Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

bence şüphede kalmak daha kötü en azından şuan iki durumada hazırsın doktora gitmeden önce bak. ayyy bende merak ettim bekliyorum seni

Rabbim yuzunu guldursun bu au bende bekliyorum insallah pzitif cikar testin canim
Kzlar cok az silikte olsa ckti kamerada ckmadi tam net degilama silik ckti:))))

Cnm fotoda gozkmyrki o kadar belirszki hayalet cizgi gbi et degl ya neden boke ckti daha belrgn ckmasi gerekmezmydi
Canım doğruu kan testi yaptırmayaa hadi :)) ay çok heyecanlı canım daha yeniyse ondan olabilir sen durma bnce zaten günün geçti hemen kan testi yaptır inş güzel sonuçlar bekliyorum

Canım doğruu kan testi yaptırmayaa hadi :)) ay çok heyecanlı canım daha yeniyse ondan olabilir sen durma bnce zaten günün geçti hemen kan testi yaptır inş güzel sonuçlar bekliyorum
Bilmyrm suan kalbim kut kut atyr cnm ya bir kac gun daha beklesem mi baksana net degl ya kan icin

Hımm sabredebilcen mi ya da sabah ilk idrarla yap yarın zaten salı günü gitcem diyodun kan testi için yarın sabah ilk idrarla yap sonra kan testine git kuzum
Kiz suan heyecndan oluyorum sen biliymsn ya inan zor duruyrm ama birde kanda negatf ckar dye korkyrm cnm ya: ((

Kiz suan heyecndan oluyorum sen biliymsn ya inan zor duruyrm ama birde kanda negatf ckar dye korkyrm cnm ya: ((
Çok iyi anlıyorum canım seni var ya ben de sabah kırmızıları gördüm şok oldum meğer çok umutlanmışım kendini oyala canım bişeylerle inan evde yaptığın testte negatifi görmek kan testinde görmekten daha kolay sabahı bekle sabah yap ilk idrarla oyala biraz kendini canım ama bnce soluk da olsa çıktıysa vardır bişeyler ki inş vardır kuzum

farklı bir marka ile mi deneseniz acaba benim ilk yaptığım test çok çok silikti görünmüyordu bile. sonra bir daha gidip aldı onda baya bir belirgin çıktı. hassaslıklarına göre değişiyor sanırım :)

Canm uzulme bu ay takmamaya cals cnm ben bu ay pek takmadm birde meryem suresi okudum cnm sende oku onu okuyup ilk ayinda hamile kalan cok insan varmis sen yeterki yürekten rabbime dua ederek oku cnm ins sennde diger ay tutar cnm duaların kabul olur . Belli degil belki hamile degilimdir kan soncyla belli olcak bakalm: (

Cnm fg test diye bir idrr testi aldm ben cnm benimkide ole hayalet gbi aynn gornmyr o kadr silik ki ama belli ysni oncedn ysptgmda tamamen beyazdi bu sefer ole degl ben yarn bence direk kan verym deme ya:)

Önereblcgnz test var mi arkadaslar?

İkimiz içinde hayırlısı canım rabbim gönlümüze göre versib

Cnm fg test diye bir idrr testi aldm ben cnm benimkide ole hayalet gbi aynn gornmyr o kadr silik ki ama belli ysni oncedn ysptgmda tamamen beyazdi bu sefer ole degl ben yarn bence direk kan verym deme ya:)
bence sen git şimdi hassas testlerden al 20 ml hassaslığını içerenlerden al. test markası farketmez. dediğim erken gebelik testi değil yanlış anlama bunlar da normal test ama daha hassas. sonra da doğru kan vermeye

Canm suan heyecandan olcem yarn ilk isim alcam ckarsa kan vermeye gtcm hemen ben catlarm sabaha kadar

Canm suan heyecandan olcem yarn ilk isim alcam ckarsa kan vermeye gtcm hemen ben catlarm sabaha kadar
bugün alıp yapsana nasıl beklicen sabaha kadar testini sen görebiliyor musun resimde çıkmıyordur ama hafif pembelik var mı test çizgisinde içini aç bak bakayım

bugün alıp yapsana nasıl beklicen sabaha kadar testini sen görebiliyor musun resimde çıkmıyordur ama hafif pembelik var mı test çizgisinde içini aç bak bakayım
Canm vallahi sabredecem baska carem yok daha iyi sonc almak icin:)) ilk idrrla yapcm:) cnm bole golge gbi cizgi var belli daha net baktgmda cnm daha onceden ole olmamasti dumduzdubembeyaz kardi ilk defa oldu dua et cnm yarn kanda ckar ins:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…