Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

Canm uzulme daha 3 gun var cnm ya adetin gecerse yaparsn gebelik testi herkezde erkendn ckmyrki cnm bu srada sabah yap ilk idrrla daha kesin sonc alrsn cnm:)

Saol canım inşallah yaa bu ay klomen kullandım ilk defa herşeyim temiz hiçbişeyim yok sebepsiz olmuyo 15 aydır çok bunaldım.. pazar sabahı yapıcam inşallah tekrar test

Saol canım inşallah yaa bu ay klomen kullandım ilk defa herşeyim temiz hiçbişeyim yok sebepsiz olmuyo 15 aydır çok bunaldım.. pazar sabahı yapıcam inşallah tekrar test
Klomenle hamile kalan cok kisi var galiba cnm ins senbde tutmustur benimde 8 ay okdu cnm:)

Kızlar sonucum 17.68 çıkmış
Bu bildiğin hamilelik değeri ama daha günün geçmediği için net bir şey söyleyememiştir. Ben 3 kez kimyasal gebelik yaşadım. Yani gecikmeden 1 hafta sonra hızla düştü değer. İnşallah gönlüne göre olur, güzel haberler verirsin.

Ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım sadece yediğim içtiğimden tat alamıyordum böyle metal tadı gibi bi tat olmuştu ağzımda
Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım sadece yediğim içtiğimden tat alamıyordum böyle metal tadı gibi bi tat olmuştu ağzımda
Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Sonnda buldum ya:)) cnm hic agrmadi deme gogslern benimde ole suan ne goguslerm agryr ne de kasklarm ilk defa oldu bole:) amin cnm ins bende hep hayrlisi dyrm ins senide tebrik ederm cnm:)

Sonnda buldum ya:)) cnm hic agrmadi deme gogslern benimde ole suan ne goguslerm agryr ne de kasklarm ilk defa oldu bole:) amin cnm ins bende hep hayrlisi dyrm ins senide tebrik ederm cnm:)
Evet normalde adetten 3-4 gün önce ağrımaya başlardı göğüslerim ve kasıklarım. Hamileliğimi öğrendikten sonra yani adet gecikmesinin 2-3 gün sonrası göğüs ve kasık ağrıları başlamıştı hatta korkmuştum o zaman kasık ağrısından yoksa adet mi olacağım diye. Ama yerleşme zamanında oluyormuş doktorum öyle demişti
İnşallah sende hamilesindir

İn
İns cnm ya pazartsi olmazsam sali saglik ocgna kan vermeye gidicm cnm zaten hamilelik belirtileri6 haftada baslyms galibaa kasik felan hepsi:) ins ya cnm sen ne zmn ogrendn ben ne gatf sonc ckcgnfdan idrr testi yapamadm cnm ya

İn

İns cnm ya pazartsi olmazsam sali saglik ocgna kan vermeye gidicm cnm zaten hamilelik belirtileri6 haftada baslyms galibaa kasik felan hepsi:) ins ya cnm sen ne zmn ogrendn ben ne gatf sonc ckcgnfdan idrr testi yapamadm cnm ya
4-5. haftada kasık ağrısı 6 dan sonra mide bulantısı oluyor ben bat günüm akşama doğru test yaptım silik çıkmıştı 18. haftadayım şu an inşallah güzel haberlerini alırız

4-5. haftada kasık ağrısı 6 dan sonra mide bulantısı oluyor ben bat günüm akşama doğru test yaptım silik çıkmıştı 18. haftadayım şu an inşallah güzel haberlerini alırız
Ben beklicm sali gunune kadr cnm olmazsam eger gidicm direk kan vermeye idrr testi yapmcm ya hep negatf ckyr cunku

Bende merak ediyorum canim bunu adetime 4 gün var belirtim yok karnim bile agrimio testtede cikmio bilen varsa eger ..
Daha 4 gün varsa çıkmaya bilir bekle benimde hic belirtim olmadi hatta adet olacagm gün geldi olmadım o aksam pembemsi bi akıntıya benzer kan vardı bende adet oldum herlde dedim pet aldim yattım sabah baktım pet tertemiz esim test aldı ve sonuç hamileym ama belirti yoktu bekle bence sonra yap

benim tek belirtim oldu uyku hali. iş yerinde birden gidiyordum arkaşımın ısrarı üzerine hastalanmama bir gün kala test yaptık iş yerinde şoka uğredım. ve hala hiç bir belirtim yok ne kusma ne mide bulantısı gögüslerim şişti kocaman oldular. bebişimi orda görmesem hamile olduğuma ben bile inanmıyorum bence herkeste farklı belirti yapıyor.

Canm ne guzel ya bende o yok tam tersi hicbsy yok ya gogslermde agramyr senn ne zmn agridi hamile oldgnu ogrendktn sneami cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…