Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Ben artık buradayım ben siz sık girmiyorsunuz diye girmemiştim sık girerim bol paylaşım la destek olalım birbirimize gitsin kilolar:))

Bende giren cok olmuyor diye girmiyordum.
Dun nisan fotolarima baktim. Cok üzüldüm. Ne kadar zayifmisim. Ah su 85 i bir gorsem. Bugun sabahla oglenibir yaptim. Aksam toptan ne yedigimi yaxicam. Pazarada az kaldi(((

Bende giren cok olmuyor diye girmiyordum.
Dun nisan fotolarima baktim. Cok üzüldüm. Ne kadar zayifmisim. Ah su 85 i bir gorsem. Bugun sabahla oglenibir yaptim. Aksam toptan ne yedigimi yaxicam. Pazarada az kaldi(((

Tamam bende yazayim yediklerimi öğün öğün mü yazalım yoksa akşamları hepsini mi yazalım?

Ben bugün sadece kahvaltı yaptım kibrit kutusu kadar pqynir 3 zeytin domates2 dilim ekmekle 2 kupa çayla henuz birşey yemedim. bizim mahalleye sebzeci geliyorşimdi ona gidip salata malzemesi falan alicam ogle yemeğinde taze fasulye yoğurt yemeyi düşünüyorum

Yok canim burdaym. Ben daha tam konsantre olamadim diete ondan cok yazamiyorum.
Bu arada kac kiloydun canim. Pazara tartiliyoruz .

75 kg cnm
inşallah veririz

buarada ne yediğimi de yazıyım
ara öğün: 1 portakal
öğle: tavuk kalamar(kızartma oldu ama başka yemek yoktu)
4 yk pilav
cacık

Evet canım yaa Vermemiz lazım bir arkadaş geldi görduysen 20 kilo vermiş bir kızıyorum kendime bu kadar iradesizim işte al ver ama bu sefer kesin gidecek çok sıkıldım bu 90 'lardan(

Aynen canim ya. Kiz 2 ayda 20 kilo vermis. Ben 12 kiloyada raziyim. Bir an kendimi 20 kilo vermis hayal ettim hayalide guzel.Vallah birbirimizi gaza getirecegiz. Orda melikeye bayiliyorum. Masallh iyi iradeli.Iyi gaza getiriyor ama kalabalik oldugundan kimdik takip edemiyorum. Tabi oteki arkadaslarda verir insllh. ya en kotusu bahar geliyor. Insanin ici kipir kipir oluyor ama kilom aklima gelince heves kalmiyor. Neyse sizlanmanin hic faydasi yok. Yaza 4 5 ay var. O daha onemli. Yaza çıtır olacaz kizlar.

75 kg cnm
inşallah veririz

buarada ne yediğimi de yazıyım
ara öğün: 1 portakal
öğle: tavuk kalamar(kızartma oldu ama başka yemek yoktu)
4 yk pilav
cacık

Canim öğünlerin guzel bence aksam biraz daha az ye. Bak farki gorursun. Ben aksam salata yemeyi planliyorum oglen fazla kacirinca. Okuldan aksam cikinca yorgun oluyorum.insllh uygularim.

Canim öğünlerin guzel bence aksam biraz daha az ye. Bak farki gorursun. Ben aksam salata yemeyi planliyorum oglen fazla kacirinca. Okuldan aksam cikinca yorgun oluyorum.insllh uygularim.

inşallah uygularsın cnm
ben akşamları kv de yediğim içim ne istersem hazırlayamıyorum
kv ne yaptıysa ondan yiyorum
ya şubede bi arkadaş çikolata dağıttı(metro)
ayıp olmasın diye aldım
yemedim ama çikolataya da hiç dayanamam
kendimi zor tutuyorum

Ahh canım ben kv gidince daha çok yiyorum hiç hakim olamıyorum kendime ama artık yok çıtır olmak kolay değil di mi ama? :))

Çikolata içinde yemedigine daha çok sevineceksin eminol. sen çocuguna götür onu sevindir...

Ahh canım ben kv gidince daha çok yiyorum hiç hakim olamıyorum kendime ama artık yok çıtır olmak kolay değil di mi ama? :))
ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama kv sağolsun bol kepçe,bir de planladığın yemek değil onun pişirdiğini yiyorsun

Çikolata içinde yemedigine daha çok sevineceksin eminol. sen çocuguna götür onu sevindir...
haklısın ama bebişim onu yiyemez ki
15 aylık daha

ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama kv sağolsun bol kepçe,bir de planladığın yemek değil onun pişirdiğini yiyorsun

haklısın ama bebişim onu yiyemez ki
15 aylık daha

Ayyyy kiyamammm çok küçükmüş daha evet sen onada verme eşine götür bari:))

Akşamki menumude yazayim 5 çatal menemen 1 dilim ekmek
Sonrasında 1 kupa çay şimdide form çayı icicem...

Sabah oglen bir yaptim. 3 lahmacun bol maydanoz.
Aksam 1 lavas cevizli kofte durumu cok az kasarli tost.
Of ya ben diete konsantre olamiyorum. 15 tatil oncesi 10 gun hem iyi diet yaptim hem de sporumu. ( aslinda o sira kocamla ayrilmaya gelmistik. O hirsla yaptim vallah ise yaradi) ya bende melike gibi dietisyene mi gideyim . Bilmiyomki. Ilk dogumumdan sonra gittim. Ise yaramisti. Sonralarida gittim. Diet verip Olcup gonderiyolar. Offff of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…