Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

sana inanmıyorum.bu hızla gidersen 130 olup oturursun yerine.kusura bakma betül dost acı söyler.silkelen kendine gel.diyetisyene gitmediysen henüz mutlaka başla.:95::95::95::95:

Haklisin canim. En yakin arkadasimda senin gibi kızdı. Ya su annemin sabahlari fizik tedavisi bitse gidicem. Cunku cocuklari ona birakirim. Bende ordan okula giderim. Cocuklari birakacak kimse yok. Yarin basliyorum. Arkadasimada soz verdim. Sanada veryom melike. Yarin araniza dönüyorum.

Son düzenleme:

cnm diyetisyene her gün gitmene gerek yokki.yanlış bilmişyorsam haftada bir çağırıyorlar
bu arada pazar gün ki kilom 74,2
çok az gitmiş ama yine de gitmiş
ayrıca neden tekrar kilo aldın acaba, yediklerin genelde kebap tarzı sanırım.önce yeme alışkanlığını değiştir bence
bak melike06 doğru söylüyor.herşeyden önce sağlığın için kilo vermen şart
umarım seni kıracak bişey söylememişimdir.
inşallah en yakın zamanda kiloların gider cnm

Yok canim dogru soyluyorsun. Cok yedim. Cok. Ipin ucu kacti.Ama annemin fizik tedavisi hergun.9 10 gunu kaldi herhalde. O yuzden dedim. Diyetisyeni biliyorum. 2 sene once gitmistim. Yok bugun basladim. Hoski reflu olmusum. Midem cok kötü. Sabahleyin limonlu elma sirkeli su ictim. Bisey yiyemedim. Simdi 1 dilim ispanakli borekle süt ictim zorla. Midem hala kötü.

geçmiş olsun cnm
limonlu sirkeli su mideyi daha kötü yapmaz mı?
Buarada annene de geçmiş olsun

cnm öğle yemeğinde hem pide hem de ev ekmeği yemek sanki biraz fazla olmuş gibi
ama diğerleri normal yani sebze yiyerek iyi gidiyorsun

sabah: 2 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates,salatalık,dereotu,biber
ara:1 tane incir
öğle:9 yk nohut,1 dilim ekmek,az yoğurt
ikindi:3 tane kuru kayısı,2 tane erik

Kardesimin dugununden sonra acmisti bu topigi. Kasimin 6 sinda. 94 kiloydum. Simdi 89, 5 olmusum. Cunku dun kacamak yaptim. Vallah 1 ay icinde kacamak yaparsam ceza var. Bugun 1. Gunden aliyormusum. Arkadasim soyledi.

Kardesimin dugununden sonra acmisti bu topigi. Kasimin 6 sinda. 94 kiloydum. Simdi 89, 5 olmusum. Cunku dun kacamak yaptim. Vallah 1 ay icinde kacamak yaparsam ceza var. Bugun 1. Gunden aliyormusum. Arkadasim soyledi.

cnm bu sabah itibariyle ben de 73,7yim. bu hafta hep kaçamak haftam oldu
bence de kaçamak yapana ceza verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…