir ağrı olmadan ki ben deli gibi kıvranırım normalde kırmızılar geldi :) bu ay da geçti önümüzdeki maçlara bakcaz artık :)
Bendede gaz var cnm ayni ya resmen bende bu ay ummuyodum yani yarn gidcm hastaneye bakalm sonc ne ckcak cnm goguslern snradan mi agrdi cnm ve kac gun snra ogrendinBende belirti yaşamadım. Sadece bi gazım vardı...yumurtlama günlerini kaçırdım o yüzden hiç umutlu olmadığım bir ayda hamileydim.
Wow masallah acaba bendemi erkn yumurtladm ama bilmyrm adetimde baya gecti yarni beklyrm ya saglik ocagnda kan vermeye gdcm hemen benimde ins senn gbi ckar cnm hic ummuyordum ama suan kac haftalik hamilesin cnm hamilelign nasl gecti :))evet göğüs ağrısı sonradan oldu ve 8.hafta gibi geçmeye başlamıştı. adetim günüm geçtikten sonra evde test yaptım,pozitifti ertesi günde hastaneye gittim.6 haftalık olmuştu bile,sanırım ben erken yumurtlamışım
Ayy ne kadar guzel amin ins cnm ya isteyen herkesin olur cnm cevap yazdgn icin cok tesekkr ederim icimde unut oldu ins yarn kanda ckar hamileligim:))benim kız 10 aylık kucağımda çok şükür.Darısı başına inşallah
Canm aslnda bende bu ay olmam sanyrdm hatta aderm gelsn dyordum biran once yumurtlama zamanini kacrdm dye bugun 4.gun olcak cnm ne gelen var ne giden hicbr yerim agrmyr bende belrti aramyrdm cnm ama gecince sorim dedim ilk defa oldu bu ay ummuyodum ilk defa gogslerm agrmyr yarn kan veecm bakalm:) sonc ne ckcak
Canm ben zaten bu ay ummuyordum yumurtlamayida kacrdgmdan dolayi gogslerim hic agrimamasindan suphrlrndim anlcn cnm idrr testi smdi yapsam olur ilk idrari kacrdm ama?bence bir test al evde ondan sonra doktora git. benimde çalışma yaptığım aylarda gecikmem olmuştu bir hafta, doktora gitmiştim negatifti adet sökücü vermişti.
İns sagliklidir karnimdadir cnm smdi gdp test alp yapcm negatf ckcak blyrm ama ynede gdip yapimama 4 gün gecikmiş günü gelmeden yapsan evet ilk idrar oluyor. ben kimyasal gebelik geçirdiğimde öğleden sonra yaptım hemen çıkmıştı. günün geçti için ilk idrarı beklemene gerek yok bence doktora gitmeden önce bi evde bak derim. ve bende merak ettim sonucu paylaş benimle dualarım seninle
Rabbim yuzunu guldursun bu au bende bekliyorum insallah pzitif cikar testin canimİns sagliklidir karnimdadir cnm smdi gdp test alp yapcm negatf ckcak blyrm ama ynede gdip yapim
Evet canım malesefAdet mi oldun cnm ya
Benim yumurtlama dönemimi 2 gün geçti ve son günlerde göğüslerim de ağrı kaldı ki elimi değemiyorum kıyafetlerimi giymekte ,sütyen takmakta zorlanıyorum ,şişkinlik, ruh halim de değişiklik (endişe,iç sıkılması) sabahları baş ağrısı ile uyanma ve sürekli uyku hali var...Acaba diyorum varsa eğer bi gebelik bu kadar erken belli olur mu??Arkadaslar merhaba28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?