Yaaaa ALLAHIM NE GÜZEL Bİ HABER İNŞALLAH BENDE SENİN GİBİ HABER ALIRIMSonucum pozitif
Canım inşallah isteyipte hamile kalamayan herkese rabbim nasip etsin tez vakitte hamile kalırsın inşallahhhhhYaaaa ALLAHIM NE GÜZEL Bİ HABER İNŞALLAH BENDE SENİN GİBİ HABER ALIRIM
ALLAH RAZI OLSUN BUGÜN RÜYAMDA EŞİMLE TEST yapıyorduk SONUCUM POZİTİFTİ VE ANNEMİ ARADIM HADİ ANAANNE OLUYOSUN DEDİM BABAM DA ANNEMİN YANINDAYDI Kİ BABAM LA ANNEM AYRILALI 10 sene oldu RÜYA İŞDECanım inşallah isteyipte hamile kalamayan herkese rabbim nasip etsin tez vakitte hamile kalırsın inşallahhhhhÇok içten istedim bugün inşallah bol bol dua edicem
Resmini atsanaKIZLAR BUGÜN OVULASYON TESTİ YAPTIM ve İLK DEFA BEN BUKADAR KOYU Bİ ÇİZGİ GÖRDÜMT çizgisi acayip koyu 2 sene sonra acayip koyuluk BANA DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
Hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebisler annelerineKIZLAR BUGÜN OVULASYON TESTİ YAPTIM ve İLK DEFA BEN BUKADAR KOYU Bİ ÇİZGİ GÖRDÜMT çizgisi acayip koyu 2 sene sonra acayip koyuluk BANA DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
AMİNNNNNHayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebisler annelerine
Kaç yıldır olmuyor canım seninALLAH RAZI OLSUN BUGÜN RÜYAMDA EŞİMLE TEST yapıyorduk SONUCUM POZİTİFTİ VE ANNEMİ ARADIM HADİ ANAANNE OLUYOSUN DEDİM BABAM DA ANNEMİN YANINDAYDI Kİ BABAM LA ANNEM AYRILALI 10 sene oldu RÜYA İŞDE
3 sene olmadı 2019 evlendim doktora gittim belki 100 lerce test yaptım hep negatif gördüm ama hiç umudumu yitirmedim eşim umudunu kaybetmişti üzülüyordu çocuk görünce ama hep içine attı üzüntüsünü sonra bi çaredir diyip ovulasyon testi aldık adetim düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum testlerde de sürekli silik çıkıyordu işde kafam karışıyordu onuda bıraktım yapmayı sonra bi abla bana dedi ki gün aşırı ilişkiye gir bende öyle yaptım sürekli sırtıma yastık koyup denedim defalarca ve sonra işde bugün ya bi ovulasyon testi deneyim dedim bide baktım T cızgısı koyu çıktı ilk defa yanı yumurtlama testi olmasına rağmen sevindim ya eğer bu bayramın sonuna kadar koyu çıkarsa yahut eşim insallah test gelecek sabahın ilk idrarı ile test yapcam o güzel dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arefe gününün surü hürmetine ALLAH BEN VE BENİM GİBİ İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEK HAYIRLI VE SAĞLIKLIKaç yıldır olmuyor canım senin
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşallah3 sene olmadı 2019 evlendim doktora gittim belki 100 lerce test yaptım hep negatif gördüm ama hiç umudumu yitirmedim eşim umudunu kaybetmişti üzülüyordu çocuk görünce ama hep içine attı üzüntüsünü sonra bi çaredir diyip ovulasyon testi aldık adetim düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum testlerde de sürekli silik çıkıyordu işde kafam karışıyordu onuda bıraktım yapmayı sonra bi abla bana dedi ki gün aşırı ilişkiye gir bende öyle yaptım sürekli sırtıma yastık koyup denedim defalarca ve sonra işde bugün ya bi ovulasyon testi deneyim dedim bide baktım T cızgısı koyu çıktı ilk defa yanı yumurtlama testi olmasına rağmen sevindim ya eğer bu bayramın sonuna kadar koyu çıkarsa yahut eşim insallah test gelecek sabahın ilk idrarı ile test yapcam o güzel dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arefe gününün surü hürmetine ALLAH BEN VE BENİM GİBİ İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEK HAYIRLI VE SAĞLIKLI
İnşallah canımRabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canım testini atar mısın3 sene olmadı 2019 evlendim doktora gittim belki 100 lerce test yaptım hep negatif gördüm ama hiç umudumu yitirmedim eşim umudunu kaybetmişti üzülüyordu çocuk görünce ama hep içine attı üzüntüsünü sonra bi çaredir diyip ovulasyon testi aldık adetim düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum testlerde de sürekli silik çıkıyordu işde kafam karışıyordu onuda bıraktım yapmayı sonra bi abla bana dedi ki gün aşırı ilişkiye gir bende öyle yaptım sürekli sırtıma yastık koyup denedim defalarca ve sonra işde bugün ya bi ovulasyon testi deneyim dedim bide baktım T cızgısı koyu çıktı ilk defa yanı yumurtlama testi olmasına rağmen sevindim ya eğer bu bayramın sonuna kadar koyu çıkarsa yahut eşim insallah test gelecek sabahın ilk idrarı ile test yapcam o güzel dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arefe gününün surü hürmetine ALLAH BEN VE BENİM GİBİ İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEK HAYIRLI VE SAĞLIKLI
Bir topikte iki bebek haberi varİnşallah canım
İnşallah hayatımBir topikte iki bebek haberi varınş sen üçüncü hamiş olursun canim, allah gönlüne göre versin inş
Test fotosu var atmıştımCanım testini atar mısın
Bidaha atayım ama bu benim Yumurtlama testi sadeceCanım testini atar mısın
Aaa ben görmedimTest fotosu var atmıştım
İnşallah canım inşallah pozitif gelir çok çok isterim3 sene olmadı 2019 evlendim doktora gittim belki 100 lerce test yaptım hep negatif gördüm ama hiç umudumu yitirmedim eşim umudunu kaybetmişti üzülüyordu çocuk görünce ama hep içine attı üzüntüsünü sonra bi çaredir diyip ovulasyon testi aldık adetim düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum testlerde de sürekli silik çıkıyordu işde kafam karışıyordu onuda bıraktım yapmayı sonra bi abla bana dedi ki gün aşırı ilişkiye gir bende öyle yaptım sürekli sırtıma yastık koyup denedim defalarca ve sonra işde bugün ya bi ovulasyon testi deneyim dedim bide baktım T cızgısı koyu çıktı ilk defa yanı yumurtlama testi olmasına rağmen sevindim ya eğer bu bayramın sonuna kadar koyu çıkarsa yahut eşim insallah test gelecek sabahın ilk idrarı ile test yapcam o güzel dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arefe gününün surü hürmetine ALLAH BEN VE BENİM GİBİ İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEK HAYIRLI VE SAĞLIKLI
Tamam canımİnşallah canım inşallah pozitif gelir çok çok isterimAllahım tez zamanda gebelik haberini alalım sen ve senin gibi bekleyen herkesin test yapınca haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?