- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Ayiptir sormasi kv ne?
Kv kayinvalide. Bırakmak falan yok canım bence de bir diyetisyene git kontrol olduğu için daha dikkatli oluyorsun sadece biraz bogazimizi tutucaz yaparız onuda canım hemen ümitsizliğe düşme...
Sabah oglen bir yaptim. 3 lahmacun bol maydanoz.
Aksam 1 lavas cevizli kofte durumu cok az kasarli tost.
Of ya ben diete konsantre olamiyorum. 15 tatil oncesi 10 gun hem iyi diet yaptim hem de sporumu. ( aslinda o sira kocamla ayrilmaya gelmistik. O hirsla yaptim vallah ise yaradi) ya bende melike gibi dietisyene mi gideyim . Bilmiyomki. Ilk dogumumdan sonra gittim. Ise yaramisti. Sonralarida gittim. Diet verip Olcup gonderiyolar. Offff of
Ayiptir sormasi kv ne?
cnm senin menü biraz fazla kaçmış gibi sanki
bence bir diyetisyene git
en azından 1 ay git,yeme alışkanlığın oturur ondan sonra gitmeyip o ölçülere göre diyeti uygularsın
bak ucunu bırakırsak çok kötü olacak
beni yanlış anlama cnm ama eşinle barışmış olman(inşallah bir ömr boyu mutlu olursunzu)eşinin kilon hakkındaki düşüncelerini değiştirmez ki, bak adam kilolarından rahatsız en azından bunu aklından çıkarma
canım kv kayınvalidenin kısaltması
günaydın buarada kızlar
dün ikindi de 1 tane incir 5 tane badem
akşam: 5 yk bezelye,4 yk pilav ve bol salata
gece 1 tane muz(bu fazla oldu sanırım)
sabah: 2 dilim ekmek,1 tane haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,3 tane zeytin,domates,biber,salatalık,1 fincan da şekersiz ıhlamur
Destegib icin Saol canim. Vallah yarin son. Bir o kadarda ciddiyim.
sabah oglen bir yaptim. 3 lahmacun bol maydanoz.
Aksam 1 lavas cevizli kofte durumu cok az kasarli tost.
Of ya ben diete konsantre olamiyorum. 15 tatil oncesi 10 gun hem iyi diet yaptim hem de sporumu. ( aslinda o sira kocamla ayrilmaya gelmistik. O hirsla yaptim vallah ise yaradi) ya bende melike gibi dietisyene mi gideyim . Bilmiyomki. ılk dogumumdan sonra gittim. ıse yaramisti. Sonralarida gittim. Diet verip olcup gonderiyolar. Offff of
bence git betül.sana göre veriyor diyeti.birde eşinle barıştın sanırım.sevindim.bence hırsını kaybetme ben dün tv de 170 kilodan 80 kiloya düşmüş bir kadın gördüm.bizmi zayıflayamayacağız.ama işi sıkı tutmazsak emin ol 170er kilo oluruz.olay gayet açık irade lazım sen öğretmensin.okadar çocukla başa çıktın hep.iradenemi sahip olamayacaksın.bence ilk fırsatta iyi bir diyetisyene git.ve diyetine sahip çık.çünkü belirli bir zaman sonra seni çağırıyor ayda 1 gibi tartıyo diye yine zayıflarsın kontrol altında olmak iyidir.başarılarını bekliyoruz.
Canim bugun son sans vermistim kendime ve cok mutluyum.cnm ne yaptın, bugün ki beslenmen nasıl geçti?
tesekkur ederim melikecigim destegin icin. Sen gitmissin ne guzel. Ama msllh sen diete bagli kaliyon. Ya arkadas nasil veryolar 170 den 80 e kadar .haftaya gitmeyi dusunuyorum. Baristik canim. Ama birakmamaliyim. 15 tatil mahvetti beni. Tabi herkes birakmis. Vallah pazara 88 olmaliyim. Yoksa ceza var :)))
Canim bugun son sans vermistim kendime ve cok mutluyum.
Sabah:
2 dilm cavdar biraz peynir
Yesil cay
Ogle:
1 lahmacun maydanoz
Sporumuda yaptim. Simdilik 1 litre suyumuda ictim.
Aksamida az kalorili ve bol sulu gecirirsem tamamdir bu iş
son hafta bende kilo alanladanım bırakmaya gelmiyor.ama vermek zorundayız barışsakta gözlerine sokacağız verdiğimiz kiloları.:13:
bak bugün güzel olmuş
benim öğle menüm: 1 tane enginar dolma, 1 dilim fırın makarna ve yarım kase yoğurt
ya kızlar ben çok kötü bişey yaptım
bi arkadaş eğitime gitmişti dönüşte çikolata kaplamalı lokum getirmiş ve ben 2 tane yedim kendimi tutamayıp
offffff
ara öğün 1 tane incir, 2 tane mandalina
ya kızlar ben çok kötü bişey yaptım
bi arkadaş eğitime gitmişti dönüşte çikolata kaplamalı lokum getirmiş ve ben 2 tane yedim kendimi tutamayıp
offffff
ara öğün 1 tane incir, 2 tane mandalina
Kizlar aksam
1 kepce yayla corbasi
1 servis kasigi kısır ( bol sebzeli)
Ve 2 , 5 litre suyumu da ictim. Cok az nar yedim. Bugun huzurlu yatabilirim.
Spor olarak ne yapiyonuz kizlar? Ben melike nin su ender sarac 10 gunde 1 beden hareketini biraz benden de bisey ekleyerek yapiyordum. Bugun gene basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?