- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Bankacı cnmKeske ara ogunu yemeseydin. Neyse artik. Arada kacamaklar oluyor canim.1 daha yapma. Bu arada meslegin nedir canim?
cnm ben bişey yapmıyorumSpor olarak ne yapiyonuz kizlar? Ben melike nin su ender sarac 10 gunde 1 beden hareketini biraz benden de bisey ekleyerek yapiyordum. Bugun gene basladim.
Günaydın kızlar kahvaltım gene klasik.bir neskafe içtim şekersiz
Şimdide kiraz saplı form cayimi içiyorummmm
ara öğünüm 1 tane ayva :)
Ay cok yogun calisiyosunddur sen. Ben ogretmenim.hoski yarim gunde olsa cocuklarla ugrasmak zor. Beynim kaldirmiyor artik.
Slm kizlar bende iki hafyadir diyetdeyim 94 kiloyla basladim iki haftada 5 kilo verdim. Bol su ve yesil cay iciyorum kahvaltimi gecistirmiyorum ( galiba en õnemlisi bu) öyle kibrit kutusu falan diyede takilmiyorum yagsiz peynirler yiyorum + nerdeyse hergün bir yumurtanin beyazini. Bu güne kadar okadar cok diyete baslayip biraktimki simdi göruyorumki yanlis diyetlermi ( lahana diyetifalan) en dogrusu düzgün beslenme,spor ve kalori hesabi yapiyorum. Sizede öneririm. Hedef 65 ins basaricaz
Insllh canim. Bu hafta guzel gecerGünaydın kızlar, dün sabah itibariyle 74,6 kiloyum.sadece 400gr vermişim
Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek,5 tane zeytin,roka ve form çay menümu oluşturdu. Bu hafta inşallah güzel kilo veririz
Masallh canim. Darisi bize. Bu hafta bende dikkat etcem. Ne yedigini ve ysptigin sporu paylasirsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?