- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Ya ben bu topikte 5 kilo vermistim ve geri aldim. Veriyordum ve geri aldim. Kendime cok uzuldum. Hatta kahroldum. Ben verebilirdim ama ipin ucunu biraktim.Hadi pes etme ama olmak istediğin kadın ayna da gördüğün kadin mi Hayır!!!!!
Sakin pes etme... önemli olan tekrar tekrar başlamak... ve yarın yeni bir gün olsun senin
İçin beslenmetarzini dedeğiştir ki aç kalip ta
Diyet ini falan bozma
O kilolari cabuk aldin cabuk verirsin... toparlan hadi
Ver vallah. Hem verecegin surda 13 kilo. Benim gibi 30 kilo vercek degilsin. Hadi bensana destegim. Verecen bu kiloyu. Fit olacan. Benim yolum uzun. Senin su anki kilonda olmam icin herseyi verirdim.bende 73 üm 60 olacammmm yeteer beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bıktım bu fazla karayağdan bıktım ööğğğğğğğğğkkkkkkkkkk kilokilokilo valla kafayı yedim artık ya veriym kurtuliym !!!!! tk etti canım ahanda hayatımın dönüm noktası şuan
Mrb. Ben 27 yasidayim.
Boy: 1.67
Kilo: 94
4 -5 gundur yediklerime dikkat ediyorum.tam diete bslayamadim ama yemeyi biraz kistim. Evliyim.2 cocugum var.
Kizim 3 bucuk yasinda , oglum 9 aylik. Ilk hamileligimde 20 kilo kadar almistim. Sonra oglumada ideal kilo aldim ama kulolu hamile kalmistim.12 kilo aldim. 101 le doguma girmistim. 92 le ciktim.crsmba 94 tum. Daha tartilmadim. Kocam kilomu cok problem yapiyor. Vericem bu kilolari.
ILK HEDEF : 80
2. HEDEF : 70
SON HEDEF : 65
Bana desteklerinizi bekliyorum...
maşallah iki bebiş annesisiniz bide kilolar gidice hem iki çocuk annesi hem fit diyecekler inş
bu yola girmişsiniz şuan bi ileri bi geri gidiyosunuz gördüğüm kadarıyla menülerinizi okudum aç kalarak kısa vadede kilo vermek hep çok kötü dönüşlere neden olur yani verdiğiniz kilonun üstüne eklnerek geri dönebilir.
bi günde kaç kalori aldığınızda doyuyorsanız hafta hafta azaltarak beyine açlığı hissetirmeden aynı zamanda vücudunuzu deforme etmeden kilo vermek daha sağlıklı ve istikrarlı bir yöntem. normalde 1800 kalori alıyosanız bu hafta 1700 alın ve hafta hafta azaltarak 1200 kalorinin altına düşmeyecek şekilde devam edin
Haklisin.bIraz kaloriyi dusurmek lazim.
92 kiloyum. Bakalim subat basinda kac kilo olacam. 1 ay surem var. Hedefim 80 olmakti. Basarabilir miyim? Eger irademe sahip olursam EVET.
12 kilo biraz fazla degil mi gerçi istedikten sonra sonra yapilmayacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?