- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ya ben sanki silik bi cizgi goruyorum
Bi kaç gün sonra test yapıp kan vercem ben. Emin olamıyorum çünkü yine yıkılmak istemiyorumAy inşAllah canım bunu çok istiyorum ben yarın kan vericem bakalım yoksa catlarım..ben oylesine hesapladm eger hamileysem nerdeyse 2hafta 6günlük çıkıyo..anne olucaz biz inşAllah
Canim hayallerini yikmak istemem ama ayni benim buna benzer testi gecenlerde yaptim belli belirsizdi hatta buraya attim kizlar gordu var yeni gebelik olabilir demislerdi ama cok kaptirdim kendimi ve sonuc beklenmeyen adet geldi ve resmen yikildim o yuzden lutfen kendini cok kaptirma ben 2 test 1 gun arayla yaptim ve ayni seninki gibi cikti sonra cok kotu oldum adetim 5 gun gecikmisti ustelik. Bundan sonra adetim 7 8 gun gecikirse ve yaptigim testte cok koyu çizgiyi gormeden umutlanmayacagim kendime soz verdim..CAnımmm ablamm Allah senden razı olsun testi yapdm negativ olunca attm şimdi sen istedn diye aldm tekrar resmini cektikten sonra dikatle bakdm cok ince bi cizik var daha pembe resimde düşmedi dogrusu.ama nasıl desem var yani qalibaaa ayyy uçuyorummm
Evet canım var bi çizgi haydi inşAllah kırmızısonıda görürüzYa ben sanki silik bi cizgi goruyorum
İnşAllah hayırlısı olur ikimiz icinde..benim göğüslerde şiş yok ama az agrı var.bende esas ağrı kasık bide karın altımda.bide söylemesi ayıp acayip qazım var resmen balona dondum..bide dunden beri sarı akıntı geldi bende.bu gunde kac kere bawım döndü.haydi görücez başımıza ne gelicekseBi kaç gün sonra test yapıp kan vercem ben. Emin olamıyorum çünkü yine yıkılmak istemiyorumseninkinde var gibi çizgi merakla bekliycem kan sonucunu senin . Benim göğüsler acaip şiş yatamıyorum üstüne ağrılarım da var sende var mı belirti canım benzer merak ettim.
Canım zaten olursa cok iyi çok şükür olmazsa hayırlısı der yine isterim.ben dah cok agrı ve baş dönmelerim icin yaptım testi.adete daha 10-11gun var ama ben nerdeyse son 10gundur adet sancısı gibi sancı hissediyorum.yinede cok emin deyilim.cevab ne olursa yazıcam inşAllah güzel haber veririmCanim hayallerini yikmak istemem ama ayni benim buna benzer testi gecenlerde yaptim belli belirsizdi hatta buraya attim kizlar gordu var yeni gebelik olabilir demislerdi ama cok kaptirdim kendimi ve sonuc beklenmeyen adet geldi ve resmen yikildim o yuzden lutfen kendini cok kaptirma ben 2 test 1 gun arayla yaptim ve ayni seninki gibi cikti sonra cok kotu oldum adetim 5 gun gecikmisti ustelik. Bundan sonra adetim 7 8 gun gecikirse ve yaptigim testte cok koyu çizgiyi gormeden umutlanmayacagim kendime soz verdim..
Ayyy inşAllah seninde iyi haberlerni bekliyorum canım yazarsnİnşallah sonuçlar pozitiftir canım bende randevu aldım bu cuma kan vercem
Daha üzülmek yok canım ee daha vücud alışcak falan filan dolu bişey var hiç üzülmeNegativ
İnşAllah hayırlısı canmDaha üzülmek yok canım ee daha vücud alışcak falan filan dolu bişey var hiç üzülme
Kızlar merhaba
Adetim 8 gün gecikti. Bugüne kadar test yapmadım. İnat ettim. Pazartesi günü asmye gidip kan verecektim ama malesef dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatifi gördüm.
En son ilişkim 1 eylülde oldu. Göğüslerim şiş uçları yanıyor. Karnımda kramplar oluyor ara sıra. Süt gibi akıntım var. Resmen kendime kötülük yaptım. Yapmıycaktım idarar testini
Sizce hala ümit var mı?
Kızlar merhaba
Adetim 8 gün gecikti. Bugüne kadar test yapmadım. İnat ettim. Pazartesi günü asmye gidip kan verecektim ama malesef dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatifi gördüm.
En son ilişkim 1 eylülde oldu. Göğüslerim şiş uçları yanıyor. Karnımda kramplar oluyor ara sıra. Süt gibi akıntım var. Resmen kendime kötülük yaptım. Yapmıycaktım idarar testini
Sizce hala ümit var mı?
kizlar insallah hepiniz bebis haberleri alirsiniz. adeti beklemeden evde test limon testi yapin ben ayni gun test yaptim 2 tanr negatif ama limonla yaptim pozitifti 2 gjn sonra yaptim kanda pOzitif
İnşallah yaa vala yorumunuzla ümide kapıldım umarım yükselir bide iğne yaptırdım
Kizlar kafam cok karisti banada yardimci olur musunuz?
Gecen ay regli günümde kasiklarimda hafif bi sanci oldu tamam bu ayda olmadi dedim tuvalete girdim baktigimda pembe bi akinti vardi sadece peceteye gelecek kadar az ilk gun ara ara geldi sonra ki iki gun adet renginden farkli kanama gibi geldi ben gene adetim diye umursamadim ama bu ay 4 gun geciktim belirtilerim az var ama umutlanmakta istemiyorum testte yapmamak icin inat ettim sizce hamile olabilir miyim?
Amin inşallah hepimiz canımcanım ne güzel rüyaymış gerçeğini görürsün hu ay inşallah hepimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?