Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

Bnde adet oldum canim umutlar başka bahara kaldi
Ciddimisin canm ot kullanma bu sefer meryem suresini oku cnm bak onu okuyup hamile kalanlar varms bende okuyrm sen yeterki yürekten oku kabl olur cnm bende olmadm ama bende olurum bgn kesin o yuzdn uzulme cnm

Ciddimisin canm ot kullanma bu sefer meryem suresini oku cnm bak onu okuyup hamile kalanlar varms bende okuyrm sen yeterki yürekten oku kabl olur cnm bende olmadm ama bende olurum bgn kesin o yuzdn uzulme cnm
Canım otu ebe weriyor hani 6. AYa kadr gelen war yarıda bırakma dedi o yüzden kullanmayı düşünüyorum okurum canım şuan çok ağrım war ya niye olmuyokii

Canım otu ebe weriyor hani 6. AYa kadr gelen war yarıda bırakma dedi o yüzden kullanmayı düşünüyorum okurum canım şuan çok ağrım war ya niye olmuyokii
İnanki bende bilmiyorum ama hayırlisi boleymis canm bu ay hep hayrli dyerek basladm gunume demekki daha bizim icin varms canm hayirlisi olsun ne dyelim ins diger aya kalrz hamis cnm ya

Canim ben oyleyim. Hicbir belirtim olmadan ogrendim. Adetten 4 gun once idrar testinde. Adetten 1gun once kanda 132 cikti degerim.

Canim ben oyleyim. Hicbir belirtim olmadan ogrendim. Adetten 4 gun once idrar testinde. Adetten 1gun once kanda 132 cikti degerim.
Canm senndemi oleydi cnm ya peki akntn varmydi senn cok benim akinti yignlugm baya vsrdi bugun ole yokta anlamdm yani?

benim sadece çok uykum geliyordu akşam 9da uyuyordum. ne göğüs ağrım oldu, ne kasık batması, ne mide bulantısı hatta akıntım dahi yoktu. kupkuruydu. bunu ben de çok merak ediyordum gerçekten de merak ettiğim gibi belirtisiz hamile kaldım. :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canm suan aynı yasadklarmz:) benimde hicbisy yok bugun kuru gecyr akntm cnm peki ne zmn ogrendn cnm adetn kac gun gectkten snra?

Canm suan aynı yasadklarmz:) benimde hicbisy yok bugun kuru gecyr akntm cnm peki ne zmn ogrendn cnm adetn kac gun gectkten snra?
benim geç döllenme olmuş canım. adet günü test yaptım, 3 gün geçince yaptım,5 gün gecince yaptım en son 9. günü gördüm şükür :)

benim geç döllenme olmuş canım. adet günü test yaptım, 3 gün geçince yaptım,5 gün gecince yaptım en son 9. günü gördüm şükür :)
İste bende o yuzdn idrar yapmcm bu sefer kan yapcm tabki olmazsam cnm hayrlisi ya cnm dua et hamilelerin duaları kabul olurmus

Canm benim.adetime 1 gun var dun kan testi yaptm 12.39 cikti senin nasildi bu degerlerin..cokmu dusuk degerim
canım daha yeni gebelik seninki 2 günde bir artışına dikkat et eğer düzenli artış gösteriyorsa ki inşallah Rabbim öyle gösterir bir sorun olmaz canım. benim de gecikmenin 9. günü değerim 108 di

Allahım en kısa sürede meleğini göndersin inşallah kuzum. inşallah hayırlı haberlerini alırız
Canm amin insss olmazsada uzulmurm hayrlisi boleyms sende ins bebegne kavusursb cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…