Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Iyi canim. Aksamida zararsiz atlattim. Yarinda diete uyarsam cok sevinicem. Spor yapamiyorum sadece

neden yapamiyorsun??? sakin birakma.... anlik zevk diye dusun yediklerini... yarinda diete uyarsin baska gunde... herkez nasil yapiyor ben nasil yaptim... kararli ol ilaki gidecek o kilolar... kimse sana zorla yediremez hersey senin iradende... biraz egzersiz yapsan cok hizlanacak

Okuldan gelince yorgun oluyorum. Cocuklarda hic birakmi
O beni. Ama en kisa zamanda baslicam. Evde plates topum. Buyuk kucuk. Bandim var. Bunlar yapsam super olacak. Birde zumbayi indirebilsem onu yapcam.

1. Gun: 92
Gecen hafta: 89
Bugun: 87, 5

Dun 87 idim. Aksam yedim biraz hemen yarim kilo aldim.bugunde kebap yedim. Ama yarin 1 hafta sıkı diet. Haftaya en azindan 86 olcam.

Bugun pazar sabah tartildim. 87 kiloyum.
Bugun istedigimi yedim. Izinliydim. Ysrin sabah tartilicam. Bir hafta sabir edicem ve haftaya pazar tartilicam. Bir hafta sabir. Bakalim kac kilo vericem.

bende yenı basladım 91 le doğum yaptım.ama 6 ay oldu 87den ınmıyordum 2 haftadır dkkat ettım baktım vermışım.bu sefer gercekten dıyete baslamaya karar verdım. ınş verebılırım

bende yenı basladım 91 le doğum yaptım.ama 6 ay oldu 87den ınmıyordum 2 haftadır dkkat ettım baktım vermışım.bu sefer gercekten dıyete baslamaya karar verdım. ınş verebılırım

Insllh verrsin canim. Bu hamilelikler mahvetti beni. Yarin basliyorum bakalim. Ama sen cocugunu emziriyorsan dikkat et. Cok sıkı yapma. Bende emziriyorum ama 1 yasinda benimki. Herseyide yiyor.

Ah canim gunlugum seni ihmal ettim biliyorum ama giremedim. Sifrem calinmis. Seni biraktigimda 87 kioymusum. Simdi 90 lara geri ciktim. Nedir benim bu cilem. Dogum gunume az kaldi. Sirf kendine en guzel hediye icin 23 nisana kadar disini slk. Lutfen ey benim pis bogaz nefsim.

Bende mi gelişen araniza şuan 83 kg yim 1 ay öncesine kadar 87.5 kg dum bende artik kesin birakmadan birşeyler yapmak istiyorum ama bu zamana kadar kendime güvenip hic bi gruba dahil olmadim benimde 2 tane çocuğum var oğlum 3.5 yasinda kizim ayin 11 de ya sina girecek aslinda kizimin doğum gününe kadar 7 li rakamlar görmek istiyordum halada geç kalmis sayilmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…