Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Bir iki kere baş dönmesi bir kere bulantı ve son iki gündür alt karın ve kasık ta hafif ağrı birde biraz gaz var

Bilmiyorum inş geçen ay mutsuz sondu. Gerçi böyle şeyler yoktu. Senin adetin ne zaman
İnşallah bu ay mutlu haberlerini alırız. Benim adetime 3-4 gün kaldı. Ama senin o yaşadığın belirtileri bende 1 haftador yaşıyorum. Bide bende sık idrara çıkmada var ama üşütmektende olabilir

Bende bilmiyorumki yazan arkadasa sordum bisey demedi benimki duruyo hala dibinde kalsin bklm sabaha kadar
Ama nasıl erimiyoki yaaa baya kristal kristal duruyomu orda öle:))))) ay komiğime gitti şu hallerimiz gülme geldi. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Aminnnnn

Hadi inşallah o zaman ilk senden gelsin güzel haberler benim ki de diyor acaba kız mı erkek mi o benden ben ondan merakla bekliyoruz

Bu ay biraz çok denedik işi garantiye alalım dedim adamı mahvedicem 11_13__15_16 eylül

Sorması ayıp ilişkinin üstünden ne kadar geçti sizin
Banada cok sacma geldi sorma yaa baya beklettikten sonra tiksindim doktum ne sacma seyler deniyoruz yaa benim gogüslerde dunden beri agri basladi ilk defa bat son 6gun...

Selam kızlar nasılsınız?ben yeni katıldım azeriyim.tam tesaduften buldum bu siteyi ve hiç düşünmeden üye oldum.bazı sozlerde yanlış yapsam özür dilerim.neyse gelelim konumuza.ben ve eşim bebişimiz olmasını cok istiyoruz.daha 2aydır evli olmamıza bakmayarak.gecen ay agustosun 26 regl olmam gerekirken ayın 30u oldum.7si bitti temize cktm.son 10gune yakındır kasıklarımda ve karnımın alt kısmında agrı var bir kac gun mide bulantısı oldu.gunun butunu acıkıyorum resmen yemeden duramıyorum.dunden beride sarı akıntı gelmeye başladı.hamile ola bilirmiyim?bu reglm ayın 30u olucak o zamana kdar bekleyemmmemmm

Kizlar kafam cok karisti banada yardimci olur musunuz?
Gecen ay regli günümde kasiklarimda hafif bi sanci oldu tamam bu ayda olmadi dedim tuvalete girdim baktigimda pembe bi akinti vardi sadece peceteye gelecek kadar az ilk gun ara ara geldi sonra ki iki gun adet renginden farkli kanama gibi geldi ben gene adetim diye umursamadim ama bu ay 4 gun geciktim belirtilerim az var ama umutlanmakta istemiyorum testte yapmamak icin inat ettim sizce hamile olabilir miyim?

Bence var biseyler ve test yaptirirsan iki aylik cikabilir..

Test yap canım bnim de geçen ay 4 gün gecikti bakalım bu ay neler olucak bende 2 aylık evliyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…