Cnm ins olur bu ay hamile kalrz hepimiz ins:)Bende bekliyorum kizlar klomen kullandim bu ay iki yumurtam vardi 19.8 mm biri digeri 17 kusurdu catlatma ignesi vuruldum 31 mart ovulasyon gunumdu 30 martta iliski oldu inanilmaz bir sancim oldu 2 saat sonra 15 dakika kadar sonra gecti bende bekliyorum 6 gun kaldi adet olmama duzenli 28 gunde bir oluyorum 9 yasinda bir kizim var ikinci bebek icin calisiyorum umarim hamile kalirim ilk denemem bu ay ama kizima da klomen tedavisiyle hamile kalmistim burdan hep okuyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah nisan bize ugurlu gelsin rabbim kimseyi bos cevirmez vakit ve saatimiz gelmistir insallah
Kiiizzzz var sanki sendee bişeylerKzlar ben olmadm hala
Ya cnm bu ay ilk defa takmadm hatta gdyrm gelsn dye bakyrm yok akntm cok yne anlamdm ya? Ayy ins cnm ya saliya kadar olmazsam gdcm kan vermye ins ckar ya:) senden ne haber agrn varmi bnm arkfsm cok kask agrisi bel agrisi cekip hamile oldgnu ogrenmsti cnm:)Kiiizzzz var sanki sendee bişeyler
Ben olsam yapmıştım şimdiye idrar testi:) kız gündüz sancim çok tu kasiklarimin altında bir ağırlık vardı sankiYa cnm bu ay ilk defa takmadm hatta gdyrm gelsn dye bakyrm yok akntm cok yne anlamdm ya? Ayy ins cnm ya saliya kadar olmazsam gdcm kan vermye ins ckar ya:) senden ne haber agrn varmi bnm arkfsm cok kask agrisi bel agrisi cekip hamile oldgnu ogrenmsti cnm:)
Sende gecen ay 3 geciktkten snra heveslenip test yapip sonra negatif ertesi gin sdet oldgnda beklysn cnm bende oncedn dyrdm baskalrna nasl durysn dye belki hayr vardr en iyisi bekliy m cnm anlcn:) ins bebgn yapyrdr adet olmzsn kuzm ya idrr testi ypma gctgnde yap cnmBen olsam yapmıştım şimdiye idrar testi:) kız gündüz sancim çok tu kasiklarimin altında bir ağırlık vardı sanki
Yok kız şimdi yapmam canım bende 2 gün geçerse yaparım bide bu ay böğürtlen kökü suyu içtim nette okudum onunla hemen hamile kalan çokSende gecen ay 3 geciktkten snra heveslenip test yapip sonra negatif ertesi gin sdet oldgnda beklysn cnm bende oncedn dyrdm baskalrna nasl durysn dye belki hayr vardr en iyisi bekliy m cnm anlcn:) ins bebgn yapyrdr adet olmzsn kuzm ya idrr testi ypma gctgnde yap cnm
Neye yariomus cnm o bide nerden bulcazYok kız şimdi yapmam canım bende 2 gün geçerse yaparım bide bu ay böğürtlen kökü suyu içtim nette okudum onunla hemen hamile kalan çok
Canm ins kalmssndrbn o karsmlari icemyrm sogn kuru icym dedm midem bulandi icemdm hemn kalnyrsa bu ayda o zmn sende klrsn ins iyi degerlndrdn miYok kız şimdi yapmam canım bende 2 gün geçerse yaparım bide bu ay böğürtlen kökü suyu içtim nette okudum onunla hemen hamile kalan çok
Değerlendirdim canım yumurtlama gününü kaçırmadım ilitip içiyorum ben faydası olsunda içerim ben:)Canm ins kalmssndrbn o karsmlari icemyrm sogn kuru icym dedm midem bulandi icemdm hemn kalnyrsa bu ayda o zmn sende klrsn ins iyi degerlndrdn mi
Yumurta catlatiyomuş canım hamile kalmaya çok etkiliymis faydasını gören çok aktarlar dan bulabilirsinNeye yariomus cnm o bide nerden bulcaz
Ben kacrdm yumrtlama zmnini ama snra oldu cnm iyi ic ins faydasni gorrsn cnm ya bat tarhn ne zmn cnm:)Değerlendirdim canım yumurtlama gününü kaçırmadım ilitip içiyorum ben faydası olsunda içerim ben:)
14 Nisan kuzum:)Ben kacrdm yumrtlama zmnini ama snra oldu cnm iyi ic ins faydasni gorrsn cnm ya bat tarhn ne zmn cnm:)
Az kalms sabret bekle hic stres yapma benim gbi sakn ol cnm:)) bgn dugnde arkdsmi gordm hamile garip hissettm heeyerde cock vardi farkli ya o duygu14 Nisan kuzum:)
Onu hiç deme benim etrafımda da hamile çok hele bir araya geldiğimizde HEP hamilelikten konusuyolar yaşadıklarını anlatiyolar bende sadece dinliyorumAz kalms sabret bekle hic stres yapma benim gbi sakn ol cnm:)) bgn dugnde arkdsmi gordm hamile garip hissettm heeyerde cock vardi farkli ya o duygu
Seni cok iyi anlyrm cnm hayrlisida bizim icin boleyms napalm kısmetOnu hiç deme benim etrafımda da hamile çok hele bir araya geldiğimizde HEP hamilelikten konusuyolar yaşadıklarını anlatiyolar bende sadece dinliyorum
Aynen canım zamanı geldiğinde olacakSeni cok iyi anlyrm cnm hayrlisida bizim icin boleyms napalm kısmet
Evet cnm yarn gorsrz ben artk uyur:))Aynen canım zamanı geldiğinde olacak
Görüşürüz canım :) :)Evet cnm yarn gorsrz ben artk uyur:))
Amin canim insallah bu mutlulugu hep birlikte yasariz nisan gebeleri diyo forum acar orda konusuruzCnm ins olur bu ay hamile kalrz hepimiz ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?