- 18 Eylül 2016
- 225
- 253
- 23
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ayy canım aynı rüyayı bende gordum inşAllah gercek olurRüyamda iki koyu çizgi gördüm hamileydim ne güzel rüyaydi ama uyandımrüyalar Gerçek olsun canlar
Merhaba canım, aynı marka testle mi yapıyosun farklı markalarda denedin mi bi de ne zaman kan vereceksin? Daha da koyulaştıysa hormonların yükseliyo demek ki inşallah kanda daha net çıkar . Bebiş haberini bekliyorum heyecanla
[/QUOTE
Evet canım aynı markayla yaptım.yarın inşAllah gidicem kan testi etcem.bu gun bel agrm var karnmn aşagsındada agrı var.bide basım donuyo. Daha cok sol kasık agrıyor neden olurki
Evet canım aynı markayla yaptım.yarın inşAllah gidicem kan testi etcem.bu gun bel agrm var karnmn aşagsındada agrı var.bide basım donuyo. Daha cok sol kasık agrıyor neden olurkiMerhaba canım, aynı marka testle mi yapıyosun farklı markalarda denedin mi bi de ne zaman kan vereceksin? Daha da koyulaştıysa hormonların yükseliyo demek ki inşallah kanda daha net çıkar . Bebiş haberini bekliyorum heyecanla
Bilmiyorum ki canım ya,psikolojik de olabilir diyorlar bende de var fazlasıyla belirti ama bi umutlu bi umutsuzum karışık. Ama inşallah bebekle ilgilidir bu hallerimiz. Benim farklı testle yaptığım negatif net bi şekilde neye güvenip napayım bilmiyorum sadece buna odaklandım beklemek de cok zor yaEvet canım aynı markayla yaptım.yarın inşAllah gidicem kan testi etcem.bu gun bel agrm var karnmn aşagsındada agrı var.bide basım donuyo. Daha cok sol kasık agrıyor neden olurki
Senin avantajin şu olabilir adetine daha 10 gün varken bu kadar silik cikmiş benim adetim 2 gun gecikmisti test yaptim buna benzer cikti sonra 4.gun yine yaptim yine boyle çıktı 5.gunde zaten olmustum tek avantajin bu olabilir canım hayirlisi olsun :)Canım zaten olursa cok iyi çok şükür olmazsa hayırlısı der yine isterim.ben dah cok agrı ve baş dönmelerim icin yaptım testi.adete daha 10-11gun var ama ben nerdeyse son 10gundur adet sancısı gibi sancı hissediyorum.yinede cok emin deyilim.cevab ne olursa yazıcam inşAllah güzel haber veririm
İnşallah ya vala nasıl istiyoruz esimde bnde Rabbim hemencecik versin rüya da kalmasın inşAyy canım aynı rüyayı bende gordum inşAllah gercek olur
Canım ben gecen ay yaptım test adetim geckmşdi diye amma bi çizgi çktı silik falan yoktu.ama şimdi çıkıyo.avantajın bu derken anlamadmSenin avantajin şu olabilir adetine daha 10 gün varken bu kadar silik cikmiş benim adetim 2 gun gecikmisti test yaptim buna benzer cikti sonra 4.gun yine yaptim yine boyle çıktı 5.gunde zaten olmustum tek avantajin bu olabilir canım hayirlisi olsun :)
İnşAllah canım inşAllah Allah kimsenin kucagını bos bırakmasnİnşallah ya vala nasıl istiyoruz esimde bnde Rabbim hemencecik versin rüya da kalmasın inş
İnşAllah yanılmayızzBilmiyorum ki canım ya,psikolojik de olabilir diyorlar bende de var fazlasıyla belirti ama bi umutlu bi umutsuzum karışık. Ama inşallah bebekle ilgilidir bu hallerimiz. Benim farklı testle yaptığım negatif net bi şekilde neye güvenip napayım bilmiyorum sadece buna odaklandım beklemek de cok zor ya
Suan adetine 10 gun varken ikincisi silik çıkmış ne guzel adete yakin veya adetin 1 gun gecikince belki cok net cikacak olmasi gereken gibi koyu gorunecek yani guzel olumlu bisey soyledim :)) benim adet gecikmesine ragmen silik belli belirsiz cikmisti adet olmustum sonrasinda. Senin daha adete 10 gun var boyle slik cikmis adet gununde belki cok koyu cikar ve gebesindir diyorum.Canım ben gecen ay yaptım test adetim geckmşdi diye amma bi çizgi çktı silik falan yoktu.ama şimdi çıkıyo.avantajın bu derken anlamadm
Hee şimdi anladım.ben azeri oldugum için bazen tam anlayamıyorum.boyle anlatdgn için çok saol canım benim.inşAllah sende cok erken sevinirsin.ya bencede şimdiden silik çıkıyosa belkide adetde daha koyu olur rengi.zaten yarn kan testi vercem kanda daha net çıkıyo cavabSuan adetine 10 gun varken ikincisi silik çıkmış ne guzel adete yakin veya adetin 1 gun gecikince belki cok net cikacak olmasi gereken gibi koyu gorunecek yani guzel olumlu bisey soyledim :)) benim adet gecikmesine ragmen silik belli belirsiz cikmisti adet olmustum sonrasinda. Senin daha adete 10 gun var boyle slik cikmis adet gununde belki cok koyu cikar ve gebesindir diyorum.
Canım bekle olmazsan test edersin.eger adet zamanıda oluyosa belkide gercekden adet olucaksn bence bekle.inşAllah eger adet gecikirse test edersin.Yaaaa kızlarrr adetime 2 gün falan var acaba test yapsammı yaaa... adet belirtilerimde var gerçi:/ ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyo diyolar. Kafam karıştı yaaa naapsam acaba
Bu kadar bekledim bi kaç gün daha bekliyim dimi... haklısın evet...Canım bekle olmazsan test edersin.eger adet zamanıda oluyosa belkide gercekden adet olucaksn bence bekle.inşAllah eger adet gecikirse test edersin.
Evet canım son 2-3gün daha bekle.cunki testi bi umutla ediyosun negativ cikinca üzülüyosun oysa senin mutlu neşeli olman gerekBu kadar bekledim bi kaç gün daha bekliyim dimi... haklısın evet...
kizzz hicran canim napiyon varmi bebisEvt evdeki yaptiklarim
Insallah canim ne demek önemli degil anlaticam tabiki burda birbirimize yardimci olmak icin variz haberdar et beni de :))Hee şimdi anladım.ben azeri oldugum için bazen tam anlayamıyorum.boyle anlatdgn için çok saol canım benim.inşAllah sende cok erken sevinirsin.ya bencede şimdiden silik çıkıyosa belkide adetde daha koyu olur rengi.zaten yarn kan testi vercem kanda daha net çıkıyo cavab
Ay inşAllah yarın büyük gün bakalım nolucakInsallah canim ne demek önemli degil anlaticam tabiki burda birbirimize yardimci olmak icin variz haberdar et beni de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?