Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

Cnm ins olur bu ay hamile kalrz hepimiz ins:)

Kzlar ben olmadm hala

Kiiizzzz var sanki sendee bişeyler
Ya cnm bu ay ilk defa takmadm hatta gdyrm gelsn dye bakyrm yok akntm cok yne anlamdm ya? Ayy ins cnm ya saliya kadar olmazsam gdcm kan vermye ins ckar ya:) senden ne haber agrn varmi bnm arkfsm cok kask agrisi bel agrisi cekip hamile oldgnu ogrenmsti cnm:)

Ben olsam yapmıştım şimdiye idrar testi:) kız gündüz sancim çok tu kasiklarimin altında bir ağırlık vardı sanki

Ben olsam yapmıştım şimdiye idrar testi:) kız gündüz sancim çok tu kasiklarimin altında bir ağırlık vardı sanki
Sende gecen ay 3 geciktkten snra heveslenip test yapip sonra negatif ertesi gin sdet oldgnda beklysn cnm bende oncedn dyrdm baskalrna nasl durysn dye belki hayr vardr en iyisi bekliy m cnm anlcn:) ins bebgn yapyrdr adet olmzsn kuzm ya idrr testi ypma gctgnde yap cnm

Yok kız şimdi yapmam canım bende 2 gün geçerse yaparım bide bu ay böğürtlen kökü suyu içtim nette okudum onunla hemen hamile kalan çok

Yok kız şimdi yapmam canım bende 2 gün geçerse yaparım bide bu ay böğürtlen kökü suyu içtim nette okudum onunla hemen hamile kalan çok
Canm ins kalmssndrbn o karsmlari icemyrm sogn kuru icym dedm midem bulandi icemdm hemn kalnyrsa bu ayda o zmn sende klrsn ins iyi degerlndrdn mi

Değerlendirdim canım yumurtlama gününü kaçırmadım ilitip içiyorum ben faydası olsunda içerim ben:)
Ben kacrdm yumrtlama zmnini ama snra oldu cnm iyi ic ins faydasni gorrsn cnm ya bat tarhn ne zmn cnm:)

Az kalms sabret bekle hic stres yapma benim gbi sakn ol cnm:)) bgn dugnde arkdsmi gordm hamile garip hissettm heeyerde cock vardi farkli ya o duygu
Onu hiç deme benim etrafımda da hamile çok hele bir araya geldiğimizde HEP hamilelikten konusuyolar yaşadıklarını anlatiyolar bende sadece dinliyorum

Onu hiç deme benim etrafımda da hamile çok hele bir araya geldiğimizde HEP hamilelikten konusuyolar yaşadıklarını anlatiyolar bende sadece dinliyorum
Seni cok iyi anlyrm cnm hayrlisida bizim icin boleyms napalm kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…