- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Bende mi gelişen araniza şuan 83 kg yim 1 ay öncesine kadar 87.5 kg dum bende artik kesin birakmadan birşeyler yapmak istiyorum ama bu zamana kadar kendime güvenip hic bi gruba dahil olmadim benimde 2 tane çocuğum var oğlum 3.5 yasinda kizim ayin 11 de ya sina girecek aslinda kizimin doğum gününe kadar 7 li rakamlar görmek istiyordum halada geç kalmis sayilmam herhalde
1 ayda nasil 5.5 kilo verdin canim. Anlatta Bizede motive olsun. Vercem ya. Millet diette vallh. Hadi kizlar kemerleri slkalim.
Canim dikkat ettim her telden caldim acikcasi bi aksam 5 ten sonra yemedim bi aksam 6 dan sonra bi gün 1000 kl gecemedim bigün 1200 bi gün 800 kl gecmedim İsveç diyetnin kacamaklisini yaptim ben sabah kahvalti yapmiyorum alistim mesajla ya kahve yada form cayi içtim öğlen sebze salata aksam tavuk salata arada kazan dibi yedim canim tatli çektikçe kalori en düşük tatli diye günde 1 bardak form cayi 2_3 bardak yeşil cay en az3 lt su içtim hareket bile etmedim asli da dikkat edinceoluyoda ipin ucunu kaciriyoruz iste verdim 4.5 kg verdim 2 haftadir bosladim ne su içiyorum ne bitki cayi nede dikkat ediyorum çok şükür almamisim o yüzden devam ini getirmek istiyorum bugunmesala iki tabak bulgur pilav ve 2 kase cacik yedim hesapladim 900 kl geçmemiş bugün dahada birşey yemem
Iyiymis. Bende bir turlu baslayamadim. Buginde yedim. Bizim okul gec dagiliyor. 18.10 da bitiyor benim eve gelmem 7 bucugu buluyor. Buna cozum bulmaliyim. Of of
Öğlen biraz daha fazla yesen aksam gelince daha az yersin kendine gore bi program ayarlasan sabah kahvalti yapiyomusun yada aralarda atistiriyomusun ne yiyorsun gün icinde
Ayy bende dogum yaptm 3.5 aylk bi oglum var 1.65 boy 69 hatta 70 kiloyum ve maleseff basenlerim var esime karsi cok kotu hissediyorum kendimi bi turlu tutamiyorum kendimi ama bu iki gundur kararliyim kendi capimda spor yapmaya basladm emzirdigim icin diyet de yapamiyorum ne yapsam nasl kıssam acaba emzirirken nasl bi sekilde yemegi kessem bilmiyorum
Aksam yemek olayi bende de var maalesef eşim gelmeden özellikle yiyorum erken vakitte ama o yiyince yine gozum kaliyo bide biz çok sık disari cikiyoruz yemege ama diyet yaparken cikmadim en sevdiğim cola yi Bile eve qlmadim icmedimKahvalti yapiyorum. Oglende yiyorum.ya orda yada goturuyorum. Ama aksam mahvediyorum. Hem gec hemde yorgunluktan onume ne gelirse agzima tikiyorum
Mrb. Ben 27 yasidayim.
Boy: 1.67
Kilo: 94
4 -5 gundur yediklerime dikkat ediyorum.tam diete bslayamadim ama yemeyi biraz kistim. Evliyim.2 cocugum var.
Kizim 3 bucuk yasinda , oglum 9 aylik. Ilk hamileligimde 20 kilo kadar almistim. Sonra oglumada ideal kilo aldim ama kulolu hamile kalmistim.12 kilo aldim. 101 le doguma girmistim. 92 le ciktim.crsmba 94 tum. Daha tartilmadim. Kocam kilomu cok problem yapiyor. Vericem bu kilolari.
ILK HEDEF : 80
2. HEDEF : 70
SON HEDEF : 65
Bana desteklerinizi bekliyorum...
eğer bebeğini emziriyorsan kolaylıkla kilo verirsin bence yediğini kısıtlama çocuk 1 yaşına gelsin sonra zaten emzirdikçe kilo verirsin normal ye aşarıya kaçma
o zaman yemeyi kısıtla ve bol spor ve step yap aerobi falan dene faydasını görürsün porsiyonunu düşür herşey ye ama fazla yeme azıcık yesen yeterli tam doymadan yemekten kalk hem rahat olursun hem de kilo kaybedersinCanim benim bebek1yas 2 sylik oldu. Emziriyorumda calistigimdan 1 sabah 1 aksam.
o zaman yemeyi kısıtla ve bol spor ve step yap aerobi falan dene faydasını görürsün porsiyonunu düşür herşey ye ama fazla yeme azıcık yesen yeterli tam doymadan yemekten kalk hem rahat olursun hem de kilo kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?