- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Resmini atsana benim de 3 gün vardı testi yaptigimda. Dün yaptımKıZlar bi şey sorucam bende son iki gunde alnımda sivilceler yrandı neyle ilgili acaba normalde oyle şeyler olmaz yüzümde
Tebrik ederim arkadaşım. PozitifKızlar testim böyle çıktı sağ kasığımda çekilme gibi ağrı giriyor arada.
Umutlanmak istemiyorum ama inşallah hayırlısı neyse o olsun
Tebrik ederim arkadaşım. Pozitif
Canım sen hamilesin %99 ihtimalle yine de kan testi yaptır için rahat etsin Hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallahKızlar testim böyle çıktı sağ kasığımda çekilme gibi ağrı giriyor arada.
Umutlanmak istemiyorum ama inşallah hayırlısı neyse o olsun
Canım sen hamilesin %99 ihtimalle yine de kan testi yaptır için rahat etsin Hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah
Canımsın inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin AllahımCanım benim belki şimdi gozukmuyo ola bilir sen bekle adetin gecikirse yine yap.çünki bana demişlerdiki adet geciktikten sonra test dogru gosterir.inşAllah sabrlı ol her şey güzel olucak
suan bende o durumdayimBilemedim ki şuan öyle bir ağrı varki kasıklarimla belimde sanki şuan adet olucakmisim gibi bir his yaratıyor bende
Allah hayal kırıklığına uğratmasın canım inşallahİlkini kaybedince temkinli oluyor insan.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Seninle aynı durumdayız bende ilkini gelişmemiş gebelikten kaybettimİlk bebeğimi kaybettim. Korkuyla karışık duygularım ama dağılmış gibi geldi bana çizgi ondan emin olamadım
İnsallah beklemkte zorCanım kist olmaz inşAllah.belirtide ola bilir ama adet belirtiside olur cunki adet zamanı yumurtalık karın şişiyo yani ayrmak çok zor hayırlısı
İlişkinin üstünden ne kadar geçti canım? İlişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyomuş çünkü gebelikKızlar biraz kirginligim var diye eşim bni hastaneye götürdü gene gebelik suphesi var diye kan testi yaptılar negatif çıkarsa doktor ilac verecek 2 saate sonuçlar çıkacak adetime 3 gün var sizce bebis varsa kanda çıkarmı kızlar
Bugün 9 yarın 10. Gün olacak canım en sonuncuyu hesap edersem bi hafta önce kan testi tekrar yapılmışti 2.00 çıkmışti acaba yükselir mi ki çok heyecanlıyım birazdan gidicez hastaneyeİlişkinin üstünden ne kadar geçti canım? İlişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyomuş çünkü gebelik
Baya belli canim net cekmemişsin bide net bi resim koyda ama baya belli gunun gectimi bence hamilesin..Gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik gibi cikti sanki ben mi oyle goruyorum yoksa..hamilemiyim bilmiyorum bilgisi olan yardimci olab
Hayirli olsun canim gozunuz aydın. Kan testini regl tarihinden sonra mi yaptırdın benim 4 gun var regl a kan testi yapsam cikarmi acabaMisk-i ambergözünüz ay 48117181 .!.:Kızlar müjde vala pozitif çıktı nasıl mutluyuz anlatamam ya Rabbim herkeze tattirsin daha bi bucuk ay evliyim adetlerim düzensizdi işte veren Rabbim veriyor
Benim de bugünü saymazsak 3 gün vardı regle canım sağol canım benimHayirli olsun canim gozunuz aydın. Kan testini regl tarihinden sonra mi yaptırdın benim 4 gun var regl a kan testi yapsam cikarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?