O nasıl bi saçmalık canım yaEşim doktora sormuş ne çar olduğu ne de Yok olduğu belli demiş 3 gün sonra gelsin demiş sonucu vermemiş ben şimdi tekrar kendim gideceğim ay sinir oldum ya
O ne demekmiş ya ne saçmaEşim doktora sormuş ne çar olduğu ne de Yok olduğu belli demiş 3 gün sonra gelsin demiş sonucu vermemiş ben şimdi tekrar kendim gideceğim ay sinir oldum ya
Aynn aranzda en genci benim herlde:) evet cnm ya ins ay i zamnda hamiste kalrz:)Sen benden gencmissin canim bir ay arayla evlenmişiz :):)
Kiz yine ayni oldu bak goruyomsn:) ama ben bu ay umudum yok ya senden ne haberler cnm senn agrlrn varmi:)Kizzz burdamisın sen bnde olmadim biliyomusun
Bu nasl sacmalk ya nasl insnlr var ya cnm sen gt sonucu al kmse senn soncu almana karsmzki o kim yaEşim doktora sormuş ne çar olduğu ne de Yok olduğu belli demiş 3 gün sonra gelsin demiş sonucu vermemiş ben şimdi tekrar kendim gideceğim ay sinir oldum ya
E pozitif değil mi bu belki de değer yükselsin diye 3 gün sonra gelsin demiştir konuştun mu dr laKızlar sonucum 17.68 çıkmış
İyi yapmışsın Hadi gözün aydın canım allah hayırlısıyla kıcağına almayı nasip etsin bizlere de dua et :)Günün geçti mi dedi Yok dedim bir Anlamı dedi 3 gün sonra tekrar kan ver dedi sallamadım çıktım :)
Evde idrar testi yapmış mıydınGünün geçti mi dedi Yok dedim bir Anlamı yok dedi 3 gün sonra tekrar kan ver dedi sallamadım çıktım :)
Yaptım canım attım buraya daEvde idrar testi yapmış mıydın
Âmin hayırlısı şimdi duygu karışımı yaşıyorum artık Pazartesi netleşirİyi yapmışsın Hadi gözün aydın canım allah hayırlısıyla kıcağına almayı nasip etsin bizlere de dua et :)
Bilmiyorum ki canım göğsüm çok hassas arada ağrı geliyo gdiyo bnm de bu aydan pek umudum yok yumurtlma gününü tutturabildikmi bilmiyorumKiz yine ayni oldu bak goruyomsn:) ama ben bu ay umudum yok ya senden ne haberler cnm senn agrlrn varmi:)
Ben gözden kaçırmışım canım ne zaman yaptın poztif miydi bi de bat ne zaman senin :) çok sporu sordum canım kusura bakmaYaptım canım attım buraya da
Tebrik ederim cnm ben demistim hamilesn keske bizde olsak ama sanmyrm cnm ya:) ins iki gunde bir daha yuksek ckar soncn cnmKızlar sonucum 17.68 çıkmış
Bende tuttramadm cnmym yumrtalamyi kacrdm ondn gecen ay gbi deglm hatta kirmizilari beklyrm yani:) benimde hic agrm yok ya goguslerm bormlde hassaslasrdi bu sefer hic agrimadi anlamdm yaniBilmiyorum ki canım göğsüm çok hassas arada ağrı geliyo gdiyo bnm de bu aydan pek umudum yok yumurtlma gününü tutturabildikmi bilmiyorum
İnsallh hamissindir kuzu ama Bn gecikmeyide baz alicm 10 una kadr olma ihtimalim warBende tuttramadm cnmym yumrtalamyi kacrdm ondn gecen ay gbi deglm hatta kirmizilari beklyrm yani:) benimde hic agrm yok ya goguslerm bormlde hassaslasrdi bu sefer hic agrimadi anlamdm yani
bugün yaptım canım silik çıktı bata 3 gün var :) estg canım istediğini sorabilirsinBen gözden kaçırmışım canım ne zaman yaptın poztif miydi bi de bat ne zaman senin :) çok sporu sordum canım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?