Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Kızlar testim böyle çıktı sağ kasığımda çekilme gibi ağrı giriyor arada.
Umutlanmak istemiyorum ama inşallah hayırlısı neyse o olsun
Canım sen hamilesin %99 ihtimalle yine de kan testi yaptır için rahat etsin Hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah

Kızlar biraz kirginligim var diye eşim bni hastaneye götürdü gene gebelik suphesi var diye kan testi yaptılar negatif çıkarsa doktor ilac verecek 2 saate sonuçlar çıkacak adetime 3 gün var sizce bebis varsa kanda çıkarmı kızlar

İlişkinin üstünden ne kadar geçti canım? İlişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyomuş çünkü gebelik

İlişkinin üstünden ne kadar geçti canım? İlişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyomuş çünkü gebelik
Bugün 9 yarın 10. Gün olacak canım en sonuncuyu hesap edersem bi hafta önce kan testi tekrar yapılmışti 2.00 çıkmışti acaba yükselir mi ki çok heyecanlıyım birazdan gidicez hastaneye

Gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik gibi cikti sanki ben mi oyle goruyorum yoksa..hamilemiyim bilmiyorum bilgisi olan yardimci olab

Eklentiler

• 20160919_011900.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 250
Gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik gibi cikti sanki ben mi oyle goruyorum yoksa..hamilemiyim bilmiyorum bilgisi olan yardimci olab
Baya belli canim net cekmemişsin bide net bi resim koyda ama baya belli gunun gectimi bence hamilesin..

Bide burdab bakin insallah hamileyimdir.gunum 3 gun var daha cok istiyoruz bebis yeni evliyim umutlanmalimiyim bilmiyorum

Eklentiler

• 20160919_011836.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 267
Kızlar müjde vala pozitif çıktı nasıl mutluyuz anlatamam ya Rabbim herkeze tattirsin daha bi bucuk ay evliyim adetlerim düzensizdi işte veren Rabbim veriyor

Eklentiler

• 20160919_231311-1-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 295
Misk-i ambergözünüz ay 48117181 .!.:
Kızlar müjde vala pozitif çıktı nasıl mutluyuz anlatamam ya Rabbim herkeze tattirsin daha bi bucuk ay evliyim adetlerim düzensizdi işte veren Rabbim veriyor
Hayirli olsun canim gozunuz aydın. Kan testini regl tarihinden sonra mi yaptırdın benim 4 gun var regl a kan testi yapsam cikarmi acaba

Operatif histeroskopi ameliyatı olan var mı aranızda lütfen biri cevap versin artık ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…