Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Keske ara ogunu yemeseydin. Neyse artik. Arada kacamaklar oluyor canim.1 daha yapma. Bu arada meslegin nedir canim?
Bankacı cnm
Spor olarak ne yapiyonuz kizlar? Ben melike nin su ender sarac 10 gunde 1 beden hareketini biraz benden de bisey ekleyerek yapiyordum. Bugun gene basladim.
cnm ben bişey yapmıyorum

Günaydın kızlar
Akşam menüm 1 kepçe mercimek çorba, 4 yk pilav, 3 yk et sote bol salata
Gece 1 tane incir
Sabah 1 bardak yoğurt ve 5 yk musli

Günaydın kızlar kahvaltım gene klasik.bir neskafe içtim şekersiz
Şimdide kiraz saplı form cayimi içiyorummmm

Ay cok yogun calisiyosunddur sen. Ben ogretmenim.hoski yarim gunde olsa cocuklarla ugrasmak zor. Beynim kaldirmiyor artik.

cnm çocuklarla ilgilenmek zor zanaat
hoş biz de hem insan hem de para faktörüyle uğraşıyoruz
evet yoğun oluyor cnm ama olsun ne yapıyım ekmek parası

Slm kizlar. 89 kiloyum. Ama bu hafta cok kacamakli gecti.evime geldim. Kaloriferlerde yaniyor. Bu hafta duzene girer inslh. 1 kilo verebilmisim. Haftaya 87.5 olcam. Sizler kac kilosunuz kizlar.

Slm kizlar bende iki hafyadir diyetdeyim 94 kiloyla basladim iki haftada 5 kilo verdim. Bol su ve yesil cay iciyorum kahvaltimi gecistirmiyorum ( galiba en õnemlisi bu) öyle kibrit kutusu falan diyede takilmiyorum yagsiz peynirler yiyorum + nerdeyse hergün bir yumurtanin beyazini. Bu güne kadar okadar cok diyete baslayip biraktimki simdi göruyorumki yanlis diyetlermi ( lahana diyetifalan) en dogrusu düzgün beslenme,spor ve kalori hesabi yapiyorum. Sizede öneririm. Hedef 65 ins basaricaz

Masallh canim. Darisi bize. Bu hafta bende dikkat etcem. Ne yedigini ve ysptigin sporu paylasirsan sevinirim.

Günaydın kızlar, dün sabah itibariyle 74,6 kiloyum.sadece 400gr vermişim
Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek,5 tane zeytin,roka ve form çay menümu oluşturdu. Bu hafta inşallah güzel kilo veririz

Masallh canim. Darisi bize. Bu hafta bende dikkat etcem. Ne yedigini ve ysptigin sporu paylasirsan sevinirim.

Kahvaltida bir dilim siyah ekmek bol domates,salatalik,maydonoz ve yagsiz peynir yedim.Bir yumurtanin beyazini yiyorum . Spor salonuna gidiyorum mutlaka haftada 3kez ve zaman olursa birkerede yüzmeye gidiyorum. Öglende genelde balik yada tavuk gögüsu yada evde hangi yemek varsa az ondan. Ekmek yemiyorum ama öglen ve aksam. Aksamlari cok dikkat ediyorum salata yada meyve yiyorum sadece.
Ve yesil cay iciyorum 3 bardak falan bence cok ise yariyor mutlaka yesil cay icin.kesinlikle ac kalmiyorum acikinca arada bir elma falan yiyorum. Deniz tuzu aldim,sekeri tamamen kestim ve yemeklere zeytinyagi koyuyorum.

öğle yemeğim: 1 dilim ekmek, 5 yk bezelye, salata ve yoğurt

günaydın kızlar
dün akşam 4 yk bulgur pilavı,2 yk et sote, 4 dal haşlanmış karnıbahar, yoğurt
gece 1 çay bardağı süt

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 dilim ekmek,maydonoz,dereotu,salatalık,domates

Ara öğün 1 tane incir

öğle: Karnıbahar,1 dilim ekmek,salata ve yoğurt

ara öğün: 3 kayısı ve 5 badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…