Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Kizlar yarin benim icin yepyeni bir gun olacak.size soz veriyorum. Yarinda sıkı diete basliyorum. Eger yarinda olmazsa soz birakicam. Yalniz diette degil. duzenli sporada basliyorum.

Ayiptir sormasi kv ne?

cnm senin menü biraz fazla kaçmış gibi sanki
bence bir diyetisyene git
en azından 1 ay git,yeme alışkanlığın oturur ondan sonra gitmeyip o ölçülere göre diyeti uygularsın
bak ucunu bırakırsak çok kötü olacak
beni yanlış anlama cnm ama eşinle barışmış olman(inşallah bir ömr boyu mutlu olursunzu)eşinin kilon hakkındaki düşüncelerini değiştirmez ki, bak adam kilolarından rahatsız en azından bunu aklından çıkarma

canım kv kayınvalidenin kısaltması

günaydın buarada kızlar
dün ikindi de 1 tane incir 5 tane badem
akşam: 5 yk bezelye,4 yk pilav ve bol salata
gece 1 tane muz(bu fazla oldu sanırım)

sabah: 2 dilim ekmek,1 tane haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,3 tane zeytin,domates,biber,salatalık,1 fincan da şekersiz ıhlamur

Yok canım bence fazla olmamış akşam yemeğini erken yedigin için kurtarmissin m meyveyle protein alirsan daha iyi olur (süt yoğurt gibi)

bence git betül.sana göre veriyor diyeti.birde eşinle barıştın sanırım.sevindim.bence hırsını kaybetme ben dün tv de 170 kilodan 80 kiloya düşmüş bir kadın gördüm.bizmi zayıflayamayacağız.ama işi sıkı tutmazsak emin ol 170er kilo oluruz.olay gayet açık irade lazım sen öğretmensin.okadar çocukla başa çıktın hep.iradenemi sahip olamayacaksın.bence ilk fırsatta iyi bir diyetisyene git.ve diyetine sahip çık.çünkü belirli bir zaman sonra seni çağırıyor ayda 1 gibi tartıyo diye yine zayıflarsın kontrol altında olmak iyidir.başarılarını bekliyoruz.

Tesekkur ederim melikecigim destegin icin. Sen gitmissin ne guzel. Ama msllh sen diete bagli kaliyon. Ya arkadas nasil veryolar 170 den 80 e kadar .Haftaya gitmeyi dusunuyorum. Baristik canim. Ama birakmamaliyim. 15 tatil mahvetti beni. Tabi herkes birakmis. Vallah pazara 88 olmaliyim. Yoksa ceza var :)))

Son düzenleme:

son hafta bende kilo alanladanım bırakmaya gelmiyor.ama vermek zorundayız barışsakta gözlerine sokacağız verdiğimiz kiloları.:13:

Canim bugun son sans vermistim kendime ve cok mutluyum.
Sabah:
2 dilm cavdar biraz peynir
Yesil cay
Ogle:
1 lahmacun maydanoz
Sporumuda yaptim. Simdilik 1 litre suyumuda ictim.
Aksamida az kalorili ve bol sulu gecirirsem tamamdir bu iş

bak bugün güzel olmuş
benim öğle menüm: 1 tane enginar dolma, 1 dilim fırın makarna ve yarım kase yoğurt

ya kızlar ben çok kötü bişey yaptım
bi arkadaş eğitime gitmişti dönüşte çikolata kaplamalı lokum getirmiş ve ben 2 tane yedim kendimi tutamayıp
offffff

ara öğün 1 tane incir, 2 tane mandalina

Keske ara ogunu yemeseydin. Neyse artik. Arada kacamaklar oluyor canim.1 daha yapma. Bu arada meslegin nedir canim?

Canım biz başka sayfada da yarışıyoruz oraya da gel istersen (her pazar yarışarak zayıflayalim) burada da yediklerimizi paylasiriz

Kizlar aksam
1 kepce yayla corbasi
1 servis kasigi kısır ( bol sebzeli)
Ve 2 , 5 litre suyumu da ictim. Cok az nar yedim. Bugun huzurlu yatabilirim.

Son düzenleme:
Kizlar aksam
1 kepce yayla corbasi
1 servis kasigi kısır ( bol sebzeli)
Ve 2 , 5 litre suyumu da ictim. Cok az nar yedim. Bugun huzurlu yatabilirim.

Güzel gidiyorsun canım bende bir kepçe mercimek çorbası kıymalı ıspanak (4 kasik) salata yoğurt yedim aksam arkadaşlara gittik sadece çay içtim hiç birşey koymadım ağzıma:))

Spor olarak ne yapiyonuz kizlar? Ben melike nin su ender sarac 10 gunde 1 beden hareketini biraz benden de bisey ekleyerek yapiyordum. Bugun gene basladim.

Canım bana doktorun verdiği hareketler var onları yapıyorum aslında günde 5 kez verdi ama 4 anca yapabiliyorum ender saraç hareketlerine benziyor benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…