- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
Bende dün yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum adete 3 kala olcak inş bende çift çizgi görürüm :)bugün yaptım canım silik çıktı bata 3 gün var :) estg canım istediğini sorabilirsin
Evet gecen ay ole olmustuk cnm stresten ole oldu bence bu ay olurum ben yarn felan ins olmazsn cnm yaİnsallh hamissindir kuzu ama Bn gecikmeyide baz alicm 10 una kadr olma ihtimalim war
İnşallah Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınBende dün yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum adete 3 kala olcak inş bende çift çizgi görürüm :)
Canım bnde ot içiyorum ya ondan gecikiyordrEvet gecen ay ole olmustuk cnm stresten ole oldu bence bu ay olurum ben yarn felan ins olmazsn cnm ya
Sen halen devm edymsn cnm ot icmeye meryem suresi okudun mu cnm bu ay ben okudum iste 23 gunndym. İns kuzum hamissindr ya:)Canım bnde ot içiyorum ya ondan gecikiyordr
Benimde bugun negatif adete 4 gün varBende dün yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum adete 3 kala olcak inş bende çift çizgi görürüm :)
İnsallh balim insallh sende hamissindr de dün test yaptim negatifti umudum yokSen halen devm edymsn cnm ot icmeye meryem suresi okudun mu cnm bu ay ben okudum iste 23 gunndym. İns kuzum hamissindr ya:)
Okumadım canım sadece 6 gun içip birakiyorumSen halen devm edymsn cnm ot icmeye meryem suresi okudun mu cnm bu ay ben okudum iste 23 gunndym. İns kuzum hamissindr ya:)
Cnm belki daha yenidir dye ckmamstr cnm ondan olablr yaİnsallh balim insallh sende hamissindr de dün test yaptim negatifti umudum yok
Yarın sabah yapcam ben bi de bakalım canımBenimde bugun negatif adete 4 gün var
Senindemi 4 gunun vardiYarın sabah yapcam ben bi de bakalım canım
Bugün dört gün var canım ben beş gün kala yaptım test gün arasında bi de yarın sabah ilk idrarla yapcam bakalım bat senle aynı :)Senindemi 4 gunun vardi
Yrn inss cikar haber ver cnmBugün dört gün var canım ben beş gün kala yaptım test gün arasında bi de yarın sabah ilk idrarla yapcam bakalım bat senle aynı :)
İns cnm pzutifi gorrsn negatf sonc almazsn cnm yaBugün dört gün var canım ben beş gün kala yaptım test gün arasında bi de yarın sabah ilk idrarla yapcam bakalım bat senle aynı :)
İnş canım valla kasıklarım fena belim de fena ağrıyo heran kırmızıları da görebilirim sabaha allah kerimİns cnm pzutifi gorrsn negatf sonc almazsn cnm ya
Daha 4 gun var cnm uzulme kirmizilsri gormen konsnda bak ben bgn olmadm yarn olcam buyuk ihtimal agrmda yok ama olurm sen kotu dusnme cnm yaİnş canım valla kasıklarım fena belim de fena ağrıyo heran kırmızıları da görebilirim sabaha allah kerim
Elden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum canım iyiki bu blog var çok iyi geliyo gerçekten :) hakkımızda hayırlısı canımDaha 4 gun var cnm uzulme kirmizilsri gormen konsnda bak ben bgn olmadm yarn olcam buyuk ihtimal agrmda yok ama olurm sen kotu dusnme cnm ya
Tamam canımmYrn inss cikar haber ver cnm
Hanmlar nerdesiniz hepiniz ses yok adet mi oldubuz ypksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?