Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Merhabalar benimde adetime 4 gün var ama sön 10 gündür göğüs ucu kenarlarim çok genisledi sanki benim değiller baskasinin gögüsleri.acaba ne olabilir kötü bişi olabilirmi

O zaman hemen test etcem inşAllah olur inşAllah.yazarım canlarm Allah hepimizi sevindirsin inşAllah
Resim yyuklersen daha iyi olur dosya yukleden yapiyosun canim eyer boyutu buyuk diyosa resmi kirp oyle yukle..
Haberlerini bekliyoruz canim..

Testimide aldım ay sabah erken olsaydıda bi test etseydiimm...cokk merak ediyorun acaba ne olucak ama kendimi kaptırmakda istemiyorum gecen ay gecikdiyimde cok sevndm ama sonra regl oldu.bu kezde aynı hayal kırıklığı istemiyorum.ama iyi düşünelimki iyi olsun inşallah bu kez sevinirim

Üzulne canim demekki sen 32gunde bir adet oluyorsun evlenince adette gecikme oluyo sen daha yolun basindasin olur bu kadar takma bende bekliyorum 3aydir biraz evliligin tadini cikar bu gunler geri gelmiyo valla..
Sonra cocuk agladi zirladi saçini tariycak vaktin bile olmuyo sikma canina sen su testin resmini atarmisin..

Ama ben bunu çok bekliyodum.aslında içimde bi umut var çokta üzülemiyorum belki daha yeni ve o yüzden hala belli olmuyo.ama benim kasıklarda karnımda agrım oluyo bi yorgunluk var sanki üzermde sürekli uyumak istiyorum bide dun sarı akıntı geldi ben en iyisi bu adeti bekliyim belki olur inşAllah...sebebni bilmiyorum ama gecen ay test yaptgmds negativ cktgnda ağladım falan ama şimdi ağlamadm canım bir azcık sıkıldı o kadar.

CAnımmm ablamm Allah senden razı olsun testi yapdm negativ olunca attm şimdi sen istedn diye aldm tekrar resmini cektikten sonra dikatle bakdm cok ince bi cizik var daha pembe resimde düşmedi dogrusu.ama nasıl desem var yani qalibaaa ayyy uçuyorummm

Kızlar bende yeniyim aranızda bi cevap bulamadım yeni evliyim dün test yaptım silik bi çizgi çıktı ama bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 301
Kızlar bende yeniyim aranızda bi cevap bulamadım yeni evliyim dün test yaptım silik bi çizgi çıktı ama bilmiyorum
Canım benim bi çizgi negativ ama sende iyi bak bende yeni yapdm bi çizgi çktı negativ dedm tekrar bakdgmda cook ince bi cizgi vardı..Ayyy inşallah Allah hepimizi sevindirirr

İnşallah canım ben yapar yapmaz belirdi ama silik işte. Seninki yaptıktan sonra mı çıktı. Benim adetime 10 gün var daha. Bu sabah dayanamayıp yine test yaptım çıkmadı bişey kafam karıştı iyice

İnşallah canım ben yapar yapmaz belirdi ama silik işte. Seninki yaptıktan sonra mı çıktı. Benim adetime 10 gün var daha. Bu sabah dayanamayıp yine test yaptım çıkmadı bişey kafam karıştı iyice
Ben yaptım bi tane kırmızı gordum hemen üzüldüm ve attım daha beklemedm sonra baktıgımda cok ince ikinci hattın oldugunu gordum ve o an uctummm.bendede 10-11gun var daha.inşAllah seviniriz adet olmayız bu ay

İnşallah hamileyizdir canım benimde seninle aynı. Daha var 10 gün. artık kan vermek istemiyorum bekliycem son ana kadar bi de zaman geçse silik çizgi olunca hamile olan çok arkadaşım var inşallah biz de öyleyizdir

Ay inşAllah canım bunu çok istiyorum ben yarın kan vericem bakalım yoksa catlarım..ben oylesine hesapladm eger hamileysem nerdeyse 2hafta 6günlük çıkıyo..anne olucaz biz inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…