Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

Eşim doktora sormuş ne çar olduğu ne de Yok olduğu belli demiş 3 gün sonra gelsin demiş sonucu vermemiş ben şimdi tekrar kendim gideceğim ay sinir oldum ya

Eşim doktora sormuş ne çar olduğu ne de Yok olduğu belli demiş 3 gün sonra gelsin demiş sonucu vermemiş ben şimdi tekrar kendim gideceğim ay sinir oldum ya
Bu nasl sacmalk ya nasl insnlr var ya cnm sen gt sonucu al kmse senn soncu almana karsmzki o kim ya

Günün geçti mi dedi Yok dedim bir Anlamı yok dedi 3 gün sonra tekrar kan ver dedi sallamadım çıktım :)

Kiz yine ayni oldu bak goruyomsn:) ama ben bu ay umudum yok ya senden ne haberler cnm senn agrlrn varmi:)
Bilmiyorum ki canım göğsüm çok hassas arada ağrı geliyo gdiyo bnm de bu aydan pek umudum yok yumurtlma gününü tutturabildikmi bilmiyorum

Bilmiyorum ki canım göğsüm çok hassas arada ağrı geliyo gdiyo bnm de bu aydan pek umudum yok yumurtlma gününü tutturabildikmi bilmiyorum
Bende tuttramadm cnmym yumrtalamyi kacrdm ondn gecen ay gbi deglm hatta kirmizilari beklyrm yani:) benimde hic agrm yok ya goguslerm bormlde hassaslasrdi bu sefer hic agrimadi anlamdm yani

Bende tuttramadm cnmym yumrtalamyi kacrdm ondn gecen ay gbi deglm hatta kirmizilari beklyrm yani:) benimde hic agrm yok ya goguslerm bormlde hassaslasrdi bu sefer hic agrimadi anlamdm yani
İnsallh hamissindir kuzu ama Bn gecikmeyide baz alicm 10 una kadr olma ihtimalim war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…