Hamilelik belirtisimi ??

Birazdan gidiyoruz test için hastaneye kanamam devam ama yinede gitmeden evde bor daha test yapayım dedim hala silik 2.çizgi var anliyamadim
Damlatılan yerde yeşil bişey var bozuk mu acaba kaset.Nasil hala çift çizgi cikiyo anlamadım belkide gebelik vardı sonra negatife döndü ve hala idrarda gebe gibi çıkıyordur kafam bi milyon oldu.bir an önce test olsun çıksın sonuç ömrümden ömür gitti valla

Eklentiler

• 20210718_144608.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 74
Ins kan testiyle netleşir ne oldugu cnm. testte var görünüyor

Canım noldu sonucun çok merak ettim insallah hamilesindir

BANADA DUA ET NOLUR BENİMDE TEK BELİRTİM BEL AGRISI VE HAFİF MİDE BULANTISI SUAN BAŞKA BELİRTİM YOK SALI GÜNÜ ERKEN GEBELİK TESTİ YAPCAM BİDAHA
Ezan okuyor şuan Rabbim senin ve bu yoldaki tüm vefalı kadınlarımızın yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını minik ellerle mukafatlandirsin insalalhhh

Kadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yok COKKK AGRIYORRR BELİM
Yaa test yapsana varsa çıkar. Seninle aynı durumdayım canım belim çok kötü ama agrısı yukarıya dogru vuruyo midemin arka boşluğunda sanki. Kasık agrılarım da arada bir kendini gösteriyor. Salı gunu yumurtan çatlar dedi doktorum ben ise geçen pazardan başladım ilişkiden sonra kasıklarda iğne batma mı desem elektrik çarpıyomus gibi mi desem öyle his yasadım 3 gun boyunca aralıklı şekilde. 6 gun oluyo başlar mı bu kadar erken belirtiler hiç böyle olmamıştım diyebilirim

İnşallah vardır bişeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…