Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Hadi pes etme ama olmak istediğin kadın ayna da gördüğün kadin mi Hayır!!!!!
Sakin pes etme... önemli olan tekrar tekrar başlamak... ve yarın yeni bir gün olsun senin
İçin beslenmetarzini dedeğiştir ki aç kalip ta
Diyet ini falan bozma
O kilolari cabuk aldin cabuk verirsin... toparlan hadi

bende 73 üm 60 olacammmm yeteer beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bıktım bu fazla karayağdan bıktım ööğğğğğğğğğkkkkkkkkkk kilokilokilo valla kafayı yedim artık ya veriym kurtuliym !!!!! tk etti canım ahanda hayatımın dönüm noktası şuan

Son düzenleme:
Ya ben bu topikte 5 kilo vermistim ve geri aldim. Veriyordum ve geri aldim. Kendime cok uzuldum. Hatta kahroldum. Ben verebilirdim ama ipin ucunu biraktim.

Haklisiniz kizlar. Pes etmek yok. Zaten slkl dietle vermedim bu 5 kiloyu. Ama slkl dikkatli diyetle 2 haftada 5 kiloyu veririm.
Tesekkur ederim hepinize. Yapicam ve vericem. 1. Hedefim 80 e dusmekti. Baslsyalim bakalim.

Ver vallah. Hem verecegin surda 13 kilo. Benim gibi 30 kilo vercek degilsin. Hadi bensana destegim. Verecen bu kiloyu. Fit olacan. Benim yolum uzun. Senin su anki kilonda olmam icin herseyi verirdim.

maşallah iki bebiş annesisiniz bide kilolar gidice hem iki çocuk annesi hem fit diyecekler inş
bu yola girmişsiniz şuan bi ileri bi geri gidiyosunuz gördüğüm kadarıyla menülerinizi okudum aç kalarak kısa vadede kilo vermek hep çok kötü dönüşlere neden olur yani verdiğiniz kilonun üstüne eklnerek geri dönebilir.
bi günde kaç kalori aldığınızda doyuyorsanız hafta hafta azaltarak beyine açlığı hissetirmeden aynı zamanda vücudunuzu deforme etmeden kilo vermek daha sağlıklı ve istikrarlı bir yöntem. normalde 1800 kalori alıyosanız bu hafta 1700 alın ve hafta hafta azaltarak 1200 kalorinin altına düşmeyecek şekilde devam edin

Haklisin.bIraz kaloriyi dusurmek lazim.

Kilo vermeliyim. Hergun gune midemdeki hazimsizlikla baslamamaliyim. Dikkat etmeliyim. Araligida bitirdik. Ocaga giriyoz. Bir goz acmisimki aylardan mart nisan. Sonra mayis haziran. Ve yaz tatili. Ben baharda ve yaz gunlerinde kilolu, sisko sekilde gezmek istemiyorum. Kilo vermis sekilde kendime guvenerek gezmek istiyorum. Hatirlatayim. 1. hedef subat basi 80 kilo alacaktim. Artik siki bir rejime gir de ver su kiloyu. Herkes çıtır çıtır geziyo ortalikta. Daha yasim kac. Ya kocama karsi gururum. Ver artik. Millete kilom yuzunden rezil olmak istemiyorum. Artik basliyorum. Bugun misafirlige gidicek yediklerine dikkat et.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…