Ciddimisin canm ot kullanma bu sefer meryem suresini oku cnm bak onu okuyup hamile kalanlar varms bende okuyrm sen yeterki yürekten oku kabl olur cnm bende olmadm ama bende olurum bgn kesin o yuzdn uzulme cnmBnde adet oldum canim umutlar başka bahara kaldi
Canım otu ebe weriyor hani 6. AYa kadr gelen war yarıda bırakma dedi o yüzden kullanmayı düşünüyorum okurum canım şuan çok ağrım war ya niye olmuyokiiCiddimisin canm ot kullanma bu sefer meryem suresini oku cnm bak onu okuyup hamile kalanlar varms bende okuyrm sen yeterki yürekten oku kabl olur cnm bende olmadm ama bende olurum bgn kesin o yuzdn uzulme cnm
İnanki bende bilmiyorum ama hayırlisi boleymis canm bu ay hep hayrli dyerek basladm gunume demekki daha bizim icin varms canm hayirlisi olsun ne dyelim ins diger aya kalrz hamis cnm yaCanım otu ebe weriyor hani 6. AYa kadr gelen war yarıda bırakma dedi o yüzden kullanmayı düşünüyorum okurum canım şuan çok ağrım war ya niye olmuyokii
İnsallh canım yaaİnanki bende bilmiyorum ama hayırlisi boleymis canm bu ay hep hayrli dyerek basladm gunume demekki daha bizim icin varms canm hayirlisi olsun ne dyelim ins diger aya kalrz hamis cnm ya
Canim ben oyleyim. Hicbir belirtim olmadan ogrendim. Adetten 4 gun once idrar testinde. Adetten 1gun once kanda 132 cikti degerim.Arkadaslar merhaba28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya
Canm senndemi oleydi cnm ya peki akntn varmydi senn cok benim akinti yignlugm baya vsrdi bugun ole yokta anlamdm yani?Canim ben oyleyim. Hicbir belirtim olmadan ogrendim. Adetten 4 gun once idrar testinde. Adetten 1gun once kanda 132 cikti degerim.
Canm suan aynı yasadklarmz:) benimde hicbisy yok bugun kuru gecyr akntm cnm peki ne zmn ogrendn cnm adetn kac gun gectkten snra?benim sadece çok uykum geliyordu akşam 9da uyuyordum. ne göğüs ağrım oldu, ne kasık batması, ne mide bulantısı hatta akıntım dahi yoktu. kupkuruydu. bunu ben de çok merak ediyordum gerçekten de merak ettiğim gibi belirtisiz hamile kaldım. :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Biraz akintim oldu evet. Senin adetine kac gun var canim?Canm senndemi oleydi cnm ya peki akntn varmydi senn cok benim akinti yignlugm baya vsrdi bugun ole yokta anlamdm yani?
Adetim 1gun gecti cnm:) bugunde beklyrm kirmizilar gelr dye ama daha gelmedi cnmBiraz akintim oldu evet. Senin adetine kac gun var canim?
benim geç döllenme olmuş canım. adet günü test yaptım, 3 gün geçince yaptım,5 gün gecince yaptım en son 9. günü gördüm şükür :)Canm suan aynı yasadklarmz:) benimde hicbisy yok bugun kuru gecyr akntm cnm peki ne zmn ogrendn cnm adetn kac gun gectkten snra?
İdrar testi ile mi ☺benim geç döllenme olmuş canım. adet günü test yaptım, 3 gün geçince yaptım,5 gün gecince yaptım en son 9. günü gördüm şükür :)
İste bende o yuzdn idrar yapmcm bu sefer kan yapcm tabki olmazsam cnm hayrlisi ya cnm dua et hamilelerin duaları kabul olurmusbenim geç döllenme olmuş canım. adet günü test yaptım, 3 gün geçince yaptım,5 gün gecince yaptım en son 9. günü gördüm şükür :)
Canm benim.adetime 1 gun var dun kan testi yaptm 12.39 cikti senin nasildi bu degerlerin..cokmu dusuk degerimbenim geç döllenme olmuş canım. adet günü test yaptım, 3 gün geçince yaptım,5 gün gecince yaptım en son 9. günü gördüm şükür :)
evet canım :) gerçi 5. gün çok çok silik çizgi vardı ama gri renkteydi herkes de o testin kendi sınır çizgisi dediği için inanmamıştım. 9. gün gördüm çok şükür.İdrar testi ile mi ☺
Allahım en kısa sürede meleğini göndersin inşallah kuzum. inşallah hayırlı haberlerini alırızİste bende o yuzdn idrar yapmcm bu sefer kan yapcm tabki olmazsam cnm hayrlisi ya cnm dua et hamilelerin duaları kabul olurmus
canım daha yeni gebelik seninki 2 günde bir artışına dikkat et eğer düzenli artış gösteriyorsa ki inşallah Rabbim öyle gösterir bir sorun olmaz canım. benim de gecikmenin 9. günü değerim 108 diCanm benim.adetime 1 gun var dun kan testi yaptm 12.39 cikti senin nasildi bu degerlerin..cokmu dusuk degerim
Canm amin insss olmazsada uzulmurm hayrlisi boleyms sende ins bebegne kavusursb cnm:)Allahım en kısa sürede meleğini göndersin inşallah kuzum. inşallah hayırlı haberlerini alırız
amin canım beenim hepimize nasip etsin inşallah.Canm amin insss olmazsada uzulmurm hayrlisi boleyms sende ins bebegne kavusursb cnm:)
Canm adetn gecmeden keske yapmasaydn cnm adetn gecsn oke yapsaydnYaptım testi kızlar negatifumudum yok artık olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?