- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Ya bencede. Benim arkadas yemek takimlarimi kirmaya basliyacakmis. Dun iyiydi. Az yedim. Kacamakta yapmadim. Bugun guzel. Su aksamida gecirirsem.
Pazara kadar disimi sıkmaliyim. Pazar 88 in ustunde olmamaliyim.
atlatırsın cnm benim
şöyle düşün şimdi dişimizi sıkacağız ama kilolar gidince istediğimizden yiyeceğiz
nasil gidiyorrr canimm)
Iyi canim. Aksamida zararsiz atlattim. Yarinda diete uyarsam cok sevinicem. Spor yapamiyorum sadece
Okuldan gelince yorgun oluyorum. Cocuklarda hic birakmineden yapamiyorsun??? sakin birakma.... anlik zevk diye dusun yediklerini... yarinda diete uyarsin baska gunde... herkez nasil yapiyor ben nasil yaptim... kararli ol ilaki gidecek o kilolar... kimse sana zorla yediremez hersey senin iradende... biraz egzersiz yapsan cok hizlanacak
1. Gun: 92
Gecen hafta: 89
Bugun: 87, 5
Dun 87 idim. Aksam yedim biraz hemen yarim kilo aldim.bugunde kebap yedim. Ama yarin 1 hafta sıkı diet. Haftaya en azindan 86 olcam.
hiii kebapta neymiskacamak yokk
Aynen canim. Pazara kadar sıkı diet.
bende yenı basladım 91 le doğum yaptım.ama 6 ay oldu 87den ınmıyordum 2 haftadır dkkat ettım baktım vermışım.bu sefer gercekten dıyete baslamaya karar verdım. ınş verebılırım
Insllh verrsin canim. Bu hamilelikler mahvetti beni. Yarin basliyorum bakalim. Ama sen cocugunu emziriyorsan dikkat et. Cok sıkı yapma. Bende emziriyorum ama 1 yasinda benimki. Herseyide yiyor.
Ah canim gunlugum seni ihmal ettim biliyorum ama giremedim. Sifrem calinmis. Seni biraktigimda 87 kioymusum. Simdi 90 lara geri ciktim. Nedir benim bu cilem. Dogum gunume az kaldi. Sirf kendine en guzel hediye icin 23 nisana kadar disini slk. Lutfen ey benim pis bogaz nefsim.[/QUOTE
Merhabalatrr benide araniza alinnn
Ah canim gunlugum seni ihmal ettim biliyorum ama giremedim. Sifrem calinmis. Seni biraktigimda 87 kioymusum. Simdi 90 lara geri ciktim. Nedir benim bu cilem. Dogum gunume az kaldi. Sirf kendine en guzel hediye icin 23 nisana kadar disini slk. Lutfen ey benim pis bogaz nefsim.[/QUOTE
Merhabalatrr benide araniza alinnn
Tamam gel canim. Birlikte verelim. Yaz geliyo benim motivasyon iyice düştü. Kendimi toplamak zorundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?