Birazdan gidiyoruz test için hastaneye kanamam devam ama yinede gitmeden evde bor daha test yapayım dedim hala silik 2.çizgi var anliyamadimAllh buyuk cnm .ver kan diken üstünde olmaktansa.
Damlatılan yerde yeşil bişey var bozuk mu acaba kaset.Nasil hala çift çizgi cikiyo anlamadım belkide gebelik vardı sonra negatife döndü ve hala idrarda gebe gibi çıkıyordur kafam bi milyon oldu.bir an önce test olsun çıksın sonuç ömrümden ömür gitti vallaBirazdan gidiyoruz test için hastaneye kanamam devam ama yinede gitmeden evde bor daha test yapayım dedim hala silik 2.çizgi var anliyamadim
Ins kan testiyle netleşir ne oldugu cnm.Damlatılan yerde yeşil bişey var bozuk mu acaba kaset.Nasil hala çift çizgi cikiyo anlamadım belkide gebelik vardı sonra negatife döndü ve hala idrarda gebe gibi çıkıyordur kafam bi milyon oldu.bir an önce test olsun çıksın sonuç ömrümden ömür gitti valla
Canım noldu sonucunDamlatılan yerde yeşil bişey var bozuk mu acaba kaset.Nasil hala çift çizgi cikiyo anlamadım belkide gebelik vardı sonra negatife döndü ve hala idrarda gebe gibi çıkıyordur kafam bi milyon oldu.bir an önce test olsun çıksın sonuç ömrümden ömür gitti valla
Galiba once pozitifti sonraIns kan testiyle netleşir ne oldugu cnm.testte var görünüyor
Verdim az önce 2 3 saat sonra almaya gidicem protokol no verdi öylede öğrenebilesin dedi ama uğraşıyorum ama beceremedim kafam yerinde degilCanım noldu sonucunçok merak ettim insallah hamilesindir
Galiba once pozitifti sonra
Verdim az önce 2 3 saat sonra almaya gidicem protokol no verdi öylede öğrenebilesin dedi ama uğraşıyorum ama beceremedim kafam yerinde degil
Canım dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif ama bir çizgi koyu diğer çizgi belirgin ama koyu değil çift çizgi var amaBizede haber etsonucu
BANADA DUA ET NOLURDoktoruma sonucu attım gebelik var dedi ilaçlara devam dedi
Dua et banada lütfenCanım dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif ama bir çizgi koyu diğer çizgi belirgin ama koyu değil çift çizgi var ama
Ezan okuyor şuan Rabbim senin ve bu yoldaki tüm vefalı kadınlarımızın yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını minik ellerle mukafatlandirsin insalalhhhBANADA DUA ET NOLURBENİMDE TEK BELİRTİM BEL AGRISI VE HAFİF MİDE BULANTISI SUAN BAŞKA BELİRTİM YOK SALI GÜNÜ ERKEN GEBELİK TESTİ YAPCAM BİDAHA
AMİN AMİNEzan okuyor şuan Rabbim senin ve bu yoldaki tüm vefalı kadınlarımızın yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını minik ellerle mukafatlandirsin insalalhhh
Yaa test yapsana varsa çıkar. Seninle aynı durumdayım canım belim çok kötü ama agrısı yukarıya dogru vuruyo midemin arka boşluğunda sanki. Kasık agrılarım da arada bir kendini gösteriyor. Salı gunu yumurtan çatlar dedi doktorum ben ise geçen pazardan başladım ilişkiden sonra kasıklarda iğne batma mı desem elektrik çarpıyomus gibi mi desem öyle his yasadım 3 gun boyunca aralıklı şekilde. 6 gun oluyo başlar mı bu kadar erken belirtiler hiç böyle olmamıştım diyebilirimKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
İnşallah vardır bişelerYaa test yapsana varsa çıkar. Seninle aynı durumdayım canım belim çok kötü ama agrısı yukarıya dogru vuruyo midemin arka boşluğunda sanki. Kasık agrılarım da arada bir kendini gösteriyor. Salı gunu yumurtan çatlar dedi doktorum ben ise geçen pazardan başladım ilişkiden sonra kasıklarda iğne batma mı desem elektrik çarpıyomus gibi mi desem öyle his yasadım 3 gun boyunca aralıklı şekilde. 6 gun oluyo başlar mı bu kadar erken belirtiler hiç böyle olmamıştım diyebilirim
Aleyküm selaminsallah benimde birtek bel agrım var birde hafif kasık agrım bende 1 haftam var bekliyorum işde umarım hamile oluruz inşallah ALLAH TAN TEK İSDEĞİMİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?