Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Kızlar müjde vala pozitif çıktı nasıl mutluyuz anlatamam ya Rabbim herkeze tattirsin daha bi bucuk ay evliyim adetlerim düzensizdi işte veren Rabbim veriyor
Valla canim cok sevindim hayirli olsun bende boyle hbr veririm inş bende persenbe kan vercem cok halsizim asiri gosuslerim agriyo..

Yerleşme kanaması olan var mı kızlar ? Bugün yazmıştım aranıza yeni katıldım diye akşam biraz kanamam geldi ama devamı yok adet mi Deil mi bilemedim ?

Valla canim cok sevindim hayirli olsun bende boyle hbr veririm inş bende persenbe kan vercem cok halsizim asiri gosuslerim agriyo..
Ay çok sevindim canımmmmm hayırlı olsunnnnn
Hayırlı olsn canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ayy hepinizden Allah razı olsun gerçekten tez zamanda Rabbim sizlerede versin sağlıcakla bebislerimiz kucagimiZda olsun inşallah

Kızlar müjde vala pozitif çıktı nasıl mutluyuz anlatamam ya Rabbim herkeze tattirsin daha bi bucuk ay evliyim adetlerim düzensizdi işte veren Rabbim veriyor
Canımmm tebrikler.inşAllah arzusunda olan her kes böyle müjdelerle sevinir.canm aynen bende bi bucuk ay evliyim bide adetim duzensz.ayyy inşAllah bu gun bende size müjde veririm 2saate bende kan testi vercem.Allahm sen yardımcım ol

Hadi inşallah yaa güzel haberlerini bekliyorum sizde sevinin inşallah bn bu sabah da acaba idrar da cikarmi diye test yaptım oda çok silik bi şekilde pozitif çıktı adete 3 gün var ama idrar da bile çıktı bekliyorum senin haberini de

Bendede idrarda cok silik cikmişti canım ay inşAllah.ben hazırlanıyım şimdi gidicem test icin.şans dileyin nolur hayırlı haberle döniyim

Yerleşme kanaması olan var mı kızlar ? Bugün yazmıştım aranıza yeni katıldım diye akşam biraz kanamam geldi ama devamı yok adet mi Deil mi bilemedim ?
Bn 2 haftalık hamile oldugumu ogrendim ama bnden kanama filan hiç gelmedi acaba daha sonra gelir mi ki bu sefer gelirsede korkarım niye ne oldu diye

KıZlar aldım sonucu ama neqativ.doktorumla konuştum daha adetden cok fazla gun gecmedi diyor belkide onun icin kanda bi şey gozukmuyo ama idrarda azdabolsa ckmşsa ola bilir.bi haftaya gel yada adeti bekle soyledi..haftaya yine giderim..ama cok üzüldüm..öyleyse neden bu agrı bulantı falan?

Canım üzülme hiç. Bendede öle psikolojik bulantılar falan oldu. Ama benim testte silikte olsa hiçbişey çıkmadı. Acaba şimdi bi idrar testi dahamı yapsan. Bakalım silik çıkıcakmı yine. Bide kanda daha önce çıkıyo idrardan. Aslında hamilelik varsa çıkması lazımdı. Üzülme nolur bugün bi test daha yap bakalım

Canım bizde iki kan testi mevcut biri daha dakik çıkıyo.ben cabuk cevab cıkanı verdim.ama diyeri bi haftaya cevab cıkıyo.doktor dedi istersen bunu ver daha dakik olsun ama bence dedi bi haftaya idrar testi yap yine ckarsa yine gel kan testine. Adetmden daha az vakit gecti

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Tutmadıysada çalışmalara devam edicez napalım:) üzülme hiç. İnsan negatif görünce gerçekten bi üzülüyo ama napalım onumda bi zamanı var demekki

Kizlar bende bata 4kala test yaptik negatif cok heveslenmistim haybuki olmadi cok halsizim niye ozamn delircem ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…