Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

29 aralık pzr
Sabah: biraz peynir, 2 zytn, 1 tane pts kızartması, 3 catl menemen, 2dlm cavdar ek, 1 kase dolusu ysl sogan maydnz 1 salatalik salatasi
Aksam: sogan kebabi, 1 kase yogurt, 2 dlm cavdr 1 bucuk avuc badem

Sonra; 4 tane baget

Bugun kocama guzel bir msj yazdim ve yilbasini kutladim. Cvp olarak ; bisey degil yalnizca olen sen degilsin dedi. Cok uzuldum. Karar verdim bu kilolar gidecek. Eve geldigimde bana tabi msjdan once cicek getirmis. Gidecek...subat 1 e kadar 80 olur muyum? Olacam.

Gidecek derken... kilolarindan dolyi seni istemiyor mu.
Sorun nedir Allah yardimcin olsun

92 kiloydum bakalim pazar tartilicam. Ksc kilo gitti acaba. Keske aksam bisey yemesem. Olmem zaar. Olmemde irademe yeniliyorum. Verecegim. Ben kilolu biriyim. 80 kiloua kadar da verebilirim.

Sabah buyuk gun. Bakalim herkes ne kadar vermis. 92 den kaca dustum. 80 kilo olurmuyum acaba. Vallah 1 subata kadar 83 olmaya yine raziyim.bakalim zaman neyi gosterecek.

Insllh canim. Vermeyi cok istiyorum. Yazin zayif sekilde gezmek istiyorum. Ramazani guzel karsilamak istiyorum. Bayramlarda bayramlasmalarda milletin arkamdam ne kadar kilolu deyip dedikodumu yapmalarimi istemiyorum.

aah ah, çok iyi anlıyorum sizi . annem de hiç toplumun içine çıkmak istemezdi çünkü onu her gören aaaa ne kadar kilo almışsın sen diyordu, sanki kadın halini bilmiyor eziyorlar insanları, çok kötü bir durum...
benimle de her zaman dalga geçiyorlar ama bu beni daha çok hırslandırıyor, umarım sizi de böyle hırslandırıyordur moralinizi bozmayın siz kilo verdikçe onlar gıptayla bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…