Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Ay inşAllah canım bunu çok istiyorum ben yarın kan vericem bakalım yoksa catlarım..ben oylesine hesapladm eger hamileysem nerdeyse 2hafta 6günlük çıkıyo..anne olucaz biz inşAllah
Bi kaç gün sonra test yapıp kan vercem ben. Emin olamıyorum çünkü yine yıkılmak istemiyorumseninkinde var gibi çizgi merakla bekliycem kan sonucunu senin . Benim göğüsler acaip şiş yatamıyorum üstüne ağrılarım da var sende var mı belirti canım benzer merak ettim.

Canim hayallerini yikmak istemem ama ayni benim buna benzer testi gecenlerde yaptim belli belirsizdi hatta buraya attim kizlar gordu var yeni gebelik olabilir demislerdi ama cok kaptirdim kendimi ve sonuc beklenmeyen adet geldi ve resmen yikildim o yuzden lutfen kendini cok kaptirma ben 2 test 1 gun arayla yaptim ve ayni seninki gibi cikti sonra cok kotu oldum adetim 5 gun gecikmisti ustelik. Bundan sonra adetim 7 8 gun gecikirse ve yaptigim testte cok koyu çizgiyi gormeden umutlanmayacagim kendime soz verdim..

İnşAllah hayırlısı olur ikimiz icinde..benim göğüslerde şiş yok ama az agrı var.bende esas ağrı kasık bide karın altımda.bide söylemesi ayıp acayip qazım var resmen balona dondum..bide dunden beri sarı akıntı geldi bende.bu gunde kac kere bawım döndü.haydi görücez başımıza ne gelicekse

Canım zaten olursa cok iyi çok şükür olmazsa hayırlısı der yine isterim.ben dah cok agrı ve baş dönmelerim icin yaptım testi.adete daha 10-11gun var ama ben nerdeyse son 10gundur adet sancısı gibi sancı hissediyorum.yinede cok emin deyilim.cevab ne olursa yazıcam inşAllah güzel haber veririm

Hayırlı sabahlar canlarım gününüz hayırlı olsun.hep mutlu haberler alırız İnşAllah.. Canlarım ben uyanır uyanmaz bi test daha yapdım.tabi bizde saat farkı var saat şu an 8.işe gidicem.neyse bi test daha yapdm ve sonuc aynı bir azcık daha koyu.

Merhaba canım, aynı marka testle mi yapıyosun farklı markalarda denedin mi bi de ne zaman kan vereceksin? Daha da koyulaştıysa hormonların yükseliyo demek ki inşallah kanda daha net çıkar . Bebiş haberini bekliyorum heyecanla

Rüyamda iki koyu çizgi gördüm hamileydim ne güzel rüyaydi ama uyandım rüyalar Gerçek olsun canlar

bence hala ümit var canım, geç döllenme olmuş olabilir o yüzden idrarda çıkmamıştır, kanda çıkar ama

bence hala ümit var canım, geç döllenme olmuş olabilir o yüzden idrarda çıkmamıştır, kanda çıkar ama

anlattıklarınıza göre yerleşme kanaması gibi görünüyor , inşallah hamissinizdir, hemen kan verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…