- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Of cok aciktim. Ama vermem lazim. Cunku kilo almisim. Sabah 91 kiloydum.((
sana inanmıyorum.bu hızla gidersen 130 olup oturursun yerine.kusura bakma betül dost acı söyler.silkelen kendine gel.diyetisyene gitmediysen henüz mutlaka başla.:95::95::95::95:
Haklisin canim. En yakin arkadasimda senin gibi kızdı. Ya su annemin sabahlari fizik tedavisi bitse gidicem. Cunku cocuklari ona birakirim. Bende ordan okula giderim. Cocuklari birakacak kimse yok. Yarin basliyorum. Arkadasimada soz verdim. Sanada veryom melike. Yarin araniza dönüyorum.
Yok canim dogru soyluyorsun. Cok yedim. Cok. Ipin ucu kacti.Ama annemin fizik tedavisi hergun.9 10 gunu kaldi herhalde. O yuzden dedim. Diyetisyeni biliyorum. 2 sene once gitmistim. Yok bugun basladim. Hoski reflu olmusum. Midem cok kötü. Sabahleyin limonlu elma sirkeli su ictim. Bisey yiyemedim. Simdi 1 dilim ispanakli borekle süt ictim zorla. Midem hala kötü.cnm diyetisyene her gün gitmene gerek yokki.yanlış bilmişyorsam haftada bir çağırıyorlar
bu arada pazar gün ki kilom 74,2
çok az gitmiş ama yine de gitmiş
ayrıca neden tekrar kilo aldın acaba, yediklerin genelde kebap tarzı sanırım.önce yeme alışkanlığını değiştir bence
bak melike06 doğru söylüyor.herşeyden önce sağlığın için kilo vermen şart
umarım seni kıracak bişey söylememişimdir.
inşallah en yakın zamanda kiloların gider cnm
geçmiş olsun cnmyok canim dogru soyluyorsun. Cok yedim. Cok. ıpin ucu kacti.ama annemin fizik tedavisi hergun.9 10 gunu kaldi herhalde. O yuzden dedim. Diyetisyeni biliyorum. 2 sene once gitmistim. Yok bugun basladim. Hoski reflu olmusum. Midem cok kötü. Sabahleyin limonlu elma sirkeli su ictim. Bisey yiyemedim. Simdi 1 dilim ispanakli borekle süt ictim zorla. Midem hala kötü.
geçmiş olsun cnm
limonlu sirkeli su mideyi daha kötü yapmaz mı?
Buarada annene de geçmiş olsun
bu hafta kilom 73.8 cnm sende durum ne
89 um canim. Cok sukur. Carsambadan beri devam ediyorum. 3 kilo verdim. Insllh devami gelir.
inşallah cnm bak ne güzel kilo vermişsin,devamı da gelir
yediklerine dikkat ediyormusun?
Evet canim. Carsambadan beri dietteyim. Ama dun gece kacamak yaptim. Cok pismanim. 2 dilim kek yedim. Ama bugun telafi etcem
bende bugün öğlen kaçırdım
Kardesimin dugununden sonra acmisti bu topigi. Kasimin 6 sinda. 94 kiloydum. Simdi 89, 5 olmusum. Cunku dun kacamak yaptim. Vallah 1 ay icinde kacamak yaparsam ceza var. Bugun 1. Gunden aliyormusum. Arkadasim soyledi.
cnm bu sabah itibariyle ben de 73,7yim. bu hafta hep kaçamak haftam oldu
bence de kaçamak yapana ceza verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?