Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Yok bugün başka markanın testini yaptım gölge bile yok bu marka testte forumdakilerin dedikleri gibi sorun var yine de bekliycem daha erken diye

Evet canım aynı markayla yaptım.yarın inşAllah gidicem kan testi etcem.bu gun bel agrm var karnmn aşagsındada agrı var.bide basım donuyo. Daha cok sol kasık agrıyor neden olurki

Evet canım aynı markayla yaptım.yarın inşAllah gidicem kan testi etcem.bu gun bel agrm var karnmn aşagsındada agrı var.bide basım donuyo. Daha cok sol kasık agrıyor neden olurki
Bilmiyorum ki canım ya,psikolojik de olabilir diyorlar bende de var fazlasıyla belirti ama bi umutlu bi umutsuzum karışık. Ama inşallah bebekle ilgilidir bu hallerimiz. Benim farklı testle yaptığım negatif net bi şekilde neye güvenip napayım bilmiyorum sadece buna odaklandım beklemek de cok zor ya

Senin avantajin şu olabilir adetine daha 10 gün varken bu kadar silik cikmiş benim adetim 2 gun gecikmisti test yaptim buna benzer cikti sonra 4.gun yine yaptim yine boyle çıktı 5.gunde zaten olmustum tek avantajin bu olabilir canım hayirlisi olsun :)

Canım ben gecen ay yaptım test adetim geckmşdi diye amma bi çizgi çktı silik falan yoktu.ama şimdi çıkıyo.avantajın bu derken anlamadm

İnşAllah yanılmayızz

Canım ben gecen ay yaptım test adetim geckmşdi diye amma bi çizgi çktı silik falan yoktu.ama şimdi çıkıyo.avantajın bu derken anlamadm
Suan adetine 10 gun varken ikincisi silik çıkmış ne guzel adete yakin veya adetin 1 gun gecikince belki cok net cikacak olmasi gereken gibi koyu gorunecek yani guzel olumlu bisey soyledim :)) benim adet gecikmesine ragmen silik belli belirsiz cikmisti adet olmustum sonrasinda. Senin daha adete 10 gun var boyle slik cikmis adet gununde belki cok koyu cikar ve gebesindir diyorum.

Hee şimdi anladım.ben azeri oldugum için bazen tam anlayamıyorum.boyle anlatdgn için çok saol canım benim.inşAllah sende cok erken sevinirsin.ya bencede şimdiden silik çıkıyosa belkide adetde daha koyu olur rengi.zaten yarn kan testi vercem kanda daha net çıkıyo cavab

Yaaaa kızlarrr adetime 2 gün falan var acaba test yapsammı yaaa... adet belirtilerimde var gerçi:/ ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyo diyolar. Kafam karıştı yaaa naapsam acaba

Yaaaa kızlarrr adetime 2 gün falan var acaba test yapsammı yaaa... adet belirtilerimde var gerçi:/ ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyo diyolar. Kafam karıştı yaaa naapsam acaba
Canım bekle olmazsan test edersin.eger adet zamanıda oluyosa belkide gercekden adet olucaksn bence bekle.inşAllah eger adet gecikirse test edersin.

Insallah canim ne demek önemli degil anlaticam tabiki burda birbirimize yardimci olmak icin variz haberdar et beni de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…