- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Hadi bakalim hakkimiz da hayirlisi olsunAy inşAllah yarın büyük gün bakalım nolucak
Canım yaptım test dayanamadım ama sonuç negatif:/ 2 farklı markadan yaptım aynı anda. İkiside negatif. Kısmet değilmiş:))Canım bekle olmazsan test edersin.eger adet zamanıda oluyosa belkide gercekden adet olucaksn bence bekle.inşAllah eger adet gecikirse test edersin.
Canım kist olmaz inşAllah.belirtide ola bilir ama adet belirtiside olur cunki adet zamanı yumurtalık karın şişiyo yani ayrmak çok zor hayırlısıMerhaba kızlarrr sol kaskta batmalar var ara ara canımi yakn elimle dokundgmda kuck bi kitle gelyr sonra kayblyr belimde asırı sekilde agryor adetme 2 gun var sizce belrtmidr yoksa kis mi vardr
Canım benim belki şimdi gozukmuyo ola bilir sen bekle adetin gecikirse yine yap.çünki bana demişlerdiki adet geciktikten sonra test dogru gosterir.inşAllah sabrlı ol her şey güzel olucakCanım yaptım test dayanamadım ama sonuç negatif:/ 2 farklı markadan yaptım aynı anda. İkiside negatif. Kısmet değilmiş:))
Üzülme canım inşAllah tezlikle sevinirsinSelam kızlar ben de hiç bir belirti yok regl gecikmesinin 3.günü ve sabahki idrar testim negatif çıktı çok üzgünüm
Güzel haberni bekliyoruzHiç vakit geçmiyor şu tarih hemen gelsede bnde test yapsam puf
Hosgeldin canim bence baska bi test daha yapmalisinArkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım çok seviyorum bu kulübü İki gün önce idrar testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama 2 dakika sonra kayboldu ben de tereddütte kaldım adetim geçeli 13 gün oldu ama adet düzensizliği de var sizce hamile miyim baş dönmelerim ve mide bulantılarım da var Ozonla yapılan idrar testini de yaptım Oda köpürdü ama çok inanmadım o teste .. beş aylık evliyim insan yinede merak ediyor ... aranıza katıldığıma da çok mutlu oldum
Hoşbulduk teşekkür ederimHosgeldin canim bence baska bi test daha yapmalisin
Canim meraba bende dün yaptım testi . Yarin doktorum gidicem. İnşallah sağlıklı güzel hamilelik geciririz. Testim bu
Gozun aydın canım.inşAllah darısı bawmıza benm test sonucum bundan bir az daha acık.ama yinede iki hat var.inşAllah hayırlı haberlermizi paylaşarız birbirimizleCanim meraba bende dün yaptım testi . Yarin doktorum gidicem. İnşallah sağlıklı güzel hamilelik geciririz. Testim buEki Görüntüle 1886818
Canim meraba bende dün yaptım testi . Yarin doktorum gidicem. İnşallah sağlıklı güzel hamilelik geciririz. Testim buEki Görüntüle 1886818
ay cok sevindim benimde boleydi hemen ertesi gun kan testi yaptim 3 haftalik çıkmıştı bak simdi 9 haftadayim olumlu dusun korkma hic bisi olacak diye. ay cok sevindimmmm
Yok kadım doğuma gidicem benim doktorum çok iyi allah razı olsun hakkını odeyemem çok iyi bi doktor.ozele gideceksen hemen gitme doktora once kan testi yap degeri bana de cunku kese 4 yada 5 haftada cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?